Şimdi Ara

ALINDI 2001 SEAT LEON (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • illede otamatik olacaksa bide honda cıvıc'e bakmalısınız
  • Marka güzel ama eski bence bu araba çook para.
    2. el arabaya pek güvenilmez. birazdaha yeni bir oto bulmaya çalış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalframe

quote:

Orjinalden alıntı: s3quatro

Anlamadıgım şey sürekli otomatik viteslere bakmışsınız otomatik olması şartmı? hiç tutulmuyor bundan dolayı söylüyorum ve sürekli üst segmentlere bakıyorsunuz eğer haftada 1 kere binicekseniz bu tip otomobiller önerilebilir fakat hemen hemen her gün binicekseniz ki lpgli aradıgınıza göre büyük ihtimal öyle bu baktıgınız araçlar çok km yapmış temiz olma olasılıgı düşük bence biraz daha yüksek model alt sınıf km si düşük bi araç bakın çok daha sorunsuz bineceginiz garanti olur..

dostum bende manuel istiyorum ama eşim için otomatik almak durumundayım manuel alarak bu bencilliği yapamam

hergün kullanacağım bir araç bakıyorum tabiki işyerim şuanlık 400 ytl benzin ücretimi karşılıyor... ilerde sıralı sistem lpg kaçınılmaz tabiki

bu baktıgım ford bu para edermi arkadaşlar hiçbir fikrim yok içide baya hoşuma gitti yarın görüşücem gidip kısmetse

bence pu paraya son kuruşuna kadar hak ediyor...ben 99 focus HB 15,000e sattım..76000de iidi.çok temizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 1 Mayıs 2008; 0:38:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

illede otamatik olacaksa bide honda cıvıc'e bakmalısınız

+1500
  • yorum ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum bugun ford focus sahibi ile görüşmeye gideceğim gelişmeleri aktarırım
  • quote:

yorum ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum bugun ford focus sahibi ile görüşmeye gideceğim gelişmeleri aktarırım

Hadi bakalım umarım hayırlısı olur Gösterdiğin AUDİ kazalı bu arada.Farları bile farklı renk yahu Gösterdiğin focus güzel bencede alınabilir

• http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1094800

bence şuna da bir bak, görünüş belki pek hoş değilama 4 yıl daha genç bir araç, hem lpg tankından sonra bile bagajı geniş kalır.

99 model araç mutlaka sorun çıkarır golfün sorunu da pahalıya patlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1094800

bence şuna da bir bak, görünüş belki pek hoş değilama 4 yıl daha genç bir araç, hem lpg tankından sonra bile bagajı geniş kalır.

99 model araç mutlaka sorun çıkarır golfün sorunu da pahalıya patlar.

yapma hocam ben ufak araba ariyom yaw maşallah bu limuzin gibi

Focus a bugün baktım arkadaşlar avrupa yakasından anadolu yakasına gittim araç için sonra arabayı gördüm görmez olaydım arka camlar calismiyor arabanın yürürü bozuk sol taraf iki kapı pert darbeli önden park vurukları var ve aşırı çizik adamın dediği laf ben olsam bu fiyata kaçırmam böyle binerim ( benim lafım hadi yürü git kardeşim yaa )

• şimdiden hayrlısı olsun...

• bu araç 1999 model ama neden çelik jant yok ?
  • hocam otomatik düşünüyorsan honda ve toyota al gerisi hikaye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

bu araç 1999 model ama neden çelik jant yok ?

bu sorunun cevabını başar arkadşımız yukarda verdi bende bilmiyordum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

bu araç 1999 model ama neden çelik jant yok ?

bu sorunun cevabını başar arkadşımız yukarda verdi bende bilmiyordum

pardon gözümden kaçmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: acr

Benim sana öncelikli tavsiyem focus olur. Focus golften genel olarak daha sorunsuzdur. Ayrıca motoru zetec-s çok iyi bir motordur, sorunusuzdur, performanslıdır, daha az yakar, yürüyen bakımındanda sınıfının en iyisidir. Kesinlikle golf önermem pişman olma ihtimalin yüksektir. Veya o fiyatlara 2003-2004 az km yapmış temiz full marea bulabilirsin. Bu araç donanım, konfor, yol tutuş ve performansta segmentinin tipik özelliklerindedir. Tutulmadığı için 2.eli ucuzdur. Motoru efsane 1.6 dır. Bu motorla opel, vw gen 1.6 yı tokatlamak zor olmaz. Bence bu aracıda sıkı sıkı düşün. Alırsan lpg taktır. Saterkende zarar etmezsin.

full marea al karga tipli eski kasa focus al

golf alma

git be kardeşim

kumda oyna valla

kumda oyna

• bence japon markalarida arastir...toyota, honda vs vs
    japonlarda otomatik vites daha yaygin ve genel olarak daha dayanikli arabalar
  • LEON GÜZEL ARABA RESMİNİ BEKLİYORUZ
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman temennilerimle... Bende Kia Rio aldım... param olsaydı eğer düşünmeden Seat Leon alırdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.