Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK 16 GB USB 3.0 FLASH BELLEK (FORUM DIŞI ALINMIŞTIR) Satın Al 10 Temmuz 2015 15:42 1 1 ALINIK 16 GB USB 3.0 FLASH BELLEK (FORUM DIŞI ALINMIŞTIR) 16 GB USB 3.0 Flash Bellek almak istiyorum. Sıfır ve garantili ürün olması tercihimdir. İkinci el kullanılmış kırığı çıkığı olmayan temiz ürün de olabilir. Tekliflerinizi bekliyorum. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Temmuz 2015 Satıldığı Şehir : Rize Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PLATOON PL-445 KLAVYE YANINDA KABLOSUZ MOUSE HEDİYE SATILIK AİRTİES NSW-108 SWİTCH REDMİ 6 PANZER KILIFLAR (YÜZÜKLÜ)-ÇİFTİ 30 TL ALINIK 16 GB USB 3.0 FLASH BELLEK (FORUM DIŞI ALINMIŞTIR)
Kusura bakmayın, yazılarınızı yeni okuyabildim. Tekliflerinizi değerlendireceğim. Teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PLATOON PL-445 KLAVYE YANINDA KABLOSUZ MOUSE HEDİYE SATILIK AİRTİES NSW-108 SWİTCH REDMİ 6 PANZER KILIFLAR (YÜZÜKLÜ)-ÇİFTİ 30 TL ALINIK 16 GB USB 3.0 FLASH BELLEK (FORUM DIŞI ALINMIŞTIR)