çifte vergi derken sadece ocak 2011 mtv ödersiniz vazgeçmek daha pahalı olur ayrıca kredi çektiğiniz için araç banka adına rehinli olur bu da ayrı bir mesele olur aracı satamazsınız da arkadaşların krediden vazgeçme ile ilgili yazılarını okuyun
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
quote:
Orijinalden alıntı: garcia1905
peşinat verip faturamı kesilio ilginç geldi bana fatura paranın tamamı yatırılmadan kesilmez gibi gelio bana bildigimden söylemiyorum ama gerçekten bilmiyorum ama sanki paranın tamamı yatırılınca kesilir gibi geliyor.
buarada nacizane önerim kredi talebim kabul edilmedi araçın parasını çıkaramıyorum diyin boğazınıza sarılcak değiller ya
Hocam teşekkür ederim fakat kredi alındı ve verilen peşinat himayesinde çekilen kredi faaliyete girdi. Fatura da kesildi. Araç yılbaşından sonra teslim alınacak. Çifte vergi ödememek için böyle yaptım. Buralardan dönmenin bir çaresi yok mudur? Onu öğrenmek istiyorum. Sözleşmeyi fes etmek, kredi iptali ve peşinatı geri almanın yolları yok mudur?
ürünü henüz teslim almadığınız için teorik olarak vazgeçebilirsiniz. ancak kredi sözleşmesinde veya bayii ile yaptığınız satış sözleşmelerinde aksi hüküm varsa uğraşırsınız. konuyu bir avukata danışın bence.
kolay gelsin.
Fatura vs almışsın tüm işlemler tamam artık geri iade etme şansın olmaz ama aracı sana satan danışmana durumu anlat ve sen bu aracı bana çıkarmadan burdan satmaya bak 300-500 cebıne sıkıştıracağını bildir ayrıca birkaç kuruş aşağı bıraksın sorunun çözülür.Kredi devri yapılabilirdi ama sizin araç ve rakam için zahmetine girmeye değmez kaybedeceğiniz vakitle beraber zararınız daha çok olur.Aslında tümden fesih işlemi yapılabilir ama bu şekilde masrafı ikinci el gibi götürür.Bayi danışmanı ile sürtüşmeye yer vermeyecek şekilde bu işi çözmeye bakın.ayrıca kredi vs dosya masrafı birde onlardan yok yere zarar edeceksiniz.keşke daha temkinli ve kararlı adım atsaydınız.hayırlısı olsun.
2009 mart ayında ötv indirimi oldugunda bravo siparişi vermiştim baya bi full du:)cam tavan spoiler 17'' jant 1.6 dizel dualogic hey gidi hey:) Neyse 2 ay süre vermişlerdi teslimat için fiyatı da sabıtlemıştık hem de 36500 e:)Şimdi nerdeee 1 2 durumdan dolayı arabadan vazgeçmem gerekti.Bayiyi aradım hemen kaporamı geri yatırdı arabayı kendıne aldı.Araç geldi 40binden başkasına okuttu:)Adamlar ben vazgeçince 3500tl kazandılar:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme