Şimdi Ara

Alınacak Golf ya da BMW 1.16 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw bagaj ve arka hacim olarak dar ve yakıt tüketimi golf e göre yüksek ben bunları göz önünde bulundurarak golf alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ben Vw alırsam manuel şanzıman tercih ederdim ileride başım ağrımasın.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Bagaj konusunda yanlisiniz var. Bmw nin bagaj daha genis. Soyle ki; golf te verilen 380 litrelik bagaj hacmi, stepneyi kaldirip bagaj zeminini 1 kademe asagi indirince elde ediliyor. Bu durumda stepne yerinde duracagina gore, bagaj zemini epey yuksek ve sanildigi kadar genis olamiyor.

• 80-90'a 4 senelik 320d bile bulunur. Alacaksanız Sıfır golf alın diyeceğim ama az yakacak diye o kadar bayılmayın.yazıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 11 Haziran 2015; 20:58:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Alacaksanız Makyajlı Dizel otomatik 1.16d veya 1.18i Alınır bunları alamıyorsanız Golf alın.
  • At ile eşek kıyaslanmış yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: Brky

Mercedese, bmw ye golf onerme olayi sıkmaya basladi artik. Golf iyi aracta, yani bu kadar da olmaz. Turkiye den baska bir yerde golfle bmw kiyaslanmaz. Yani kiyaslaniyorda, testlerde formalite olarak. Ama golf mu, bmw mi diyen soru soran birini goremezsiniz. Inanin itici olmaya basladi bu durum.

Golf ile bmw değil golf ile 1 kiyaslaniyor. İkisininde logosunu değiştir bakalım kim hangisini tercih ediyor. İkisine binen zaten anlıyor neyin ne olduğunu.

Mercedes, bmw derken, a ve 1 serisini kastettigimi anlayin bir zahmet. 740 ı kastedecek halimiz yok herhalde. Bos yere laf sokma cabasina girmeyin.

• 116 İLE GOLF KİYASLANİR Mİ?

• 80Bin benzinli golfe

Bmw diyorum

• Golf kullanicisi ve 1 serisi seven birisi olarak ikisinin farkli zevklere hitap eden otomobiller oldugunu kabul edip ona gore kiyaslamak gerekir. Ayni fiyatta birkac otomobil daha getirip karsilastirmayi icinden cikilmaz bir hale sokmak da mumkun. Mesela baska birisi de gelip Volvo V40 almalisin diyebilir ve kendince argumanlarini ortaya koyabilir.

Sizin yapmaniz gereken ne istediginizi netlestirmek. Risk almak istemiyorsaniz, garantisi olsun kafam rahat olsun diyorsaniz 0km arac daha mantikli. Bu konuda cekinceniz yoksa Golf daha kullanisli, BMW daha eglenceli ve dinamik bir araba. 150bg'lik Golf daha guclu veya performansli olabilir, BMW'nin size hissettirdikleri baska bir boyutta olacaktir. Zaten arkadan itis basli basina bir tercih sebebidir. Benim acimdan bu karsilastirmada Golf onde cunku risk almayi sevmiyorum -DSG garanti kapsamindaysa- ve daha pratik bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Bagaj konusunda yanlisiniz var. Bmw nin bagaj daha genis. Soyle ki; golf te verilen 380 litrelik bagaj hacmi, stepneyi kaldirip bagaj zeminini 1 kademe asagi indirince elde ediliyor. Bu durumda stepne yerinde duracagina gore, bagaj zemini epey yuksek ve sanildigi kadar genis olamiyor.

Yer tasarrufu stepne olursa sıkıntı yok ayrıca Bagaj hacmi aynı olsa bile 1 serisinde yükleme ağzı çok dar kalıyor arka koltuk diz mesafeside çok kötü.

• Ben golf tercih ederdim ama 122hp olanını. Act olana o kadar fark vermem şahsen.

BMW güzel ama içi baya dar arka koltuğa nadiren birisi oturur derseniz ayrı mesele tabi ama 3-4 kişilik bir aile için 1 serisi bence uygun bir değil araç.

Bir de makyajsız f20 pek yakışıklı bir araç değil bence. M paket tipi baya topluyor ama yine de highline + uled li bir golf'ü tercih ederim makyajsız f20'ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mercedese, bmw ye golf onerme olayi sıkmaya basladi artik. Golf iyi aracta, yani bu kadar da olmaz. Turkiye den baska bir yerde golfle bmw kiyaslanmaz. Yani kiyaslaniyorda, testlerde formalite olarak. Ama golf mu, bmw mi diyen soru soran birini goremezsiniz. Inanin itici olmaya basladi bu durum.

Top gearda 1 Serisi ile golF karsilastirip golf ü seçmişlerdi demekki yanlismis aydinlattigin için teşekkürler .. bide seni artilamislar asıl komedi o yurt dışındaki satış rakamları araba karsilastirmalari insanların bakış acılarına falan bakarsan senin mesajın baştan aşağı fail ..

hadi ben bmw yi seviyorum onun tercih ederim benim isteklerime daha iyi cevap veriyor golf yerine 1 serisi tercih ederim desen kimse cikip ta birşey diyemeZ sana ama neymiş formaliteden kiyaslaniyormus neyse su anda yapicak bişey yok o yüzden cevap atiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Top gearda 1 Serisi ile golF karsilastirip golf ü seçmişlerdi demekki yanlismis aydinlattigin için teşekkürler .. bide seni artilamislar asıl komedi o yurt dışındaki satış rakamları araba karsilastirmalari insanların bakış acılarına falan bakarsan senin mesajın baştan aşağı fail ..

hadi ben bmw yi seviyorum onun tercih ederim benim isteklerime daha iyi cevap veriyor golf yerine 1 serisi tercih ederim desen kimse cikip ta birşey diyemeZ sana ama neymiş formaliteden kiyaslaniyormus neyse su anda yapicak bişey yok o yüzden cevap atiyorum

Top gear da oyle bir karsilastirmaya rastlamadim. Ayrica golf secilmis ise neye gore secilmis ? Yol tutus, konfor, motor... Nedir burada olcu ? Secildi deyip gecmissiniz.

Yurt disi demeyin bana, sizden cok daha iyi bildigime eminim oradaki bakis acisini vs. Burada ki gibi 116, 118 e golf, 320ye de jetta oneren tipler yok orada. Vw nin yurt disindaki prestijiyle ilgili konusacak cok sey var. Bmw vs vw diye komik bir kiyas yok hicbir yerde. Golfcu arkadaslar, hayal gucleri cok guclu arkadaslar.. Ama gercekler bunlar maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 12 Haziran 2015; 3:46:56 >

• 80bindeki arabayla 0km araba elbette kiyaslanmaz ama golfede o gumlek sanzimanla o parayi baglamazdim.alacaksaniz ya manuelini alin yada vazgecin bu sevdadan kardes yazik cok yanarsiniz sonra.gaza bi dokunursunuz elinizde kalir alet burda golf onerenlerde garantisi bitmeden enayiye kakala derler size .cok az km yapmis insignia gibi araclar var o paralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 12 Haziran 2015; 8:00:20 >
  • Dünyada bu iki arabayı karşılaştıran başka topluluk yoktur, allah aşkına kendınıze gelın, golf kim bmw nin yanında, bırı orta sınıf diğeri premıum aradakı farkları yazmaya kalksak bitmez. Git ikisinide test sürüşü yap farkı gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

At ile eşek kıyaslanmış yine.

Bitmediniz bir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Dünyada bu iki arabayı karşılaştıran başka topluluk yoktur, allah aşkına kendınıze gelın, golf kim bmw nin yanında, bırı orta sınıf diğeri premıum aradakı farkları yazmaya kalksak bitmez. Git ikisinide test sürüşü yap farkı gör.

Yaw he he karşılaştırılmıyor karşılaştırılamaz.
    80 bine Porsche de var 2. El ...

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Mesajından kaliten ortada, 2. El kıyaslanmıyor . Bmw 1 ve golf7 kıyaslanıyor. şimdi yol alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Haziran 2015; 13:01:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.