Şimdi Ara

Alınacak Golf ya da BMW 1.16 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

At ile eşek kıyaslanmış yine.

Bitmediniz bir ...

Asıl siz bitmediniz. Işiniz gücünüz kendi egolarınızı tatmin etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Mesajından kaliten ortada, 2. El kıyaslanmıyor . Bmw 1 ve golf7 kıyaslanıyor. şimdi yol alabilirsin.

Mesajı bile okumaktan anlamaktan acizsin.
    2. El m paket 1 den bahsediyor. Ikisini kıyaslamış.
    80 bine BMW var mı acaba ??????
    Kaliteymiş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

At ile eşek kıyaslanmış yine.

Bitmediniz bir ...

Asıl siz bitmediniz. Işiniz gücünüz kendi egolarınızı tatmin etmek.

Bmw si olmayıp da burada BMW şakşakçılığı yapmaktan bıkmadınız.
    Yoksa ben 1 serisini i 30 la da karşılaştırırım leonla da, focusla da.
    Yeterki beklentilerimle fiyatı aynı dili konuşsun.
    BMW sahibi adam sizin kadar savunmaZ arabasını kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

şu, titrek problemli direksiyonmuş bilmem neymiş saçma sapan şeyler yazan arkadaşlar trollüyorlar mı bilmiyorum ama artık işin cılkını çıkarmaya başladılar!! yahu tamam golf iyi güzel arabadır, hatta çoğu rakibinin önündedir de, vw grubun 1 serisine karşılığı zaten varken (audi a3) golf ile bmw f20yi kıyaslamanızı geçtim, 1 serisinden nasıl üstün görürsünüz? nasıl bir kafa yapınız var arkadaş? mide bulandırıyorsunuz cidden.

tam 8 ay önce 2013 model 1.6 tdi comfortline golf 7 aracımı satıp üzerine tam 26000 lira fiyat farkı ödeyerek 0 km 116d ed satın alan biri olarak bu konuda söz hakkımın olacağını düşünerek bi kaç detay belirtebilirim;

golf 7 nin, 1 serisinden üstün olan yanlarını; iç hacim genişliği, standart ses sistemi, rüzgar ve yol sesi yalıtımı olarak gösterebilirim. şu an aklıma başka bişey gelmiyor. araç 140 kmh hızlara kadar 1 serisinden bariz şekilde daha sessiz.

1 serisinin üstün yanlarına gelirsem; buraya yazmakla bitmez ancak; arkadan itiş olması, golf e göre daha üstün yol tutuşu, 50:50 ağırlık dağılımı, süspansiyon kalitesi, direksiyon hissi, verdiği güven (özellikle yüksek hızlı otoban sürüşlerinde) gibi sürüş özelliklerinde golf'ten çok çok üstün.

golf şehiriçi kasislerden geçerken deli gibi sallıyor ve rahatsız ediyordu. sert süspansiyon diyorsun, yüksek hızlarda virajlara bi giriyorsun araç yine yatıyor ve tedirgin ediyordu. bmw de ise durum tam tersi, aracın süspansiyonları kasis, çukur geçişlerinde yumuşacıkken, virajlarda hiç yatmıyor. bu yine bmw kalitesini gösteren önemli bir detay.

klavye başından atıp tutan veletlere ikisini de test etmelerini tavsiye ediyorum. direksiyon başındayken zaten aradaki farkı 1 dk içinde farkedersiniz.

hatta iki aracı da lifte kaldırıp altını inceleyin. bmw nin ne kadar özen gösterilmiş, maliyetli ve sağlam bi altyapıya sahip olduğunu görürsünüz.

son olarak benim tavsiyem; iç hacim genişliği önemli değilse; 1 serisi olacaktır.

Ee normal, birisi fakir fukara halka, diğeri ise seçkin ve belli bir kalite algısı oturmuş bir kitleye hitap eden mallar. Bmw1 illaki farkını konuşturacaktır detaylarda ve mühendislikte.

• yumuşak konsol malzemesi ve diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Mercedese, bmw ye golf onerme olayi sıkmaya basladi artik. Golf iyi aracta, yani bu kadar da olmaz. Turkiye den baska bir yerde golfle bmw kiyaslanmaz. Yani kiyaslaniyorda, testlerde formalite olarak. Ama golf mu, bmw mi diyen soru soran birini goremezsiniz. Inanin itici olmaya basladi bu durum.

Golf ile bmw değil golf ile 1 kiyaslaniyor. İkisininde logosunu değiştir bakalım kim hangisini tercih ediyor. İkisine binen zaten anlıyor neyin ne olduğunu.

Mercedes, bmw derken, a ve 1 serisini kastettigimi anlayin bir zahmet. 740 ı kastedecek halimiz yok herhalde. Bos yere laf sokma cabasina girmeyin.

Ne yani şimdi Golf ile 1 serisi kıyaslanmaz mı diyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

Mercedese, bmw ye golf onerme olayi sıkmaya basladi artik. Golf iyi aracta, yani bu kadar da olmaz. Turkiye den baska bir yerde golfle bmw kiyaslanmaz. Yani kiyaslaniyorda, testlerde formalite olarak. Ama golf mu, bmw mi diyen soru soran birini goremezsiniz. Inanin itici olmaya basladi bu durum.

Golf ile bmw değil golf ile 1 kiyaslaniyor. İkisininde logosunu değiştir bakalım kim hangisini tercih ediyor. İkisine binen zaten anlıyor neyin ne olduğunu.

dürüstçe söyleyin iki aracı da kullandınız mı? test sürüşü falan yaptınız mı?

Golf kendi aracım zaten, BMW 1' i de hem test ettim ( 136 HP olanı ) hem de arkadaşımda var zaten ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Sakin ol abi VW Showroom değil bura satış yapmıyorsun rahatla

Sende BMW Showroomunda değilsin, dinime söven müslüman olsa bari Tonlarca karşılaştırmalı test yapmışlar Golf hepsinden de 1. çıkmış, istediğin kadar preminyum fanatikliği yap, küçücük kapıları ve vasat iç mekan kalitesiyle o araba beni ikna edemez. Hoş otomobillerden anlayan editörleri de ikna edememiş zaten. Çok övdüğünüz arkadan itişinizde kurtarmaz sizi üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 14 Haziran 2015; 17:20:39 >

• 207m kullanıcısına yanıt
    otomobil algılarımız çok farklı bence. vereceğim tek cevap bu.

bir de nasıl bi çelişkidir ki, o kaliteli malzemeli, 15.000 km de alıp 28.000 km ye kadar bindiğim golf 7'de trim seslerinden duramayıp sattım. bmw şu an 12000 km de ve şu ana kadar sadece sunrooftan ses yaptı, o da sprey sıkarak çözülüyor. konsolu piano black ile kaplayıp içini ledlerle döşeyip, kapıdan TOOOOK diye ses çıkartınca kaliteli olunmuyor maalesef, KALİTELİ GÖRÜNÜYOR sadece. kaldı ki f20 nin her yerinden golf'teki gibi tıkırtılar gelsin, direksiyonuna oturup birkaç viraj aldığımda her şeyi unutturur o :)
  • quote:

şu, titrek problemli direksiyonmuş bilmem neymiş saçma sapan şeyler yazan arkadaşlar trollüyorlar mı bilmiyorum ama artık işin cılkını çıkarmaya başladılar!! yahu tamam golf iyi güzel arabadır, hatta çoğu rakibinin önündedir de, vw grubun 1 serisine karşılığı zaten varken (audi a3) golf ile bmw f20yi kıyaslamanızı geçtim, 1 serisinden nasıl üstün görürsünüz? nasıl bir kafa yapınız var arkadaş? mide bulandırıyorsunuz cidden.

tam 8 ay önce 2013 model 1.6 tdi comfortline golf 7 aracımı satıp üzerine tam 26000 lira fiyat farkı ödeyerek 0 km 116d ed satın alan biri olarak bu konuda söz hakkımın olacağını düşünerek bi kaç detay belirtebilirim;

golf 7 nin, 1 serisinden üstün olan yanlarını; iç hacim genişliği, standart ses sistemi, rüzgar ve yol sesi yalıtımı olarak gösterebilirim. şu an aklıma başka bişey gelmiyor. araç 140 kmh hızlara kadar 1 serisinden bariz şekilde daha sessiz.

1 serisinin üstün yanlarına gelirsem; buraya yazmakla bitmez ancak; arkadan itiş olması, golf e göre daha üstün yol tutuşu, 50:50 ağırlık dağılımı, süspansiyon kalitesi, direksiyon hissi, verdiği güven (özellikle yüksek hızlı otoban sürüşlerinde) gibi sürüş özelliklerinde golf'ten çok çok üstün.

golf şehiriçi kasislerden geçerken deli gibi sallıyor ve rahatsız ediyordu. sert süspansiyon diyorsun, yüksek hızlarda virajlara bi giriyorsun araç yine yatıyor ve tedirgin ediyordu. bmw de ise durum tam tersi, aracın süspansiyonları kasis, çukur geçişlerinde yumuşacıkken, virajlarda hiç yatmıyor. bu yine bmw kalitesini gösteren önemli bir detay.

klavye başından atıp tutan veletlere ikisini de test etmelerini tavsiye ediyorum. direksiyon başındayken zaten aradaki farkı 1 dk içinde farkedersiniz.

hatta iki aracı da lifte kaldırıp altını inceleyin. bmw nin ne kadar özen gösterilmiş, maliyetli ve sağlam bi altyapıya sahip olduğunu görürsünüz.

son olarak benim tavsiyem; iç hacim genişliği önemli değilse; 1 serisi olacaktır.

Golf 7 satıp üzerine 26.000 TL verseydim gece uyuyamazdım herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 14 Haziran 2015; 17:41:55 >

• Arkadaşlar boşuna konuşuyorsunuz bence. Bu forumda Golf segmentinin en kötü aracıdır. Golf' ü Chery veya Emgrand' ın araçlarıyla falan kıyaslamalısınız. Tüm dünyada ki otomobil editörleri de bir halttan anlamazlar, ama forumun über süper otomobil genel üyeleri herşeyi çok iyi bilir, tüm otomobilleri yalayıp yutmuştur ve bunun sonucunda Vw' nin berbat, rezil bir marka olduğuna kanaat getirmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 14 Haziran 2015; 17:41:15 >
  • quote:

Arkadaşlar boşuna konuşuyorsunuz bence. Bu forumda Golf segmentinin en kötü aracıdır. Golf' ü Chery veya Emgrand' ın araçlarıyla falan kıyaslamalısınız. Tüm dünyada ki otomobil editörleri de bir halttan anlamazlar, ama forumun über süper otomobil genel üyeleri herşeyi çok iyi bilir, tüm otomobilleri yalayıp yutmuştur ve bunun sonucunda Vw' nin berbat, rezil bir marka olduğuna kanaat getirmişlerdir.

Olay vw olması zaten, c4 ile kıyaslansan hemen c4 derler.
    Sıfırı Arasında 30 binden fazla fark var akıl işi değil.

• illa bu ikisi arasında kaldıysanız tabiki bmw 1 serisi tercih edilir. aksini iddia edenlere çok da takılmayın.

yok 80 bin bütçem var diyorsan da bu iki araca da gerek yok, en basitinden git tsi passat al en azından sağlam bir aracım var dersin. veya git suv tarzı bir araç al, d segmentinin diğer araçlarına bak, spor araçlara bak (scirocco mudur nedir onlara falan) bu liste uzar gider.

ama aracı kullanım amacı ve ihtiyaçlarına göre alacaksan, yarı parasına git 1.2 tsi polo falan al, bu ikisiyle de aşağı yukarı aynı yakar, geriye kalan para da cebine kalır. ihtiyacın olandan fazlasına para harcamamış olursun
  • Kesinlikle BMW ancak 2. El olması biraz düşündürüyor temizse alın vw'nin tek artısı daha kolay satılması

• Golfün bu kadar tutulduğu başka bir ülke yoktur herhalde.WW'nin mantığı 5-6 yıl önce vardı fiyat mantıklıydı avantajı da oydu şimdi ise benim gözümde golf'e o parayı vermek saçmalık.Ha beğenirsin alırsın ona lafım yok ama mantığı da yok onu bilesin.Bmw nin dengi Audi golf filan değil yani.A3 ile Bmw 1 arasında kaldım desen kimse laf etmez ama ....Hayaller Golf gerçekler BMW
  • eşeğin üstüne altın semerde vursan eşek eşektir, daha da acıklama gerek görmüyorum
  • Bmw 2. El galiba

• Bmw 2. El galiba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.