Şimdi Ara

alın sızlere rogeo dd kafalık&&

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

alın sızlere rogeo dd kafalık&&

• cypher sa serwer dogrudur wardır bole bı ıtem ama baska serwersa sallama
  • ya gormuyon mu baska resmın uzerıne baska resmi koymuş..uff ne salaklar var ya..bu item bilfrost itemiydi ama bu itemler silindi sonradan.

• dontvolume:@

ya gormuyon mu baska resmın uzerıne baska resmi koymuş..uff ne salaklar var ya..bu item bilfrost itemiydi ama bu itemler silindi sonradan.

BİLEMEZSİN:@^^

ıtem resmının ustune baska ıtem resmı koymus ? anlamdım tam, bıfrost ıtemı? bunu aklım almıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bılemezsın -- 25 Nisan 2007; 4:22:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DontVolume

ya gormuyon mu baska resmın uzerıne baska resmi koymuş..uff ne salaklar var ya..bu item bilfrost itemiydi ama bu itemler silindi sonradan.

resım guzelde bu arkadas uslubuna bıraz dıkkat etse ıyı olacak her konuya bulantı olmaya basladı modlar el atar umarım hakaret neyı gerektırıyo??

• "bilfrost" değil.!
    ESkiden gmlere parayı bastırınca item editletiyordun bu o zamanlardan kalma sanırım.Ama bilfrost olması mumkun değil.Kanımca benim kadar bilfrost taşı basan kimse yoktur. Eyer bilfrost itemi olsaydı mutlaka denk gelirdim.
  • bilfrost
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

bilfrost

• 1 Ekim 2006 da konuyu ben açmıştım...O gördüğünüz inventory de benim...resmin ksc si de hala mevcut
    açtığım konuda burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_9616585/mpage_1/key_//tm.htm#9616585
  • quote:

Orjinalden alıntı: DontVolume

bak kardesım nasıl da bilior ya coook ezıksınız be ya
    mal mal konular acmayın ltfn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.