Şimdi Ara

[ALINDI] AMD 8350 & GTX970 sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hizlial.com dan az önce aldım. Eleştirilerinizi veya Görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

*Not:İşlemci Soğutucu Sonra alınacak.

• Hayırlı olsun hocam. Madem AMD işlemci aldınız işlemci Soğutucu alıp mutlaka overclock yapın. Bide herkesten duyacağınız lafı söyleyeyim.

Parayı çöpe atmışsınız

İntel işlemcili toplamalıydınız

Geçmiş olsun vs. Benim yorumum da kesinlikle böyle malesef ki.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyeceyiz bakalım. Bütçem buna yetiyordu. intel i5 4590 alıp MSI H97 Pc Mate de alabiliyordum. Son anda karar değiştirdim.
  • Dostum vatana gitmiştim adam da bana 8350 ve gtx 970 önerdi araştırmasam gidip onu alıcaktım ama iyi ki son 2-3 gündür araştırma yaptım ve intel i5 4690k aldım bence ileriye dönük düşünüyorsan AMD değil İntel olmalı ileri de pişman olmamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

Dostum vatana gitmiştim adam da bana 8350 ve gtx 970 önerdi araştırmasam gidip onu alıcaktım ama iyi ki son 2-3 gündür araştırma yaptım ve intel i5 4690k aldım bence ileriye dönük düşünüyorsan AMD değil İntel olmalı ileri de pişman olmamak için

Valla dostum bi 10 senedir masaüstü kullanmadım. Hazır hiç bir ekipmanım(çevre birimleri) yoktu. En azından Monitörüm olsaydı dediğin gibi 4690k alırdım.
  • xennx X kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.Elestiri yapmayacagim.Olan la ölene care yok demisler.Insallah sorunsuz yillarca kullanman dilegimle.

• Kardeşim senin 3 aşağı 5 yukarı monitör hariç 3000-3500 TL bütçen oluyor. 2000 TL ye bile İntel toplanabilirse senin 4690k rahat rahat toplanır. Bilen kişilere sorsaydınız keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammettttt

Hayirli olsun.Elestiri yapmayacagim.Olan la ölene care yok demisler.Insallah sorunsuz yillarca kullanman dilegimle.

İnşallah. Ok yayından çıktı :).Eyvallah hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-pc

Kardeşim senin 3 aşağı 5 yukarı monitör hariç 3000-3500 TL bütçen oluyor. 2000 TL ye bile İntel toplanabilirse senin 4690k rahat rahat toplanır. Bilen kişilere sorsaydınız keşke

2 aydır toplamaya çalışıyorum. Bilen dediğin kişilerin hepsi farklı görüşlere sahip. En son oturdum düşündüm ben onların dediği sistemimi almalıyım yoksa istediğimi mi? tabikide 2. seçenek daha makul geldi. intel amd farketmez hocam. istek meselesi
  • Leon x, testerenecmi hugues the payen ve nicklerini hatırlayamadığım bir çok bilen kişi var. İstek meselesi değil kardeşim parayı çöpe 3lük atmak desek daha doğru olur.

• 4000 TL çöpe gitmiş. Neyse alınmış artık hayırlı olsun.

• GTX 970 ile yapılan GTA 5 işlemci testi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 15 Nisan 2015; 23:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

GTX 970 ile yapılan GTA 5 işlemci testi.

Aynen bunu gördüm direk AMD'yi eledim işlemci de. Intel açık ara dövmüş abilerini çağırsa yine de bir şey yapamazlar
  • xennx X kullanıcısına yanıt
    islemci i5 4460 olsa iyi olurdu,ssd kingston furry nin tam degerlerini veremedigini duydum, psu ve kasa butun alinip kar edilebilinirdi,monitor gercek 2 ms ise oyunlarda tatmin eder,ekran karti guzel,hdd ramde aynen guzel,anakart cok pahali gereksiz bir model secilmis, islemci illa amd olacaksa 8300 alinip oc yapilirdi 200 lira kar edilirdi suan gordugum kadariyla 400 liralik bir israf var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O.c. uygulayacak misin?

• Hocam siparişi iptal edebiliyorsan anakart cpu kasa ve psu değiştir hem kar et hem İntel işlemciye geç 4bin lira veriyorsun az para değil Leon x hocama danış tartış değişim yap

Ama yinede hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurunluVoldi

O.c. uygulayacak misin?

Soğutucuyu aldığımda evet.
  • O sistemi Amd tabanlı toplamanın hiç bir avantajı olmadığı gibi bir sürü dezavantajı var. En ucuz i5 işlemciyi bile alsaydınız şu sistemden çok daha iyi ve uzun ömürlü olurdu. Yok efendim çok çekirdekli işlemcileri daha iyi kulanabilen oyunlar çıkacakmışta Amd işlemciler asıl güçlerini o zaman göstericeklermiş. Bu oyunlar ne zaman gelicek çok merak ediyorum.
    Gta IV gibi yeni oyunlar çıktıkça intel ile amd arasında ki fark daha da açılacak gibi görünüyor.

Eğer Gta IV testleri gelmemiş olsaydı eminim burada Amd yi savunmaya çalışan bir sürü kişi olurdu. Şuan hiç birini buralarda görebileceğimizi sanmıyorum. Bunları söyleyenler hemen İntel fanboyu damgasını yiyor. Keşke Amd'de oyun konusunda İntel ile yarışabilecek işlemciler yapabilse de
    rekabet gelse şu işlemci piyasasına.

Ama madem almışsınız hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 15 Nisan 2015; 23:37:48 >

• Para nasıl çöpe atılır bir kez daha gördük malesef forumun bu bölümünü keşke aldıktan sonra değil öncesinde görseydiniz.
  • Bu bütçe ile AMD yanlış seçim gibi gözüküyor. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.