Şimdi Ara

Oyunun klasörünü bulamıyorum! Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde Most Wanted 2012 Kaos Repack indirdim. Kurulum dosyasını açtım güzel bir şekilde yüklüyor. Bitmesini bekledim sonunda bitti ve "Game intsalled, play have fun." diye bi yazı geldi ama oyun klasörünü bulamadım bir türlü. Acil yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .redhawK -- 11 Eylül 2014; 10:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyunun Klasörünü Bulamıyorum! Yardım Edin

Oyununun klasörünü bulamıyorsan, aşağıdaki adımları izleyerek konumunu belirleyebilirsin:

• Bilgisayarın Dosya Gezgini'ni aç.
    • Kurulu Oyunlar sekmesine git.
    • Kurduğun oyunun adını bul.
    • Oyunun adına sağ tıkla ve "Dosya Konumunu Aç" seçeneğini seç.

Bu adımlar genellikle oyunun klasörünün konumunu belirleyecektir. Ancak oyunu özel bir yola yüklediysen, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Steam veya Epic Games gibi oyun başlatıcısını aç.
    • Kitaplığını kontrol et ve oyunu bul.
    • Oyunun adına sağ tıkla ve "Özellikler" seçeneğini seç.
    • "Yerel Dosyalar" sekmesine git ve "Gözat Yerel Dosyalar" düğmesini tıkla.

Bu, oyunun kurulu olduğu klasörü açacaktır.

Oyunun klasörünü yukarıdaki adımlarla bulamazsan, aşağıdaki ek önerileri deneyebilirsin:

• Sistem ayarlarında arama özelliğini kullan.
    • **Üçüncü taraf bir dosya arama programı kullan.
    • Oyunun destek ekibiyle iletişime geç.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ya yardım edecek kimse yokmu koca forumda oyunu cmd'den yüklüyor game intsalled yazısı geliyor oyunun klasörünü bulamıyorum.

• ...

• Nereye kurduğunu hatırlıyor musun? Ve ya Başlat a gir oyunun adını yazıp ara. Dediğini tam anlamadım ama oynamak içinse C de kurduğun yere bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risus~

Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde Most Wanted 2012 Kaos Repack indirdim. Kurulum dosyasını açtım güzel bir şekilde yüklüyor. Bitmesini bekledim sonunda bitti ve "Game intsalled, play have fun." diye bi yazı geldi ama oyun klasörünü bulamadım bir türlü. Acil yardım!

baştan kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistimulen

Nereye kurduğunu hatırlıyor musun? Ve ya Başlat a gir oyunun adını yazıp ara. Dediğini tam anlamadım ama oynamak içinse C de kurduğun yere bak.

Oyun CMD'den yükleniyor, siyah bir ekran var. Game Intsalled yazısı çıkıyor ama oyunun klasörünü bulamıyorum.

• Oyunun logosu masaüstündeyse sağ tık/özellikler/dosya konumundan ulaşabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandorul

Oyunun logosu masaüstündeyse sağ tık/özellikler/dosya konumundan ulaşabilirsin

Logo falan hiçbirşey yok o kadarda cahil değilim heralde yok bulamıyorum klasörü arkadaş.

• C: program files \ oyun ismi ya da c: program files (x86) \oyun ismi
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde Most Wanted 2012 Kaos Repack indirdim. Kurulum dosyasını açtım güzel bir şekilde yüklüyor. Bitmesini bekledim sonunda bitti ve "Game intsalled, play have fun." diye bi yazı geldi ama oyun klasörünü bulamadım bir türlü. Acil yardım!

oyunu indirdiğin yere bak. oraya çıkartıvermiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

oyunu indirdiğin yere bak. oraya çıkartıvermiştir

İçi bomboş, bi yere yüklendi ama nereye bir türlü bulamıyorum.

• ...

• format atılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nounless

format atılır

Şöyle boş boş yorumlar yapacaksanız konuya gelmeyin. Formatla ne ilgisi var kardeşim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.