Şimdi Ara

Alınabilecek en iyi 1,2 Motorlu Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi 1.2 micra ve yaris hemen hemen tüm teknik verileri aynı donanım fiyat açısından micra daha uygun
    ben micra yı 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ben ankaradayım servis olarak an plaza oldukça iyi.
    1.2 micra tekna akıllı anahtar -otomatik klima- abs-esr-direksiyondan kumandalı cd 6 hoperler .4 hava yastığı .yağmur sensörleri. vs full++full yıl sonuna doğru sıfırların fiyatı 23.000 milyar oluyor .2004-2005 modellerini de 18.000 -19 milyara alınır
  • En iyi 1.2 micra ve yaris hemen hemen tüm teknik verileri aynı donanım fiyat açısından micra daha uygun
    ben micra yı 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ben ankaradayım servis olarak an plaza oldukça iyi.
    1.2 micra tekna akıllı anahtar -otomatik klima- abs-esr-direksiyondan kumandalı cd 6 hoperler .4 hava yastığı .yağmur sensörleri. vs full++full yıl sonuna doğru sıfırların fiyatı 23.000 milyar oluyor .2004-2005 modellerini de 18.000 -19 milyara alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

emre senin yaris yada jazz falan kullandığını düşünemiyorum

senin kullanımınla herhalde cliodan 1/3 daha az yakar

yarisi bilmiyorum da.

abimin jazzına alışkın olmamama rağmen bu yaz bursadan susurluktaki yörsan tesislerine ortalamayı 6,7 den 5,0a düşürdüm.
    6,7 ortalamayala önceden kaç km yaptığını bilmiyorum.şehiriçi bir ortalamaydı işte.araç da doluydu yani.5 kişi + bagaj.

önceki yarisin jazz kadar ekonomik olduğunu sanmıyorum.

jazz gerçekten ekonomik bir araç.
    araç bu kadar doluyken eğer gücü düşük olsaydı bu ortalama elde edilemezdi.

• skoda fabia
  • 1.3 90 hp multijet g.punto
  • abi böle yardımcı olamayız sana
    bi fiyat söle
    1.2 çerçevesinde sana twingo söleriz 10 milyar 1.3 astra cdti söleriz 30 milyar..

ne kadar limitin war ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

quote:

emre senin yaris yada jazz falan kullandığını düşünemiyorum

senin kullanımınla herhalde cliodan 1/3 daha az yakar

yarisi bilmiyorum da.

abimin jazzına alışkın olmamama rağmen bu yaz bursadan susurluktaki yörsan tesislerine ortalamayı 6,7 den 5,0a düşürdüm.
    6,7 ortalamayala önceden kaç km yaptığını bilmiyorum.şehiriçi bir ortalamaydı işte.araç da doluydu yani.5 kişi + bagaj.

önceki yarisin jazz kadar ekonomik olduğunu sanmıyorum.

jazz gerçekten ekonomik bir araç.
    araç bu kadar doluyken eğer gücü düşük olsaydı bu ortalama elde edilemezdi.

bende 1.3 yarisle ekonomik kullanımla balıkesirden kayseriye yüklü halde 5.0 tutturmuştum ama ayak bileğim ağrımıştı gaza basmamak için
    jazz kullanmadım ama hakkında iyi şeyler söyleniyor

bu arada susurluğa gelince yörsan yerine yasa yı denemeni tavsiye ederim

• skoda fabıa , opel corsa
  • kimse 1.2 16 v. 80 hp albea motordan bahsetmemiş.kullananlar memnun sınıfına göre çok iyi diyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emekli1955

kimse 1.2 16 v. 80 hp albea motordan bahsetmemiş.kullananlar memnun sınıfına göre çok iyi diyorlar.

evet aynı motorlu (1.2 80hp) palio da olabilir...
  • quote:

bende 1.3 yarisle ekonomik kullanımla balıkesirden kayseriye yüklü halde 5.0 tutturmuştum ama ayak bileğim ağrımıştı gaza basmamak için

bir tarif gerekirse yasa ne tarafta kalıyor?
    yörsandan ne farkı var?
    yörsanın avantajı içerisinden süt yoğurt gibi alışveriş de yapabiliyorsun,yemek içinse ürün çeşidi geniş.

sağolasın tavsiye için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

quote:

bir tarif gerekirse yasa ne tarafta kalıyor?
    yörsandan ne farkı var?
    yörsanın avantajı içerisinden süt yoğurt gibi alışveriş de yapabiliyorsun,yemek içinse ürün çeşidi geniş.

sağolasın tavsiye için..

balıkesire giderken trafik lambalarının hemen sağında
    daha kaliteli ve yemekler daha lezzetli
    alışveriş oradanda yapabilirsin aynı imkanlar orda da var

• bir tane daha var.......motor 1300 cc.............gücü : 240 ps

full +++ full

RX8 ..........tabiki mazda............
  • Ben ibiza ile ilk 2001 de tanıştım , 11.500YTL ye 1,6 signo sunu aldık
    bayıldım arabaya , o fiyata süper özellikleri vardı , sonra bu arabayı kendime alacağım dedim neyssse , 2004 de anca alabildim
    tabi o zaman kasa değişti motor 1,4 -/ 16 valf oldu. yine 100bg si ama tabi torktan yemişler biraz.
    özeti şu : 25.000km deyim işçilik sorunları dışında hiçbir sorun yaşamadım , 2 kere ist-antalya bir de ist-kuşadası uzun yol yaptım.
    120 ytl lik 95 oktan benzinle 550 km yol yapıyorum bunun %80i şehir içi kısa mesafe. ben signo kullanıyorum(en üst donanımlı model) , süspansiyonları sert bir araba , yolu hissediyorsun , dolayısı ile yol sesi içeri giriyor , hız olarak da 200 km ye kadar çıktım , direksiyon hakimiyeti 180den sonra zorlaşıyor , bu arada beni deli eden tek özelliksizliği bagajda lambası yok ama bu yeni üretimlerde koymuşlardır, hoş yeni modellerde direksiyondan kumanda falan koymuşlar radyo-teyp için.
    işçilik sorunlarından kastım arabanın içinden aptal aptal sesler gelebiliyor , gidiyoru servise b,r yerin ivdası gevşemiş onu sıkıyorlar olay bitiyor tabi bu bir kere oluyor , anladıım kadarı ile fabrika çıkışındaki konfor kalite kontrolü zayıf , maliyet düşük olsun hesabı
    NCAP den de 4 yıldız almış.
    aynı özelliklerde Polo almaya kalksan ki bu max. 75bg olacak , %15 daha kaliteli işçilik, içeri biraz daha ses alması dışında fark yo ancak ibiza 27.000 polo 35.000.
    ben çok memnunum severek aldım dediğim gibi aptal işçilik sorunları dışında sorunum yok

şimdiden hayırlı olsun , kazasız günler

PS: İbiza fanatiği olduğumu kabul ediyorum :)

• clio 1,2 16v yada micra
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

quote:

kimse 1.2 16 v. 80 hp albea motordan bahsetmemiş.kullananlar memnun sınıfına göre çok iyi diyorlar.

aman ha uzak dur biz 4 ay zor bindik sıfır arabayı 7 milyar zaraına satan kadar canımız cıktı fiaat bile takasta 13,500 den fazla vermedi 22 milyarlık araca sen düşün artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankara33

quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

quote:

aman ha uzak dur biz 4 ay zor bindik sıfır arabayı 7 milyar zaraına satan kadar canımız cıktı fiaat bile takasta 13,500 den fazla vermedi 22 milyarlık araca sen düşün artık

Neden 4 ay zor bindiniz anlayamadım.ben 1 senedir 2001 model palio 75hp kullanıyorum hiç masraf çıkarmadı.Şehir içi için gayet ideal fiyat performans olarak. Ayrıca sizinki çok ucuza gitmiş 4 aylık araba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.