Şimdi Ara

ALINIK 1070 2700 tl veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK 1070 2700 tl veriyorum

Markası fark etmez gtx 1070 arıyorum en fazla 2700 tl verebilirim. Mining yapılmamış ve sorunsuz olması tercih edilir eğer satmayı planlıyorsanız bana mesaj atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• güncel

• Güncel

• 1500 liralık Gtx1070 e 2500 lira veriyorsunuz alınık ilanı açıyorsunuz ve hala bulamıyorsunuz piyasa ne hale geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

1500 liralık Gtx1070 e 2500 lira veriyorsunuz alınık ilanı açıyorsunuz ve hala bulamıyorsunuz piyasa ne hale geldi.

Şubatın sonunda stoklar gelince bu durumun düzeliceğini düşünüyorum beklemeye devam o yüzden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CerseiLannister

Şubatın sonunda stoklar gelince bu durumun düzeliceğini düşünüyorum beklemeye devam o yüzden :)

Alıntıları Göster

O zaman umarım 1500'ünde altına bulursunuz.Daha önce böyle bir balon oluştu sonrasında düşmüştü fiyatlar çok.

• quote:

O zaman umarım 1500'ünde altına bulursunuz.Daha önce böyle bir balon oluştu sonrasında düşmüştü fiyatlar çok.

Alıntıları Göster

1070 alıcaktım herkes 3.500 den koymuş 5-6 ay hatta gerekirse 1 yıl beklerim 1500 e düşer mi fiyatı o kartın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞenapCenabettin

1070 alıcaktım herkes 3.500 den koymuş 5-6 ay hatta gerekirse 1 yıl beklerim 1500 e düşer mi fiyatı o kartın?

Alıntıları Göster

Minincilik patlarsa düşer şuan pik yapıyorlar ama mining sonrası kartlar hep garanti dışı kalacak ve yıpranmış performansı düşmüş olacak.Benden tavsiye 4 gb rx5500xt alın idareten bu nesli es geçin çünkü 5-6 ay sonra güvenipte mining çıkması hiçbir kart alınmaz.

• quote:

Minincilik patlarsa düşer şuan pik yapıyorlar ama mining sonrası kartlar hep garanti dışı kalacak ve yıpranmış performansı düşmüş olacak.Benden tavsiye 4 gb rx5500xt alın idareten bu nesli es geçin çünkü 5-6 ay sonra güvenipte mining çıkması hiçbir kart alınmaz.

Alıntıları Göster

Sahibinden de ikinci elini 2900 tlye koymuşlar bu 5500xt nin kaç vereyim en fazla?

• quote:

Sahibinden de ikinci elini 2900 tlye koymuşlar bu 5500xt nin kaç vereyim en fazla?

Alıntıları Göster

Sahibindende 4gb 5500xt yhttps://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-5500-xt-pulse-oc-gddr6-4gb-128bit-amd-radeon-ekran-karti.htmle 2900 isteyen adam olta atmış düşürecek keriz arıyor 4gb olanın sıfırı daha ucuz atayım link.

Bu vatan fiyatı daha uygunada bulunabilir.Foruma konu açın ikinci el 1750 civarına bulunur.

• quote:

Alıntıları Göster

• güncel

• quote:

Alıntıları Göster

bu gidişle çok bekliyeceğiz ama sabretmeye devam şubatte yeni ekran kartları çıkacak bence onları bekle derim

• yeni kartların çıkması çok bir şey değişmeyecek çünkü zaten stok sorunu var keşke fiyatlar düşse ama malum

• ben yakın bir zamanda düzeliceğini düşünüyorum yinede sabretmekte fayda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CerseiLannister -- 10 Şubat 2021; 17:47:18 >
  • Mart ın sonu bahar beyler, alın teriyle kazandığınızı çakallara vermeyin. Dolar da iyice düştü bir kaç aya bitcoin saçmalığında da bombalar patlayınca görün siz burayı o zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Croft

Mart ın sonu bahar beyler, alın teriyle kazandığınızı çakallara vermeyin. Dolar da iyice düştü bir kaç aya bitcoin saçmalığında da bombalar patlayınca görün siz burayı o zaman :)

cidden haklısın dandik bir kart alıp beklemek bile bu kadar para verip ilerde değersiz olucak bir kartı almaktan iyidir

• Sıfıra yakın 1070 ti yi 1750₺ ye zor satmıştım piyasa ne hale geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.