Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technolocig

d14ten daha sessiz midir?

Burda testleri varhttp://www.youtube.com/watch?v=IgSW50IR0qk D14 e 5 derece filan fark attmış . Geçen yılki silver arorow soğutucu vardı oda DH14 den biraz iyidi ama bu silver aorrow sbe 2 sinide geçmiş

yalnız soğutucu biraz ağırmış
  • 412s 'in uzerine, noctua fan taksam?
    Noctua'nın yuvarlak dizayn 140mm fanları dönüştürücüyle 12mm slotlara monte edilebiliyormuş sanırım
    CM 412s'in içinden çıkan fan monte kitine bağlasam baya sessiz bir soğutucum olmuş olur diye düşünüyorum
  • Noctua 14 vs Siver arrow:
    http://www.youtube.com/watch?v=DRv4zUCI7pg
  • quote:

Orijinalden alıntı: geem

Noctua 14 vs Siver arrow:
    http://www.youtube.com/watch?v=DRv4zUCI7pg

sizin gösterdiğiniz 1 yıl önceki Thermalright Silver Arrow benim bahsetitiğim yeni çıkan Thermalright Silver Arrow SB-E

sizin gösterdiğiniz soğutucuda güzel ama artık tr de satışı yok 3 ay önce çok aradım 2 elini bile bulamamıştım vazgeçtim aramaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 13 Mayıs 2012; 23:26:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Orijinalden alıntı: technolocig

d14ten daha sessiz midir?

Burda testleri varhttp://www.youtube.com/watch?v=IgSW50IR0qk D14 e 5 derece filan fark attmış . Geçen yılki silver arorow soğutucu vardı oda DH14 den biraz iyidi ama bu silver aorrow sbe 2 sinide geçmiş

yalnız soğutucu biraz ağırmış

cepte olduğum için göremiyorum linki. Daha performanslı olabilir, ama daha sessiz midir? önemsediğim tek şey bu. Sitede minimum 17 db olduğu yazıyordu galiba. Noctua 12 db

• sesli olacağini sanmıyorum ama sitesinde ses sevyesi bu yazıyor

Thermalright Silver Arrow SB-E

Ses seviyesi TY-141 Fan: 21~25dBA
    TY-150 Fan: 17~21dBA
  • ben yine de en sessiz olana yöneleceğim galiba. Noctua kağıt üstünde önde bi adım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 13 Mayıs 2012; 23:40:03 >
  • thermalright tan sasmam yerinde olsam.d14 de iyi soğutucu fakat su dk dan sonra lga2011 destekeleyen bir model alman daha doğru yani silver arrow sb-e
  • noctua dh14ün 2011 için olanı da var. Galiba aparat ile oluyor. Aparat alınır dert değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

thermalright tan sasmam yerinde olsam.d14 de iyi soğutucu fakat su dk dan sonra lga2011 destekeleyen bir model alman daha doğru yani silver arrow sb-e

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı : technolocig

açıkçası öyle aşırı oc yapmaya gerek görmüyorum. Sadece sessiz olsun. Çalıştığı fark edilmesin gecenin 3ünde :)

spleenish
    Burada işlemciyi sonuna kadar OC yapıcam en güçlü soğutucuyu önerin demiyor ki
    Verdiğin linkte i7 3960 Extreme 130 wattlık hexacore işlemci 4 Ghz e hız aşırtılmış.
    NH-D14 / 51,4 C
    Silver Arrow SB-E / 47,9 C
    Sıcaklıkta 3,5 C fark var, ses bakımından aralarında hemen hemen fark yok.
    Bu arada 1155 soket kullanacak insana profesyonellerin kullandığı 2011 desteğini de şart koşmuşsunuz
    Maksat muhalefet olsun.
  • @Iron Mask hocam arkadaş noctua D14 alacam demiş bende onun yerine silver arrow önerdim. fp olan soğutucuları oc yapacak arkadaşlar içn önermiyorum.. Neden çünkü daha önce fp soğutucuları kulandım oc de istediğim gibi faydasını görmüyordum bunlardan birisi sunbeamdı ilk çıktığı zmanlar sonra Utra 120 extreme kulandım ondan memnundum. silver arrow sbe ilerde kendime bile düşünüyorum ama ramler corsair vengeance serisi olacak iler de o yüzden sıkıntı çıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: geem

412s 'in uzerine, noctua fan taksam?
    Noctua'nın yuvarlak dizayn 140mm fanları dönüştürücüyle 12mm slotlara monte edilebiliyormuş sanırım
    CM 412s'in içinden çıkan fan monte kitine bağlasam baya sessiz bir soğutucum olmuş olur diye düşünüyorum

beyler buna cvp verebilir misiniz?
    140mm fanı bu yöntemle 412s e monteleyebilir miyim?
    ya da 120mm mi almam gerekir?
  • Kesinlikle mükemmel olur.
    Zaten 14 cm fanlar 12 cm liklere göre daha düşük devirde aynı cfm yi veriyor
    Bu da daha sessiz sistem demek.
  • spleenish

Henüz Corsair Vengeance almadıysan Low Profile olanını alırsan sıkıntı yaşamazsın.
    Linke göre Low Profile Vengeance 26,25 mm yükseklikteymiş

http://www.corsair.com/memory-by-product-family/vengeance/vengeance-low-profile-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cml8gx3m2a1600c9.html

Silver Arrow SB-E şemasına göre heatsink ramler için 31,9 mm sınırında

.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 14 Mayıs 2012; 1:46:21 >

• Iron Mask Corsair Vengeance almadım daha ilerde alıcam kırmızı olan 1866 mhz cl9 lardan.formda inceleemsi var baya güzel sonuçlar vermiş

şu gsikill ares blue modeller var onlarında 8 gb olanı 1866 mhz yok sanırım

gösterdiğiniz linkteki Low Profile Vengeance olan model tr de yok sanırım? 1866 mhz si
  • tşk ler acaba ramlerin oc performansı nasıl? gerçi 1866 mhz den sonra pek oc yapilmaz gibi..

yeni aldığım anaakrta uyarmı bakmak lazım ASUS P8Z77-V PRO

çünkü Corsair Vengeance ler uyuyordu anaakrtın listedinsen baktım

elimde 8 gb gsikill sniper var anaakrtıma uymuyor bellek destek listesindede yok sizin gösterdiğiniz corsairlere bakarım bilgi içn tşk ler
  • Evet dediğiniz gibi Blue Ares 1866 mhz görünmüyor
    Sadece 2x4 1600 mhz ler var
    Dehşet bir mavi kullanmışlar, pleksi kasan varsa süper görünür

Sniper ın kartına uymaması kötü olmuş,
    Yeni gelen Asrocklar RipjawsX ile sorun yaşatıyorlarmış diye duydum.
    Sanırım Vengeance lar daha uysal bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 14 Mayıs 2012; 2:06:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.