Şimdi Ara

Alın verin ekonomiye can verin reklamı [ ban.gif ] !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

" Gemi mi yat mı alsam karar veremedim ikisini birden aldım " tipinden laflar varmış...

Bunlara vercen en iyisi. Yahu o kadar paranız var katkıda bulunun siz canlandırın Ekonomiyi !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

/>

tenks
  • allah allah adamlar krizden çıkmak için çözüm yolları arıyo,reklamlar çekiyo...bizim beyfendimiz ülkesi için hiçbişiy yapmaz bi de üstüne yapanlara laf atar...çok şımardık çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalid

allah allah adamlar krizden çıkmak için çözüm yolları arıyo,reklamlar çekiyo...bizim beyfendimiz ülkesi için hiçbişiy yapmaz bi de üstüne yapanlara laf atar...çok şımardık çok...

Elindeki paralarla 2-3 fabrika açsa daha düzgün olmaz mı arkadaşım ???
  • reklamı gördükçe inadına tutumlu olassım geliyor. Saçmalığa bak sokağa çıktığımda gül alacam, oyuncak alacam falan filan ekonomi düzelecekmiş.

emeklide , memurda bırak oyuncak alacak parayı evinin kirasını, elektriğini, suyunu nasıl verecek onu düşünüyor. alıp veriyoz ekonomiye can veriyoruz zaten. elimizde oyuncak alacak, gül alacak paramız kalmıyor malesef.

Maaş artarsa, insan mutlu olur,
    Mutlu insan eline para geçen insan gider bişeyler almak ister,
    O bişeyler aldıkça da eknomi düzelir.

ama

Sen %5 zam ver,
    elektriğe doğalgaza %20 zam yap sonra gel bide ekonomiyi canlandırın de. Saçmalığın daniskası. Böyle zamlarla boğuşan bir vatandaşın içinde kin nefret ve öfke vardır. bişey almak istemez ve daha çok bu reklamlar ters teper. yukarda da dedim parası olan insan mutlu olur mutlu bir insan da harcamaya çalışır o parasını çocuğunu karsını sevindirmek ister. Ama 3 kuruş maaş ile geçinen adam eve sinirle gelir, çocuk oyuncak ister kes lan sesini diye ağzına ikitane çakar.

Ben zaten verdiğim elektrik su parası ile, benzin parası ile, birde mecbur aldığımız yeme içme ürünleri ile ekonomiye katkım oluyor. Arabanın bakımı ustamı 4 köşe yapıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalid

allah allah adamlar krizden çıkmak için çözüm yolları arıyo,reklamlar çekiyo...bizim beyfendimiz ülkesi için hiçbişiy yapmaz bi de üstüne yapanlara laf atar...çok şımardık çok...

Elindeki paralarla 2-3 fabrika açsa daha düzgün olmaz mı arkadaşım ???

yuh ya...adam ortaokul sosyal dersi mantığıyla düşünüyor...fabrika açarak ülkeyi krizden çıkaracak...oldu canım...başka???sen allah bilir pamuğun en çok adana'da yetiştiğini felan da sanıyosundur...
  • Reklamı savunanlar şunu düşünsün.O zaman hükümet,memura yüksek zam yapacak.Adamlar daha çok harcayacak.

Adamlara %2+2 zam yap.Elektriğe %15,doğalgaza %20 zam yap.Sonra da alın verin ekonomiye can verin de.Buna ancak gülerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Sen %5 zam ver,
    elektriğe doğalgaza %20 zam yap sonra gel bide ekonomiyi canlandırın de. Saçmalığın daniskası. Böyle zamlarla boğuşan bir vatandaşın içinde kin nefret ve öfke vardır. bişey almak istemez ve daha çok bu reklamlar ters teper. yukarda da dedim parası olan insan mutlu olur mutlu bir insan da harcamaya çalışır o parasını çocuğunu karsını sevindirmek ister. Ama 3 kuruş maaş ile geçinen adam eve sinirle gelir, çocuk oyuncak ister kes lan sesini diye ağzına ikitane çakar.

Ben zaten verdiğim elektrik su parası ile, benzin parası ile, birde mecbur aldığımız yeme içme ürünleri ile ekonomiye katkım oluyor. Arabanın bakımı ustamı 4 köşe yapıyor zaten.

İnsanların güven duyması lazım önce harcama yapmak için. Fakat herkes gelecek kaygısına düşmüş, harcamaları kısıyor. Hükümet güven vermeli önce. Malesef krizi uzun bir süre görmezden gelerek, şu an ise zam üstüne zam yaparak, durumun kötü olduğu izlenimi uyandırıyor. Böyle saçma sapan reklamlarla birşey olmaz.

Önce devlet can verecek ekonomiye, işsizliği azaltmak için bol bol memur alımı yapacak, iş kurmak isteyenlere kolaylık getirecek, tüketim artsın diye vergi indirecek. Falan filan. Neyse

• ha bu bilinçli yaratılan krizde bir de milletin kenardaki 3-5 kuruşunu da ele geçirin ohhh sizin gibi pezolar büyüsün orta direkler yıkılsın geriye sadece elit kesim ve işçi sınıfı kalsın oldu.......gözlerim çok fena doldu.....çok fena şeyler anlatmak istiyorum her lafa verecek bir evrensel cevabım var burdaki insanların cevaplarına yetişemem....ahh ulan istediğiniz soruyu sorun be o dar görüşlü vizyonunuzu nasıl alt ederdim...savunmalarınızı nasıl çürütürdüm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 15 Eylül 2009; 3:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Reklamı savunanlar şunu düşünsün.O zaman hükümet,memura yüksek zam yapacak.Adamlar daha çok harcayacak.

Adamlara %2+2 zam yap.Elektriğe %15,doğalgaza %20 zam yap.Sonra da alın verin ekonomiye can verin de.Buna ancak gülerim.

bu kadar düşünebiliyosunuz işte...tamam bugün memura yüzde 50 zam yapılsın o zaman ne olur biliyo musun???bu zammı gören manav ee bunlar zam aldı o zaman ben de zam yapim ben de daha çok kazanim demez mi...bu da işte devasa enflasyon oranlarını getirir...turgut özal ve galiba zamanında tansu çiller maaşlara %100 zam yapmış...işte bu ülke böyle zihniyetler yüzünden bugün bu enflasyon oranlarıyla boğuşuyo...lütfen yanlış anlamayın ben iki liderin de her hareketi yanlış demiyorum...zam ile iş çözülmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Sen %5 zam ver,

İnsanların güven duyması lazım önce harcama yapmak için. Fakat herkes gelecek kaygısına düşmüş, harcamaları kısıyor. Hükümet güven vermeli önce. Malesef krizi uzun bir süre görmezden gelerek, şu an ise zam üstüne zam yaparak, durumun kötü olduğu izlenimi uyandırıyor. Böyle saçma sapan reklamlarla birşey olmaz.

Önce devlet can verecek ekonomiye, işsizliği azaltmak için bol bol memur alımı yapacak, iş kurmak isteyenlere kolaylık getirecek, tüketim artsın diye vergi indirecek. Falan filan. Neyse

Bol bol memur alınca ekonomi mi canlanıcak.Üstüne bide vergi indirecek.Onun üstüne bide iş kurmak isteyene kolaylık getirecek.Sonra o aldığı memurlara verecek parayı bulamayacak.Sonra o parayı ya borçlanarak ya da para basarak ödeyecek.Borçlansa borcu ödemek için daha çok vergi toplaması gerekecek.Para bassa enflasyon uçacak.Bunların ikisinde de sonuç olarak üretici kaybedecek ve daha çok işsiz olacak.Sonra yine işsizliği kapamak için bol bol memur alacak.Sonra bu memurların maaşlarını ödemek için borçlanacak.Kısır döngü.Zaten bu dediğini 85 yıldır yaptıkları için ekonomi adam olamıyo.Devlete iş kapısı mantığıyla baktığımız sürece ekonomi adam olmaz.

• Senin gibiler yüzünden ülke ilerleyemiyor adamlar ülkenin geleceğini düşünüyor yaşantılarından sanane ? anca pc başında onu seviyorum sevmiyorum ow yeah man de
  • Aslında reklamı yanlış yapmışlar doğrusu;

Milletvekili olun,siyasetçi olun;ihale peşkeşleri çekin,eş dost akrabayı ihya edin,gemi alın,firma kurun,alışveriş sitesi açın,vergi kaçakçılığı,eroin kaçakçılığı yapın,yapın kendinize ve çevrenize can verin.Hem sen,hem oğlun hem de ailen kazansın,ee peki vatandaş ne olsun?

Vatandaş da hizmetlere yapılan zamlar ve maaşlara yapılmayan zamlar ile,yani cahilce uyutulma ile ve de belli din temelli politikalar ile uyutulsun ve sana madden ve manen can versin.
  • Resmen eğlenmek için halkla dalga geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-G

Senin gibiler yüzünden ülke ilerleyemiyor adamlar ülkenin geleceğini düşünüyor yaşantılarından sanane ? anca pc başında onu seviyorum sevmiyorum ow yeah man de

baba büyüksün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pro-G

Senin gibiler yüzünden ülke ilerleyemiyor adamlar ülkenin geleceğini düşünüyor yaşantılarından sanane ? anca pc başında onu seviyorum sevmiyorum ow yeah man de

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuugberk

neden nefret ediorsunuz ki?Ekonomiyi hareketlendirmeye çalışan bi reklam

bi damacana su alacak para yoktu akşam 2 litre su yeter yetmez diye idare ettik sahurda bitti o su. şükür ki yetti az sonra yatıcam. neyle alacam oyuncağı . birisi bunun cevabını versin.

ekleme : sinirimden dayanamadım kredi kartı var onunla almamızı bekliyor devlet sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 15 Eylül 2009; 3:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

O simitçinin konuşmalarından birinde

" Gemi mi yat mı alsam karar veremedim ikisini birden aldım " tipinden laflar varmış...

Bunlara vercen en iyisi. Yahu o kadar paranız var katkıda bulunun siz canlandırın Ekonomiyi !!

KISKANÇLIK KISKANÇLIK UTAN BE MİLLETİN PARASINI KISKANIYORSUN

quote:

reklamı gördükçe inadına tutumlu olassım geliyor. Saçmalığa bak sokağa çıktığımda gül alacam, oyuncak alacam falan filan ekonomi düzelecekmiş.

emeklide , memurda bırak oyuncak alacak parayı evinin kirasını, elektriğini, suyunu nasıl verecek onu düşünüyor. alıp veriyoz ekonomiye can veriyoruz zaten. elimizde oyuncak alacak, gül alacak paramız kalmıyor malesef.

Sana gelince diğer reklamları izlemedin heralde illa çiçekmi al diyor ana konusunu anlamamışsınki gelip saçmalıyorsun burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaeDoS -- 15 Eylül 2009; 3:31:24 >

• @new_orders

arkadaşım yazılarında büyük,koyu harflerden bağırıp çağırdığını mı anlamamız gerekiyo?ayrıca bu reklamı savunmak komik birşey,yukarıya yazmıştım niye olduğunu:

quote:

Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan

quote:

Orijinalden alıntı: tuugberk

neden nefret ediorsunuz ki?Ekonomiyi hareketlendirmeye çalışan bi reklam

birader mevcut düzenimiz zate tüketim üzerine kurulu b.kt.n bir sistem,biz biliyoz,reklamı yapanlar biliyo,devlet biliyo,herkes biliyo,insanların parası olsun olmasın no tasarruf yes alışveriş mantığını oturtmaya çalışıyolar

yani kötü sistemin kötü de olsa yıkılmasını istemeyip,devamını diliyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.