Şimdi Ara

[ALINDI] AMD 8350 & GTX970 sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum işlemci soğutucu al hemen bir tane çünkü AMD stok fanı oyunlarda kulaklarını patlatacak. Hatta ailenle veya başkasıyla yaşıyorsan onlar bile şikayet etmeye başlıyor bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

islemci i5 4460 olsa iyi olurdu,ssd kingston furry nin tam degerlerini veremedigini duydum, psu ve kasa butun alinip kar edilebilinirdi,monitor gercek 2 ms ise oyunlarda tatmin eder,ekran karti guzel,hdd ramde aynen guzel,anakart cok pahali gereksiz bir model secilmis, islemci illa amd olacaksa 8300 alinip oc yapilirdi 200 lira kar edilirdi suan gordugum kadariyla 400 liralik bir israf var.

Hocam. Çöp meselesinden korkup sipariş içeriklerini değiştirme yoluna gideceğim. Hizlial.com dan fiyat farklı olmadan işlemci anakart ve kasayı düşürerek intele dönmeye çalışacağım. Haydi arkadaşlar el elden üstündür. Yardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Para nasıl çöpe atılır bir kez daha gördük malesef forumun bu bölümünü keşke aldıktan sonra değil öncesinde görseydiniz.

[ALINDI] AMD 8350 & GTX970 sistem 1191 TL civarlarında intel işlemci + kasa + anakart almam gerekiyor. Help Me :) Sepettekiler siparişin içinden değişecek parçalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xennx -- 16 Nisan 2015; 0:06:03 >

• xennx X kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlı al pahalı satıyor direk iptal edin edemiyorsanız da

4460 i5 işlemci
    Gigabyte H81-D3 mosfet soğutmalı anakart

zalman z3 plus veya z5 plus kasa

işlemci soğutucuda 4460 a gereksiz bana kalırsa isterseniz düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Nisan 2015; 0:12:53 >
  • quote:

Hocam hızlı al pahalı satıyor direk iptal edin edemiyorsanız da

4460 i5 işlemci
    Gigabyte H81-D3 mosfet soğutmalı anakart

zalman z3 plus veya z5 plus kasa

işlemci soğutucuda 4460 a gereksiz bana kalırsa isterseniz düşün

Dediğiniz şekilde yaptığımda 979 tl tutuyor.212 TL içeride kalıyor
    Kasayı 200r yapın işlemciyi 4590 a çıkın

anakartı Msi H97 PC Mate e çıkın bu 3 lüden biri ile dengelenir zaten içerde kalan para iade ediliyordur sıkıntı olmaz
  • quote:

Kasayı 200r yapın işlemciyi 4590 a çıkın

anakartı Msi H97 PC Mate e çıkın bu 3 lüden biri ile dengelenir zaten içerde kalan para iade ediliyordur sıkıntı olmaz

[ALINDI] AMD 8350 & GTX970 sistem

Hocam Şu nasıl oldu. Fiyatı tam denk geliyor.

uygundur çok para vermeyin diye üstünü alsanız iyi olur diye düşündüm .
  • quote:

uygundur çok para vermeyin diye üstünü alsanız iyi olur diye düşündüm .

Üstünü 8 taksit yaptığımdan 8 ayda iade edeceklermiş :) Ben yine aynı fiyata getirmeye çalıştımda Hocam. Çöpe attın diyen ve beni bir hatadan döndürmeye çalışan arkadaşlarım ve üstadlarımda bir onaylasında sipariş değişikliği yapıyım.
  • Tx3 evo denilen soğutucuyla oc filan yapmaya kalkma.

Ayrıca 8350 alarak hata etmişsiniz.8320 de ufak ayarlarla 4,2ye filan rahatça çıkıyor.Intel alsaydınız daha da iyi olurdu tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Tx3 evo denilen soğutucuyla oc filan yapmaya kalkma.

Ayrıca 8350 alarak hata etmişsiniz.8320 de ufak ayarlarla 4,2ye filan rahatça çıkıyor.Intel alsaydınız daha da iyi olurdu tabi.

Hocam şimdi sipariş değişikliği yapacağım. intel i5 4590 / MSI H97 Gaming 3 / zalman z3 plus olarak değiştireceğim. Uygunmudur sizce? Genel amacım oyun oynamak. sizce değiştireceğim sistem beni nekadar götürür
  • Kesinlikle doğru tercih olur.Ne kadar götürür net bir şey söyleyemem fakat amdden daha uzun götüreceği kesin.
  • Beyler arkadaş yanlış bir tercih yapmış belli ama "abartılı" şekilde eleştirmeye gerek yok tabiki intel fanboyları var derler ondan sonra

Yok ailenle oturuyosan çok şikayet edeceklerdir kulakların patlayacak amd seçilirmi bende diyorum seçmeyin f/p de bence saçmalık 1,500 lira bir araya getirdiysen ve zorlasanda intel sistem yapamıyorsan sabret birkaç parçasını al yine intel al ! testler de aradaki korkunç farkı gösteriyor ama bir hata yapmış en fazla anakartla işlemciyi geri verip h81 anakart + 4460 falan alır tasarruf bile edebilir adamın gözünü korkutmayın yani eleştirirken tesellide edin hepsinden ötesi bir akıl gösterin

Ben diyorumki parçalar eline illa ulaşacak geri dönüşü yoksa anakart ve işlemci bir şekilde geri ver h97 anakart ve core i5 4460 veya 4590 al geç ekstra fan da alman gerekmez hem aldıysan da serin serin kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: xennx

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Tx3 evo denilen soğutucuyla oc filan yapmaya kalkma.

Hocam şimdi sipariş değişikliği yapacağım. intel i5 4590 / MSI H97 Gaming 3 / zalman z3 plus olarak değiştireceğim. Uygunmudur sizce? Genel amacım oyun oynamak. sizce değiştireceğim sistem beni nekadar götürür

Heh şöyle Uygundur tabi şimdi kafan rahat sistem yaparsın

alabilirsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.