Şimdi Ara

***Alınan 'SIFIR' araçtan vazgeçme***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok önemli bir konu. Alınan ve daha teslim edilmemiş olan sıfır araçtan vazgeçilebilir mi? Bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. 11.000TL peşin verildi ve 20.000TL kredi ile alınan fakat daha teslim edilmemiş, yılbaşından sonra teslim edilecek olan araçtan vazgeçilebilir mi? Yapılması gerekenler nelerdir? Ödenen peşinatın geri alınması ve sözleşmenin fes edilmesi gibi... Bu konuda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

• Araç faturası adınıza kesildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Araç faturası adınıza kesildi mi?

Evet kesildi. Herşey tamam, sadece araç teslimi bekleniyor. Bir yolu yok mudur?
  • Ben de dizeli ile siparis degisikligine gitmeyi dusunuyorum eger olmazsa da iptal etmeyi belki de.. ben de kapora verdim fakat fatura kesilmedi henuz. Arac focus titanium hb . Sizce focus dizel icin mart teslim beklenir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Araç faturası adınıza kesildi mi?

Evet kesildi. Herşey tamam, sadece araç teslimi bekleniyor. Bir yolu yok mudur?

Fatura kesildiyse sanirim yapacak bisey yok
  • peşinat verip faturamı kesilio ilginç geldi bana fatura paranın tamamı yatırılmadan kesilmez gibi gelio bana bildigimden söylemiyorum ama gerçekten bilmiyorum ama sanki paranın tamamı yatırılınca kesilir gibi geliyor.

buarada nacizane önerim kredi talebim kabul edilmedi araçın parasını çıkaramıyorum diyin boğazınıza sarılcak değiller ya
  • sözleşmeni nete koy okuyalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç teslim alma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

peşinat verip faturamı kesilio ilginç geldi bana fatura paranın tamamı yatırılmadan kesilmez gibi gelio bana bildigimden söylemiyorum ama gerçekten bilmiyorum ama sanki paranın tamamı yatırılınca kesilir gibi geliyor.

buarada nacizane önerim kredi talebim kabul edilmedi araçın parasını çıkaramıyorum diyin boğazınıza sarılcak değiller ya

Hocam teşekkür ederim fakat kredi alındı ve verilen peşinat himayesinde çekilen kredi faaliyete girdi. Fatura da kesildi. Araç yılbaşından sonra teslim alınacak. Çifte vergi ödememek için böyle yaptım. Buralardan dönmenin bir çaresi yok mudur? Onu öğrenmek istiyorum. Sözleşmeyi fes etmek, kredi iptali ve peşinatı geri almanın yolları yok mudur?
  • hımm sebebini sormuycak mutlaka zor bir durum vardır vazgeçmene etken ama aynı bu şekilde bayi ilede konuşabilirsin durumumda değişiklik oldu vazgeçmek istiyorum oluru varmı diye bunun dışında sanırım vazgeçme şansınız yok gibi geldi bana.
  • Hadi fatura iptal edildi peşinatı geri aldınız diyelim de kredi iptal edilemez gibi geliyor bana.
  • Bu noktadan sonra geri dönüş zor... imkansız değil ama bayi+bankanın çok anlayışlı olması lazım...
  • eğer tutulan bir modeli,bayilerin sıra verdiği bir markayı, iyi bir fiyata aldıysanız bayi mutlaka bir şeyler yapabilir.
    gönlünüze göre ve hayırlısı olmasını dilerim.
  • En iyi ihtimalle, 2-3 bin lira (çekilen krediye göre değişir tabiki) geri ödeme faizi ile kredini kapatıp, bayii peşinatını geri ödemeyi kabul ederse cayabilirsin. Bence...
  • bu ısın gerı donusu olsa bıle ısı yokusa sureceklerdır
  • bundan 5 yıl önce krediyle aldığım aracı aracı teslim almaya gittiğimde vazgeçerek 1 üst versiyonunu (3000 tl daha pahalı olanını) almıştım. ama kredisizde olsa tamamen vazgeçmeyi kabul edeceklerini sanmam
  • 2011 de trafık çıkışlı olacaksa fatura kesilemez
  • Yeni alınan 20.000 Tl kredinin faizi, 2-3 bin TL olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Yeni alınan 20.000 Tl kredinin faizi, 2-3 bin TL olmaz.

Daha fazla olur anlamında mı, daha az olur anlamında mı söylediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Yeni alınan 20.000 Tl kredinin faizi, 2-3 bin TL olmaz.

Daha fazla olur anlamında mı, daha az olur anlamında mı söylediniz?

En az 5000-6000 olur kredinin faiz farkı bu fark yıla görede değişir yani vade süresine göre..bu arada konuyla ilgili olarak şunu söyleyim...Aracın parası tam olarak ister kredi ister peşin bayinin hesap numarasına yatmazsa yada bayinin kasasına girmezse kesinlikle o aracın faturası kesilmez kesilemez Bunlar olduktan sonrada birşey yapılamaz yapılırda hem bayi hem banka çok anlayış göstermesi gerekir paranın bir kısmını isteyebilir vs..Eski zamanlarda olsaydı anlayış gösterilir başka üst model vs değişiklikler konusunda yardımcı olunurdu ama şuan bayiler telde fiyat vermeye bile üşeniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 26 Aralık 2010; 23:26:15 >

• 4 gün önce 18700TL 36 ay vadeli kredi çektim renault mais ile anlaşmalı ing banktan, toplamda 2700TL faiz ödeyecegim.(595TL/ay)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.