Şimdi Ara

Yazıya döktüğüm oyunun ismini arıyorum lütfen yardım edin :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 27 yaşında oyun meraklısı bi' insanım.

Şimdi size bir oyun anlatacağım buraya bana o oyunun ismi lazım yemin ederim 5-6 saattir googleye yazmadığım şey kalmadı ama oyunu çıkaramadım bir türlü. İnşallah beraber bulacağız :D

Şimdi oyun şöyle, uzak doğu temalıydı böyle çinli koreli. online pvp, bizim karakterimiz bir komutan komutanı geliştiriyoruz aynı zamanda ordumuz ve sağ kolumuz var orduya bi ikinci komutan falan koyabiliyorduk. ordular T1 T2 T3.. diye gelişiyordu orduların üzerine kıyafet koyabiliyorsun zırhlarıı geliştirebiliyordun. PvP savaşları da şöyle. mesela iki karşılıklı takım takımlar 5'er komutandan oluşuyor at sürebiliyoruz orduya komut verebiliyoruz. 5 v 5 bizi bi savaş alanına atıyor ordular savaşırken sen de komutanla karşı oyuncuların hem ordusunu hem de komutanını kesmeye çalışıyordun. Kılıç mızrak ok kullanabiliyorsun at üstünde veya yürüyorduk. hatta bazı haritalarda alt kısımda ordular savaşırken sen mancınık atabiliyordun. oyun parası yuvarlak içinde nokta şekilde bi ibareydi oyunun değerli parasıda yıldızlıydı. aklıma gelen özellikleri bunlar oyunun bu tarz bi oyun.

Allah aşkına yardım edin bulalım şu oyunu :)

• Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Vrataski, hocam? sen nasıl bi' kralsın ya. Allah ne muradın varsa versin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergentmlky

Vrataski, hocam? sen nasıl bi' kralsın ya. Allah ne muradın varsa versin :)
    İyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.