Şimdi Ara

Alın Size (Seyirciye Göre)SmacKDowN2009da En İyi İlk 10 Karakter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
104.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smacdownda seyirciye göre en iyi ilk10 kişiyi paylaşmak istedim...

NOT:Bu Sonuçlar w.w.e ve smackdownun resmi sitesinde bulunan 8673 oyun sonuçlarından alınmıştır..!
    Sonuçları Güreşçilerin bilinen Lakablarıyla Açıklayacağım..!
    DİKKAT:Sadece 2009 Güreşçileri..!

SIRALAMA

1-BATİSTA

2-THe Undertaker

3-Jeff Hardy

4-Rey Mysterio

5-HBK

6-MVP

7-Vilademir Kozlov

8-Edge

9-Matt Hardy

10-Big Show

Arkadaşlar Ben En çok Batistaya Şaşırdım Bende Onun Hayranıyım Ama1. Olacağını Tahmin Etmiyordum Şahsen Şaşırdım...

Sizin Hayranı Olduğunuz Karakterleri ve Yorumlarınızı Bekliyorum..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedofb -- 7 Nisan 2009; 21:48:11 >
  • Batista & Undertaker & Paul London & Brian Kendrick & Matt Hardy
  • Rey Mysterio
  • Arkadaşlar Çoğu Kişi Triple H in Olmadığına Şaşırmış Olabilir Fakat Malesef Triple H 13 Oy İle Big Showun Arkasında Kalmış...

BaTiSTa
  • Bi tek Ray Misterio tanıdık geliyor da o zamanlar Junior'du,şimdi cunyırlığı da kalmamış
  • Jeff Hardy

Alın Size (Seyirciye Göre)SmacKDowN2009da En İyi İlk 10 Karakter
  • Jeff Hardyde Çok Güçlü Bence Bilmem İzlediniz mi Geçen Hafta Foxta Matt Hardy O Kadar Artistlik Yaptı Jef Bi Saldırıyor Matt Hardy Okadar Yalvarıyor Mükemmeldi Yha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    3 yıl önce açıldı
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim favorilerim 1-Jeff Hardy 2-The Undertaker
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

Bi tek Ray Misterio tanıdık geliyor da o zamanlar Junior'du,şimdi cunyırlığı da kalmamış

Kardeş Sürekli İzliyo Olsaydın Eskilerden Rey Mysterioyu Tanıdığın Gibi Undertaker ve Big Showuda Tanırdın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Benim favorilerim 1-Jeff Hardy 2-The Undertaker

Undertakerin Ne Yaptığı Belli Değil Bi Yeniliyor Bi Yeniyor valla batista ilk başladığı sıralar yenmişti sonra batista çok pis dövdü ve kazandı ama undertaker khalinin ölümcül hareketine dayanan 2 kişi arasında biri undertaker biride triple h khali batistaya daha o hareketi yapamadı...

Batista khaliyle 3 maç yaptı 3 ünüde yendi undertaker 4 maç yaptı 1 inde yendi ama tarihe geçti o yendiği maçta ölümcül harekete hem dayandı hemde kazandı mesele Triple H 2 kere ölümcül harekete dayandı fakat 2sindede yenildi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cedofb

quote:

Bi tek Ray Misterio tanıdık geliyor da o zamanlar Junior'du,şimdi cunyırlığı da kalmamış

Kardeş Sürekli İzliyo Olsaydın Eskilerden Rey Mysterioyu Tanıdığın Gibi Undertaker ve Big Showuda Tanırdın...

Sürekli izlemiyordum yahu,üç dört isim hatırlıyorum zaten Hollywood Hogan,Goldberg bi de Disco Inferno diye biri vardı sanırım,o kadar hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Sürekli izlemiyordum yahu,üç dört isim hatırlıyorum zaten Hollywood Hogan,Goldberg bi de Disco Inferno diye biri vardı sanırım,o kadar hatırlıyorum.

Walla Herkesde Disco İnferno Diyo Eskilerden Onuda Bi Ben Hatırlamıom Galiba Hiç Duymadım...
  • quote:

quote:

quote:

of of sorma ya eskiden çok daha güzeldi.matt hardy'miş bilmem neymiş saçma sapan tipler var.senin dediklerinin yanında big sexy,the rock gibi süper isimler de vardı.
  • Disco Inferno'yu pek sevmezdim,çok kaliteli bi dövüşçü sayılmaz bana sorarsanız da çok bilmiyorum zaten bu işi,Big Sexy'i de hatırlıyorum.The Rock'ı tanımıyorum
  • Offf Ewet Yha Özelliqle The Rock 2008dede Wardı O Adam Geldi mi tribünler ayağa kalkardı yha mükemmeldi
  • Batista Kim ya ?

Ordan undertaker Varken lafı olmaz.hiç izlemedim bile şahsen.Undertaker yeter.
  • Undertaker almalıydı birinciliği.

Ayrıca şu rey mysterio'nun hareketleri güzelde, inanası gelmiyor insanın.. gerçekmidir? hiç canlı yayında izlemedim o herifi.
  • Batistayı tanımadığından onu tanımıyorum o kim dercesine Batista Kim Yaa Diyon Galiba

Undertaker Bence Güçlü Değil Vilademir Kozlovu 2 Hafta Önce Dövemedi Bu Hafta Dövdü Zar Zor 1 Aydır Dayaq Yiyo
  • Arkadaş O adamların hepsi güçlü.
    Size The Wrestler filmini izlemenizi öneriyorum hala o onu dövemedi bu bunu dövemedi geyiğini yapıyorsanız :)
  • senaryo lan onlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.