Şimdi Ara

Alın terinin karşılığı bir teşekkür mü? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HerTOntK

vermeliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

İşte mesele sana gelme süreci senin adına kararlar alma yani en ufak şey yada büyük bir durum farketmez.

Pedagoji eğitimin ilk şartı bireyin kendi kararlarını kendisinin vermesi onun yerine bir bireyin somut hamleler yapmamasıdır.

Bilinçsiz evebeynlik böyle püf detaylarda belli oluyor işte,aman eline mi yapışacak ?

Arkadaş Pedagoji'yi biliyorsa muhtemelen Formasyon felan almıştır.
  • Ayip etmis sana birseyler ikram etmeliydi en azindan bir cay bir kola

• Benim kardeşim de bir keresinde içi ciddi miktarda para dolu bir cüzdan bulmuş yaşlı bir teyzenin balkondan aşağıya baktığını farkedince apartmana çıkıp vermiş cüzdanı o kadının kızının cüzdanı imiş sağol deyip kapıyı yüzüne çarpmışlar kardeşim anlatınca bi tuhaf olmuştum ama sonuçta biz bir iyilik yaparken karşılığını Allah ta bekleyerek yapmalıyız kuldan beklersek tek mükafatımız kuru bir teşekkür olur lakin Allah öyle midir ondan cömertini bulamazsınız
  • İKİ TARAFTA DA HATA VAR.

Birincisi,senin Allah rızası için yapman gerekirdi, kadın teşekkür etmiş, bunu bile yapmayanlar var. Teterli olmalıydı senin için. Kadın niye vermedi denmez.

İkincisi, kadının da teşekkürün yanında, nezaketen bile olsa birşey ikram etmesi,teklif etmesi gerekirdi. Sonuçta işi görüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

my mothers hot friend mi olacaktı

Ne adamlarsınız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

vermeliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

İKİ TARAFTA DA HATA VAR.

Birincisi,senin Allah rızası için yapman gerekirdi, kadın teşekkür etmiş, bunu bile yapmayanlar var. Teterli olmalıydı senin için. Kadın niye vermedi denmez.

İkincisi, kadının da teşekkürün yanında, nezaketen bile olsa birşey ikram etmesi,teklif etmesi gerekirdi. Sonuçta işi görüldü.

Çok şükür terbiyemiz var kardeşim. Ben burada kadını suçlamadım, sadece bana ayıp ettiğini söyledim ve sizin görüşlerinizi sordum. Kadın neden para vermedi falan da demedim.
    Senin için bir teşekkür yeterli olabilir ama ben emeğimin karşılığını almak isterim. Senin "teşekkür yeterli olmalıydı" diye bir şey söylemen yanlış. Bunun yerine "Ben senin yerinde olsam bir teşekkürden daha fazlasını istemezdim" diyebilirdin.
  • Bu yüzden yakın akrabam olmadığı sürece kimseye yardım etmem. Annene durumu söylemelisin bir daha kimseye senin adına söz vermesin.
  • Ben format icin soranlara yeminim var artik atmiyorum, basimdan kotu bir olay gecti mesuliyeti bana kaldi daha da atmiyorum kimseye kusura bakma diyip geciyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 24 Ocak 2014; 12:34:46 >
  • para değil mesele, böyle bir yardımında ardından teşekkürler deyip hiç muhatap olmadan kapıyı kapatmak ayıptır.

en azından bi iyi niyet gösterisi yaparsın yani minnettar olduğunu görtermek için içeri davet eder bi çay demlersin falan, karşı taraf bunlardan faydalanacak değil yani kimse çaya keke muhtaç değil, hatta kadın böyle bişey yapmış olsa konuyu açan arkadaş orda bi çay iççin yarım saat oturmaktan sıkılacaktı belkide ama hiç olamzsa kadının kendisine olan minnetini görüp: "evet hakkaten faydam sokunmuş, iyi bişey yapmışım" deyip mutlu olacaktı.

yardıma karşılık sadece teşekkür edip yollamak hakkaten bence de ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Ocak 2014; 12:37:19 >
  • Benim basımdan geçene bak
    Yolda yürürken motordan bi parca düştü önüme yolda da kimse yoktu aldım elime baktim değişik hesap makinesi gibi ama daha büyüğü iste tam da anlamadım ilkokula 2 3 e gidiyordum
    Aksama kadar aleti kurcaladım aksam babam geldi baktı elektrige bakan alet bu dedi
    İste gerekli yerleri aradık sonunda sahibini bulduk o aksam sahibi bize geldi
    Çok sağolsun 1000 TL lik alet bulamsaydim maasimdan kesilecekti vs vs dedi
    Babam çocuklar buldu biz değil dedi adamda tamam çocukları ben görürüm dedi aleti aldı gitti
    Sonra ne arayan ne soran simdi olsa çok onemsemzdim ama çocukken hediye falan bekliyoruz çok kırılmıştım
    Ama bidaha boyle olay basıma gelirse hayatta vermem
    Sonra bizi de Aryan soran yok e be esteban belki maasin kadarlik aleti bulup sana verdik aldigimz sonuca bak

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

Orijinalden alıntı: easymen

hocam yap iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir

+9777446731

Öylede
    formati driverları boşver adam gitmiş evine birakmis

• En kötü driverlarını da yükleyip bıraksaydın, ne diye programlar, oyunlar felan yüklüyorsun ki? Nedir bu şirin görünme, görevini layıkıyla yapma çabası. Ayıp olmasın diye yapıp bitirecektin, ayağına da götürmeyecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Ben format icin soranlara yeminim var artik atmiyorum, basimdan kotu bir olay gecti mesuliyeti bana kaldi daha da atmiyorum kimseye kusura bakma diyip geciyorum

ben laptop piyasasından hiç anlamadığım halde bi arkadaşım zorla benden laptop tavsiyesi istedi, ama çok zorladı. anlamıyorum dedim dinlemedi.

adam için onca vakit harcadım, onca dh konusu okudum, piyasayı öğrendim ve tavsiyeler verdim, 3 tane laptop tavsiye ettim. verdiği cevap: "bir tane tavsiye et üç tane değil, ben direk gidip alayım" bir google araştırması yapmak zor geliyo beyefendiye.

birdaha bişey yazmadım, bi süre sonra bana yazdığı: "çok teşekkür ederiz büyük yardımların için!!!! biz aldık!!!!"
    ben de hiç bozuntuya vermeden: "tavsiye ettiklerimden hangisini aldın?" dedim.
    cevap: "onlara bakmadım, başka aldım"

görüyosunuz demi nankörlüğü.

ben gene bozuntuya vermeden cevabımı yazdım: "ben sana tavsiye ettiğim 3 laptobun kullanıcı yorumlarını, forum konusularını okumuştum ve sorunsuz olduğunu görmüş, gördükten sonra tavsiye etmiştim. sen ise başka aldım diyosun, umarım o aldığın başka laptopta sorun yaşamazsın, hayırlı olsun"

olayı böyle kapattım. sonuçta onca yardımıma rağmen hain oldum.

bu insanlara iyilik yaramaz.
  • Teşekkür belgesi aldın sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Ben format icin soranlara yeminim var artik atmiyorum, basimdan kotu bir olay gecti mesuliyeti bana kaldi daha da atmiyorum kimseye kusura bakma diyip geciyorum

ben laptop piyasasından hiç anlamadığım halde bi arkadaşım zorla benden laptop tavsiyesi istedi, ama çok zorladı. anlamıyorum dedim dinlemedi.

adam için onca vakit harcadım, onca dh konusu okudum, piyasayı öğrendim ve tavsiyeler verdim, 3 tane laptop tavsiye ettim. verdiği cevap: "bir tane tavsiye et üç tane değil, ben direk gidip alayım" bir google araştırması yapmak zor geliyo beyefendiye.

birdaha bişey yazmadım, bi süre sonra bana yazdığı: "çok teşekkür ederiz büyük yardımların için!!!! biz aldık!!!!"
    ben de hiç bozuntuya vermeden: "tavsiye ettiklerimden hangisini aldın?" dedim.
    cevap: "onlara bakmadım, başka aldım"

görüyosunuz demi nankörlüğü.

ben gene bozuntuya vermeden cevabımı yazdım: "ben sana tavsiye ettiğim 3 laptobun kullanıcı yorumlarını, forum konusularını okumuştum ve sorunsuz olduğunu görmüş, gördükten sonra tavsiye etmiştim. sen ise başka aldım diyosun, umarım o aldığın başka laptopta sorun yaşamazsın, hayırlı olsun"

olayı böyle kapattım. sonuçta onca yardımıma rağmen hain oldum.

bu insanlara iyilik yaramaz.

Bak onlara acayip fitil oluyorum. Bırak laptop'u basit google'a yazsa cevabını rahatlıkla bulacağı şeylerle ben uğraşıyorum. Bunu söyleyince de ben anlamam, bulamam şimdi. Sen bir bakıver diyorlar. Bu tarz sadece çıkar üzerine kurulu tipleri şutluyorum artık zaten.
  • HerTOntK kullanıcısına yanıt
    Ben o zaman harem kurardım be.
  • Arkadaşım iyilik karşılıksız yapılır ;)
  • Eğitim fak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.