Yeni Clio beklenebilir.Onun dışında mevcutlar içerisinde en iyisi Yaris 1.3 Fabia kasa yenileyecek sanıyorum.Seat konusunda bilgim yok.. artıları sınıfının punto ve clio ile birlikte en yeni aracı olması. ncap 5*. benzinli ve dizel motoru hacmine göre çok başarılı koltuk düzeneği değişken. toyota sorunsuzluğu ve servislerinin gerçekten çok iyi hizmet vermesi. fren mesafesi
akrabamda 1.2 korsa var... otomatik....... fena değil......kendiside çok memnun........
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Corsa twinport 1.2 80Bg olması lazım yakıtı da iyidir, Yaris küçük gelebilir...
Bu arada Yarisin 1.0 motoru ekonomik dğeil illa Yaris alacağım dersen 1.3 ünü al hem sen mutlu ol , hem araç mutlu olsun
Evet Yaris biraz küçük. Arkadaşımdaki de 1.0 motor ve dediğim gibi memnun değil. Aslında şimdiye kadar Fabia da yoğunlaşıyordum ama... Bir de İbiza ya bakalım. Kullanan arkdaşlardan da referanslarını alarak birine karar verelim.
quote:
Orjinalden alıntı: burakki
Yeni Clio beklenebilir.Onun dışında mevcutlar içerisinde en iyisi Yaris 1.3 Fabia kasa yenileyecek sanıyorum.Seat konusunda bilgim yok.. artıları sınıfının punto ve clio ile birlikte en yeni aracı olması. ncap 5*. benzinli ve dizel motoru hacmine göre çok başarılı koltuk düzeneği değişken. toyota sorunsuzluğu ve servislerinin gerçekten çok iyi hizmet vermesi. fren mesafesi
Evet Arkadaşlar Araç kadar Servis te çok önemli. Ne demişler Ev alma Komşu al. Çok yandım bu Servisten. Onun için şu andaki arabama binmek bile istemiyorum. Neyse belkii başka bir topic te anlatırım Saçmalıklarını- insanları ve Sigorta Şirketlerini nasıl kandırdıklarını.
otomatik vites almada ne alıyosan al....bende varbi otomak vites 1.6 clio...benzin yetistiremiyom
benim arkadaş 20500 ytl ye clio aldı...abs+klima+4 airbag+alarm...........bu fiyata alınabilecek en uygunu bu bence.........
bu arada arac rodajda olduğu için şu an 160.000 tl yakıyormuş...arac 75 ps...şimdilk memnun
quote:
Orjinalden alıntı: ZoNa
quote:
Orjinalden alıntı: burakki
Evet Arkadaşlar Araç kadar Servis te çok önemli. Ne demişler Ev alma Komşu al. Çok yandım bu Servisten. Onun için şu andaki arabama binmek bile istemiyorum. Neyse belkii başka bir topic te anlatırım Saçmalıklarını- insanları ve Sigorta Şirketlerini nasıl kandırdıklarını.
çok doğru söylüyorsun şu anki aracın markası ne bende bi ara çok dertliydim insanı aracından soğutuyorlar bidaha binesi gelmiyor
1.3 yaris işini görürse alınabilir
Bende su anda Uno Hobby var Sehir ici icin uygun hizli ve her yere sigiyor. Ama dedigim gibi binmek bile gelmiyor artik... böööö geldi
skoda fabia 1.2 al bence.hem kaliteli hem sağlam ve az tüketiyor.tabi araç biraz ağır(1050 kg)o yüzden bi yaris veya corsa gibi hızlanması yok ancak fena sayılmaz..daha detaylı bilgi için sende gel
benim arkadaş 20500 ytl ye clio aldı...abs+klima+4 airbag+alarm...........bu fiyata alınabilecek en uygunu bu bence.........
bence de...
160,000yaktığı da doğru..
quote:
Orjinalden alıntı: emre.
quote:
Orjinalden alıntı: mebay38
bence de...
ClıoIII cıksın bakalım 1,2 fiyatı nasıl oluşacak (1-2 bin YTL düşer gibi geliyor) ama gayet mantıklı geliyor bana da. Parça ucuzluğu ve yakıt da ok. Tek mesele iyi bir servis ile çalışabilmek gibi görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: emre.
quote:
Orjinalden alıntı: mebay38
bence de...
emre senin yaris yada jazz falan kullandığını düşünemiyorum
senin kullanımınla herhalde cliodan 1/3 daha az yakar