Şimdi Ara

Alın terinin karşılığı bir teşekkür mü? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılık beklemek yanlış ama. Kadının yaptığı çoook ayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

yani hiç allah için yapıyım diye düşünmedin

Yaptığın iyilikleri Allah için mi yapıyorsun yoksa içinden geldiği için mi? Allah için iyilik yapan insanlar hiç samimi gelmez bana, menfaatçilerdir çünkü.

Allah dediğine göre inanansın. Namazın farzlarından biride niyettir, niyette Allah rızası için o namazı kılmaktır.

“O kimseler ki, imân ettiler ve sâlih amellerde bulundular, fevz-ü necât onlara, dönüp gidilecek güzel bir yurd da onlara." (Ra'd, 29)

Salih amel, Allah rızası için yapılan ameldir. Gösteriş, kendini beğenme, övgü, para vs için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

quote:

Yaptığın iyilikleri Allah için mi yapıyorsun yoksa içinden geldiği için mi? Allah için iyilik yapan insanlar hiç samimi gelmez bana, menfaatçilerdir çünkü.

Allah dediğine göre inanansın. Namazın farzlarından biride niyettir, niyette Allah rızası için o namazı kılmaktır.

“O kimseler ki, imân ettiler ve sâlih amellerde bulundular, fevz-ü necât onlara, dönüp gidilecek güzel bir yurd da onlara." (Ra'd, 29)

Salih amel, Allah rızası için yapılan ameldir. Gösteriş, kendini beğenme, övgü, para vs için değil

Allah dediğim için mi inananım Ben müslüman değilim, tanrı olabilir veya olmayabilir, bunu ölmeden bilemem. Ben iyiliği kimseye yaranmak için değil kendimi daha huzurlu etmek için ve insanlara yardımım dokunsun ve mutlu olsunlar diye yaparım, siz bu kavramları bilmiyorsunuz sanırım. İyiliğin amel için yapılmadığı gösteriş, kendini beğenme vs. için yapıldığı anlamına gelmez.
  • Bence sen kendini gereksiz kasmissin ne demek ya uzak yere pc goturmek falan kadin bu kadar zahmet ettigini dusunmemis olabilir ben olsam bende dusunmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

vermeliydi

çok inceee yapmışsın mümin kardeşş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

quote:

Allah dediğim için mi inananım Ben müslüman değilim, tanrı olabilir veya olmayabilir, bunu ölmeden bilemem. Ben iyiliği kimseye yaranmak için değil kendimi daha huzurlu etmek için ve insanlara yardımım dokunsun ve mutlu olsunlar diye yaparım, siz bu kavramları bilmiyorsunuz sanırım. İyiliğin amel için yapılmadığı gösteriş, kendini beğenme vs. için yapıldığı anlamına gelmez.

Müslüman olduğunu zannettimde yazdım. İnsanlar mutlu olsun diye birşey yaparsın, karşındaki kişi nankör çıkar, iyilkten anlamaz, birde üstüne hakaret yediğinle kalırsın, Allah için yaparsan mutlaka karşılığını alırsın, bize göre.
  • Kimbilir Neler Düşündün Yazık
  • Basit şeyler bunlar bro,takma

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

Basit şeyler bunlar bro,takma

Sağolun hocam.
  • Ayıp etmiş

• Jokerin bi sözü var "Bi işte iyiysen asla bedavaya yapmamalısın"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Benim basımdan geçene bak
    Yolda yürürken motordan bi parca düştü önüme yolda da kimse yoktu aldım elime baktim değişik hesap makinesi gibi ama daha büyüğü iste tam da anlamadım ilkokula 2 3 e gidiyordum
    Aksama kadar aleti kurcaladım aksam babam geldi baktı elektrige bakan alet bu dedi
    İste gerekli yerleri aradık sonunda sahibini bulduk o aksam sahibi bize geldi
    Çok sağolsun 1000 TL lik alet bulamsaydim maasimdan kesilecekti vs vs dedi
    Babam çocuklar buldu biz değil dedi adamda tamam çocukları ben görürüm dedi aleti aldı gitti
    Sonra ne arayan ne soran simdi olsa çok onemsemzdim ama çocukken hediye falan bekliyoruz çok kırılmıştım
    Ama bidaha boyle olay basıma gelirse hayatta vermem
    Sonra bizi de Aryan soran yok e be esteban belki maasin kadarlik aleti bulup sana verdik aldigimz sonuca bak

Kimse bana yorum yapmayacak mı?

• Yedigin kaziklar seni dahada tecrübeli halw getiricek rahat ol

• Yapmayacaksın arkadaş. Versin parasını attırsın formatını. Bir kere bedavaya yaptın mı zornoları izleyip izleyip getirirler önüne. Ben artık kimsenin formatına karışmıyorum bilmiyorum ayağına yatıyorum, tavsiye ederim
  • dicektin bi su ver. içeri falan gircektin yemeklere bakcaktın.kadın sana aç mısın deyince cevabı verip yemekleri ele geçireektin
  • eğer durumları yoksa normaldir. durumları var ise birdahaki sefere "3-5 birşeyler at" dersin olur biter.
  • Bumudur bende biryerde çalışıyorsunda paranı alamadın sandım.
    Ailemin tanıdıkları için fizana giderim format atmaya ama tek 1 şartla oda orjinal format atılacak bilgisayar ise.
    Büyük ihtimalle orjinal olmayan cd ile format attın buna alınteri diyorsun.
  • hata sende evine kadar götürmeyecektin. bir işi iyi yapıyorsan bir daha bedavaya yapma.
  • ayıp etmiş babam öyle bi işini birine yaptırdığında çıkarır bi 10 tl verir en kötü.sigara içiyosa 2 paket sigara falan verir.
  • O anneden bitanede bende var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.