Bildirim
Fiat Albea 1.3 Multijet'e En Fazla Kaç Verilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Albea alıp başına bela etme. Sana o paraya en azından "araba" alman için Seat Cordoba öneriyorum. 19-20 bin civarına 2006-7 model dizel alınır. EBD destekli ABS, 2 hava yastığı, dijital klima, 6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı mp3 çalar, 4 cam otomatik önler tek dokunuş sıkışma kontrollü, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, ön ve arka sis farları, 15' alüminyum alaşım jantlar vs vs vs.. En önemlisi yakıt seçmeyen sorunsuz 1.4 TDI motor. Araştırmanı öneririm...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333
Albea alıp başına bela etme. Sana o paraya en azından "araba" alman için Seat Cordoba öneriyorum. 19-20 bin civarına 2006-7 model dizel alınır. EBD destekli ABS, 2 hava yastığı, dijital klima, 6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı mp3 çalar, 4 cam otomatik önler tek dokunuş sıkışma kontrollü, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, ön ve arka sis farları, 15' alüminyum alaşım jantlar vs vs vs.. En önemlisi yakıt seçmeyen sorunsuz 1.4 TDI motor. Araştırmanı öneririm...
Teşekkürler, bakıyorum. -
eğer gezmek için kullanıcaksan o paraya albea dan daha iyi arabalar var
Yukarı... -
bir albea kullanıcısı olarak bu arabalara "Albela" diyorum ve "almabelanı sakın" diyorum... -
Aracı şehir içi mi yoksa şehir dışı ağırlıklı mı kullanacaksınız? İkinci el kaygınız var mı (satarsam çok ucuzlamasın vs.)? -
albeanın veya multijetn kötü yanlarından bahsedermisiniz.
almayı düşündüğüm araçlar içerisnde oyüzden soruyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bytradm
albeanın veya multijetn kötü yanlarından bahsedermisiniz.
almayı düşündüğüm araçlar içerisnde oyüzden soruyorum.
Multijette bi problem yok Albea, Palio, Linea, Corsa, Astra gibi arabalarda sorunsuz iş görüyor.
Olay Albea'da. Yol tutmaz, aerodinami namına bişey yok, frenler ve ses sistemi yerlerde, 2009 modelinin bile her yerinden ses gelir, yol/motor/lastik sesi tamamen içerde yalıtım 0 sıfır, viraja girerken tedirgin olursun, otoyolda 120yi geçince kanatlanır yolda gezer, yan rüzarlardan hiç bahsetmiyorum bile.
Albea kısaca a-lın-maz çünkü o paraya Albea'dan 9 gömlek üstün arabalar var.
teşekkürler hızla pek işim yok .
ekonomik yerden biraz yüksek azsorunlu araç lazım bana.
dacia albea en çok düşündüklerim .
daciaya göre albea daha kalite geliyor bana. -
cordoba nın üretimi durdu eğer hemen satacaksın cordoba tavsiye etmem ikinci eli satılmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sharkemre
cordoba nın üretimi durdu eğer hemen satacaksın cordoba tavsiye etmem ikinci eli satılmıyor
Bir arabanın üretiminin durması ile ikinci eli arasında nasıl bi bağ kurdunuz gerçekten anlamadım.
Albea'dan 1 hafta geç satılsın ama doğru düzgün arabaya binilsin. 2. el olayını daha binmeden düşünmek saçma geliyor bana. 2.eli iyi olacak diye hiçbir zaman piyasa arabalara binmedim ve insanlara da tavsiye etmedim. Çok sıkışırsam 1.000TL altına satsam ertesi gün yine satarım...
quote:
quote:
cordoba nın üretimi durdu eğer hemen satacaksın cordoba tavsiye etmem ikinci eli satılmıyor
Bir arabanın üretiminin durması ile ikinci eli arasında nasıl bi bağ kurdunuz gerçekten anlamadım.
Albea'dan 1 hafta geç satılsın ama doğru düzgün arabaya binilsin. 2. el olayını daha binmeden düşünmek saçma geliyor bana. 2.eli iyi olacak diye hiçbir zaman piyasa arabalara binmedim ve insanlara da tavsiye etmedim. Çok sıkışırsam 1.000TL altına satsam ertesi gün yine satarım...
ben cordoba ların zor satıldığını biliyorum çok temiz komşumuzun vardı adam bu hareketli sezonda bile zar zor sattı ki gerçek fiyatından 1500 de inerek ben sadece tavsiyede bulundum sen ikinciel düşünmezsin ama adam düşünür ben sana sormadım ayrıca
-
Arabanın teknik özelliklerine bakmadan önce 2. eline bakarım. Mutlaka 2. eli hızlı olan araç almak gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Arabanın teknik özelliklerine bakmadan önce 2. eline bakarım. Mutlaka 2. eli hızlı olan araç almak gerek.
evet aynen bencede ama budaki bazı dikkafalı arkadaşlar bunu kabul etmeyip cordoba öneriyorlar neyse oda bi görüştür ama aracı alırken ikincielininde kuvvetli olması bence en önemli sebeplerdendir -
quote:
Arabanın teknik özelliklerine bakmadan önce 2. eline bakarım. Mutlaka 2. eli hızlı olan araç almak gerek.
2.Eli iyi diye yıllarca beş para etmez araçlar haddinden fazla fiyata satıldı.Bence araba alınırken ihtiyaçlar doğrultusunda seçim yapılmalı sonuçta galerici miyim ki 2.elini düşünüyüm.
Hem artık eskisi gibi değil internet vasıtasıyla ilanı birçok kişiye ulaştırmak mümkün her arabanın bir alıcısı vardır uygun fiyat yazıldığı sürece. -
quote:
Orijinalden alıntı: makturk42
quote:
2.Eli iyi diye yıllarca beş para etmez araçlar haddinden fazla fiyata satıldı.Bence araba alınırken ihtiyaçlar doğrultusunda seçim yapılmalı sonuçta galerici miyim ki 2.elini düşünüyüm.
Hem artık eskisi gibi değil internet vasıtasıyla ilanı birçok kişiye ulaştırmak mümkün her arabanın bir alıcısı vardır uygun fiyat yazıldığı sürece.
Allah korusun acil nakit para ihtiyacınız olur, ameliyat gerektirir, borç olur hemen satıp aynı gün ödeme yapmanız gerekir. Ondan her zaman satıyorum dediğinde alıyorum denilebilecek bir araba alma tarafındayım.
-
Seat Cordoba öneren arkadaşa katılıyorum. -
nikahıma alırım ya da degerinden aşağıya verrim gider dersen cordoba.
ikinci eli hızlı, ekonomik, sağlam, parçası ucuz ustası bol dersen albea -
quote:
quote:
quote:
ben cordoba ların zor satıldığını biliyorum çok temiz komşumuzun vardı adam bu hareketli sezonda bile zar zor sattı ki gerçek fiyatından 1500 de inerek ben sadece tavsiyede bulundum sen ikinciel düşünmezsin ama adam düşünür ben sana sormadım ayrıca
Konuda tek Cordoba öneren benim dolayisiyla bana söylemis oluyorsun. Ben 2.eli önemsemem sen önemsersin bu kadar. Daha fazla uzatmanin alemi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 1.5 tsi yağ eksiltme
- baskı balata değişimi sonrası performans
- chery tiggo 7 pro yorumlar
- ruhsatta renk değişimi ücreti
- liqui moly orjinallik sorgulama
- glc 220 d 4matic fiyat
- swm ankara bayi
- mg es5
- citroen ami özellikleri
- honda elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X