Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2008 yada daha öncesi aktivasyonlu dsmart arıyorum özellikle bu aşağıda sıraladığım 24 kanalın açık olması gerekli. Çünkü 2009 modellerinde discovery nin yan kanalları world, science vs.. kapalı benim için önemli olanda discovery ve yan kanalları belgesel amaçlı alınacak çünkü elinde olan varsa yada satmayı düşünen varsa benimle irtibata geçerse sevinirim.
1-moviesmart 2-moviesmart 24 3-comedysmart 4-fx tv 5-d yeşilçam 6-d max 7-discovery 8-discory world 9-discovery science 10-animal planet 11-travel&living 12-da vinci learning 13-futbolsmart 14-d spor 15-eurosport 16-d çocuk 17-nickelodeon 18-kidsco 19-luli tv 20-fashion tv 21-bebeğim tv 22-dream tv 23-dreamtürk 24-cnn international
movies 24 öldü, ruhuna fatiha.. futbolsmart , seneye bitiyor, son deminde.. bebeğim tv extra paket kapsamında..
izlenicek film kanalı var mı ? Yok izlenicek spor kanalı var mı ? Yok
Belgesel kanalları idare eder ,, eh artık ne zaman kapatırlarsa onu da..
Uydular ilk çıktığında ne güzel discovery sini national nı animal nı izliyorduk Aydın Doğan aldı hepsini tek bir kutu bir kere para ödiceksiniz diyerekten. Ama gel gör ki şimdi yok şu pakedi alırsan o açılır yok bu pakedi alırken bu açılır muhabbeti yapıyorlar. Milletin ahını aldı batsında şimdi beter olsun
abicim adama ilendin adam batmak uzere oldumu simdi yazik oldu ya cok uzuldum... basbakan bosuna ugrasmıyo bu kan emıcılerle
quote:
Orijinalden alıntı: NakkaSss
Uydular ilk çıktığında ne güzel discovery sini national nı animal nı izliyorduk Aydın Doğan aldı hepsini tek bir kutu bir kere para ödiceksiniz diyerekten. Ama gel gör ki şimdi yok şu pakedi alırsan o açılır yok bu pakedi alırken bu açılır muhabbeti yapıyorlar. Milletin ahını aldı batsında şimdi beter olsun
Hocam Ttnet web tv yayını başlatıyor. içinde National Geograpic gibi belgesel kanalları da olacakmış. 1-2 hafta daha sabret istersen.
bende bekliyorum. İnşallah Adam gibi belgesel kanalları olur.
Pc den tv ye DVI to HDMI kabloyu çekmiştim zaten. Bi de kablosuz maus aldım mı tamamdır