Şimdi Ara

Alınık 3.5'' 2tb /3tb Harici HD(Filmlerle dolu olarak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alınık 3.5'' 2tb /3tb Harici HD(Filmlerle dolu olarak)
    Arkadaşlar arşiv için 2 tb veya 3 tb hdd arıyorum sıfır 2. el farketmez mümkünse içi 1080p DTS ses koduna sahip güzel filmlerle dolu olursa çok makbule geçer
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

edit:
    1-Başlıkta belirtmiştim yine yazıyorum kesinlikle harici disk olacak
    2-İçi filmlerle dolu olacak boş disc istemiyorum genelde farketmez ama seçme şansım olursa daha iyi olur
    3-3.5 inç adaptörlü hdd istiyorum
    4-Kesinlikle usb 3.0 olacak
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• *** Elimde 2TB, 3TB ve Adetli 4TB Seagate Backup-Plus USB 3.0 Diskler Mevcut...
    *** Sadece Arşiv amaçlı kullandığım için içi doldurulup tekrar kullanılmamıştır... HDD Sentinel disk Smart raporunu gönderebilirim.
    *** Garantileri bitmiştir ancak orjinal kutuları dahi mevcut kutusunda gönderim yaparım...
    *** Server 2012 R2 ye geçtiğim için dahili disk kullandığımdan dolayı boşa çıkmıştır...
    *** 2.000 civarı 1080p Blu-Ray film ve 8 TB civarında 720p - 1080p Yabancı dizi arşivim var. (liste gönderilebilir yada Team den bakabilirsiniz)
    *** 1080p Film arşivindeki filmlerin boyutları 10 gb dan fazla ortalama 14 GB civarında olup sesler DuaL dir. (TR-EN)
    *** Filmlerdeki ses codec leri DTS - AC3 5.1 CH.
    *** Ayrıca 7 TB üzeri tamamı denenmiş çalışan Filmciler için DVD boyutuna ISO lanmış oyun arşivim de var.

İlgilenirseniz kalan detayları telde görüşelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.