Şimdi Ara

alınan domaini nasıl hostumdaki siteye yönlendirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba burası yerimi tam bilmiyorum yeri değilsede özür dilerim konuyu açabilecek başka yer bulamadım

networksolutionsdan .comlu bir domain aldım
    hostinger dan ise free host alıp wordpress blogumu kurmuştum.

ben şimdi hostingerdaki sitemi yeni aldıgım domaine yönlendirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ?

nameserver muhabbeti falan varmış yeni aldıgım domaine hostingerın nameserverlarını yönlendirdim ama hala domainim siteme yönlendirilmiş değil başka neler yapmam gerekiyor ? birisi yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler

• At Tarağı kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sunucu isimlerindeki değişiklik ortalama 24 ila 72 saat arasında kendini tam olarak günceller. Eğer uzun zamandır bekliyorsanız bir eksiklik var demektir. Beraber bakabiliriz. İmzadan bana ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aypa

Merhaba

Sunucu isimlerindeki değişiklik ortalama 24 ila 72 saat arasında kendini tam olarak günceller. Eğer uzun zamandır bekliyorsanız bir eksiklik var demektir. Beraber bakabiliriz. İmzadan bana ulaşabilirsiniz.

hocam nameserverları ayarladıktan sonra başka ne yapmam gerekiyor

şimdi ben hosttaki nameserverları domaini aldıgım hesaba aktarınca direk aldıgım domainden benim sitem mi gözükecek yoksa başka yapmam gereken şeyler olcak mı
    Merhaba

Evet dediğiniz işlem gerçekleşmiş olacak. Başka bir şeye gerek yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

öncelikle merhaba burası yerimi tam bilmiyorum yeri değilsede özür dilerim konuyu açabilecek başka yer bulamadım

networksolutionsdan .comlu bir domain aldım
    hostinger dan ise free host alıp wordpress blogumu kurmuştum.

ben şimdi hostingerdaki sitemi yeni aldıgım domaine yönlendirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ?

nameserver muhabbeti falan varmış yeni aldıgım domaine hostingerın nameserverlarını yönlendirdim ama hala domainim siteme yönlendirilmiş değil başka neler yapmam gerekiyor ? birisi yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler

Merhaba;

Yukarıda yazdığınız şekilde işlem yapmışsanız büyük ihtimal ile sitenize yönlenmeyecektir, bu konuda ayrıntılı bilgi için Google üzerinden araştırma yapınız,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

Merhaba,

Her türlü sorularınız için bizimle yardım masası aracılığıyla iletişime geçerseniz en doğru ve hızlı biçimde size yardımcı olabiliriz. Aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşmak için bir yardım fişi oluşturabilirsiniz.

http://cpanel.hostinger.web.tr/helpdesk

Alan adınızın ayarlarını ve Hostinger ile bağlantısının doğru olup olmadığını kontrol edebilir ve eğer bulunuyorsa hataları sizin için düzeltebiliriz.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.