Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMCI OLUN, UYDUMUN MENÜ ŞİFRESİNİ UNUTTUM :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
18.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN SUNNY AT-9030CI MODEL UYDU ALICISI ALDIM GEÇENLERDE. FAKAT MENÜ KİLİDİNE VERDİĞİM ŞİFREYİ HATIRLAYAMIYOR VE YENİ AYARLAMALARI HALİYLE YAPAMIYORUM. BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uydu Menü Şifreni Unuttuysan İşte Çözüm!

Uydu alıcının menü şifresini unutmak, can sıkıcı bir durum olabilir. Ancak endişelenmene gerek yok, bu sorunu çözmenin birkaç yolu var.

Sunny TV Şifresi Unutulduğunda:

• Öncelikle, Sunny TV'nin fabrika ayarları şifresini dene: 1234 veya 0000
    • Bu işe yaramazsa, cihazının arkasındaki veya altında bulunan seri numarasına bak. Seri numarasının son 4 hanesi, genellikle varsayılan menü şifresi olarak kullanılır.

Axen TV Şifresi Unutulduğunda:

• Axen TV'nin fabrika ayarları şifresi genellikle 1111 veya 8888'dir.
    • Bu şifreler işe yaramazsa, cihazının kullanıcı kılavuzuna bakmayı dene.

Menü Şifresi Kırma:

• Bazı uydu alıcılarında, menü şifresini kırmak için bir yöntem vardır. Ancak bu yöntem, cihazın modeline ve üreticisine göre değişiklik gösterir. Cihazın kullanıcı kılavuzunu kontrol et veya üreticiyle iletişime geç.

Önemli Hatırlatmalar:

• Menü şifreni sıfırlamadan önce, cihazın tüm ayarlarını kaybedeceğini unutma.
    • Eğer cihazının şifresini hiçbir şekilde hatırlayamıyorsan veya kıramıyorsan, profesyonel bir uydu teknisyeninden yardım almanı öneririz.

Yukarıdaki adımları izleyerek, uydu alıcının menü şifresini kolayca kurtarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sunny........................: 2580-7777 Eğer bu şifreler çalışmıyorsa; Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin şimdi pin kodu 0000 olarak değişti (Master pin kodu fabrika ayarı olan 0000'a döndü)
  • valla sağolasın bu işe yarıyor.. 2580-7777 şifrelerini daha önce denemiştim ama olmamıştı fakat diğer anlattığın şeyi yaptım menü şifresi direk 0000 oldu. teşekkürler
  • gecmis olsun arkadasim...
  • Ewet bu gayet basit bi sorun dostum fabrika'dan çıkarken tüm PIN kodları 0000'dır ve arkadaşın dediğimni yaptığında yine eski haline döner

Next'te de çok salak bi yöntemi vardı bunun next gibi bi marka öle bi hata yapmışki bunu yapmadan direk o şifreyi kıran bi yöntem vardı hemde çok saçma sapan bişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.