Şimdi Ara

Alın Size (Seyirciye Göre)SmacKDowN2009da En İyi İlk 10 Karakter (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
104.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar kim?Brock LESNAR gerimi dönsün?Here comes the pain :)
    http://www.youtube.com/watch?v=5znUMePsYWs

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 25 Şubat 2012; 0:11:50 >
  • jef hardy ilk sırada olmalıydı
  • Edge
  • aralarında en kötü oyuncu olan, en az inandırıcı acı çeken ric flair dı. adam salak salak abartırdı, komik oluyodu. sürekli dayak yediğini hatırlıyorum yaşlılık dönemlerinde
  • Önceki sayfada arkadaşımızın bıri zibidi diye biri var resmini koyun demiş.Başkasıda bret hartın resminı koymuş.Dostumuzun dediğı zibıdıyi ben biliyorum.İSMİ:Juventud guerrero.Hatta flash tvde spıker zibidinıye diyordu.Ringe gelirken üstüne 1 şise bişey dökerdi.Ringte tepinirdi.Buda onun resmi;
     Alın Size (Seyirciye Göre)SmacKDowN2009da En İyi İlk 10 Karakter

Alın Size (Seyirciye Göre)SmacKDowN2009da En İyi İlk 10 Karakter

Umarım beni duyar arkadaşımız.İşte o zibidi budur.
  • Eski versiyon daha iyiydi.
    Şimdilerde o kadar sarmıyor.
    Neydi o günler.

Goldberg, Hogan, Big Sexy, Sting vs.
  • Eski versiyonda olan ve benim izlerken gördüğüm güreşçilerin hepsınin ismi bende var 100 tane kadar heralde.İzlerken hepsinı kağıda not ettim.Playstation1 ve ps2dende oyunları var.Tanımadığınız çok isım var wwe'den.Al snow,road dog,rick rude(ravıshıng),mankind,x-pac,chırstian.Daha çok var ama aklıma gelmıyo.Eskiden hep bunların oyunlarını oynardım hala var ve hala oynuyorum.Ps1i açıp eski isimlerle güreşiyorum.
  • Eskilerden chris benoit eddie guerrero favorilerimdi.
    Şimdilerde Jeff Hardy i izlemek keyif veriyor
  • Jeff Hardy iyidir, guzeldir. Bundan 2-3 yil once Big Show ile bir karsilasmalari vardi, o zaman Jeff Hardy'nin kirmizi uzun saclari falan vardi. Tum mac boyunca Big Show bunu patakliyordu, ama mac sonu galip Jeff Hardy oluyodu. Kardesi Matt Hardy falan da dahil oluyodu maca. Hatta bir tane de hatun vardi o da girip Big Show'a daliyodu falan. Youtube'da videosunu bulursam ekliyeyim.

Ahanda buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 18 Ağustos 2009; 8:54:09 >
  • Birde Undertaker ile karşılaşması var o da pek güzeldir
  • Aslında tv'dekiler şov amaçlı.Benim arkadaşım eski videoları izleemiş bana anlatırdı.HHH ve goldberg kafa kafaya maç yapmış.Stone cold ve untertakerin maçları felan.Bide mankind var bılirmisinız onu.4 karakterde çıkıyodu ama tek kişiydı.Bı maçta mankind olurdu.Ya da cactus jack,mick foley.Bi tane daha var ama aklıma gelmedi ismi.Mick foley şimdi tna'da çıkıyor.Wcw'danda eskı isimlerden La parka vardı.Çok beğeniyordum onu.Sting var.O da tna'da çıkıyor.Tv'de izlediklerimızin dışında videolarda ararsak çok güzel maçlar var.Ağzından kan gelen maçlar mı desem.Kafesten atlayıp masa kırmamı desem.Çok şey var.
  • Edge ve Undertaker arasında olanlar sebebiyle kimse sevmezdi ama Edge'yi severim ben.

Goldberg gibi bir efsane daha vardı ; Eddie Guerrero Bunun dışında Rey Mysterio'nun 619 hareketine bütün seyirciler tapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

EDGE!!!!

/>

Gözlere bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

EDGE!!!!

/>

Tarzı, eskilerden Big Sexy'ye benziyor biraz.
  • Smackdownda untertaker,kane ve jeff hardy'e bayılıyorum valla.Küçükken oyunda kane maskeliydı bizde yüzünü çok merak ediyorduk.Şimdi görmüş olduk onuda.Güreşçilerin müziklerıde süper valla.Bı kaçını biliyorum.EDGE'ninki alter brıdge-metalıngus,jeff hardy'ninki endeverafter-no more words,cmpunk'ınki this fire burns,Rey mysterio booyaka.Daha çok var ama benim sevdiklerim bunlar.Khalınikıde güzel.Hint ezgileri var.Hareketli bi şarkı.
  • bugün simpsonsta jeff hardy vardı hapise düşen birine "yeni oda arkadaşın benim hobit" diyordu
  • WWE'nin eski yıldızları süper maçlar yapıyor bence.Şu videoda mankind vs undertaker maçı var izleyin görün maçı.Kanlar çıkmış valla çok zor bi maç.http://www.youtube.com/watch?v=1EZHoMvTrtc part2 bu
    part1 http://www.youtube.com/watch?v=qxLIt0bfyvc .Ayrıca en zor maçlar stone cold,undertaker ve mankind arasında geçiyo bence.Ayrıca youtube'ye hhh vs golberg yazın ve 2 partlık videouyda izleyin oda süper bi maçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 20 Ağustos 2009; 12:55:17 >
  • Benim için Undertaker 1. sırada olmuştur her zaman. Ayrı bir sempatim var adama.
  • Şu adersten güreş ile ılgıli her şeyı takip edebılirsiniz:http://www.guresmania.net/
    Profiller,şov incelemeleri felan her şey var.O ızledığim mankind maçında undertakerın nası acımasız olduğunu gördüm.İkiside kan içınde kaldı valla.Cam kırıkları felan off çok kötüydü.Mankindin o maçtan sonraki durumu ise.Bir omuz çıkması,2 kaburga kemiğı kırılması,dişlenin kırılması ve birinin burnuna kaçması ve dudağını altında koca bi delik oluşması.Tam 14 dikiş atılmış.Mankınd kameralara yarasını göstermek için dilını deliğe sokuyormuş ama sakallarından dolayı acayip bi görüntü gözüküyo orda.O maç onu efsaneştirdi ama güreşı erken bıralmasına neden oldu.Güreşçi profillerini mutlaka okuyun sting,mankind,undertaker...vs herkes orda var.Ayrıca raw,ecw ve tnayıda takip edebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.