Şimdi Ara

Alınık 3080/3080 ti lı sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alınık 3080/3080 ti lı sistem
    Konu başlığında belirttiğim gibi 3080 yada 3080ti lı sistem arıyorum. TR garantili olması şartıyla.Ürün özelliklerini ve fiyatlarınızı ö.m ile belirtirseniz sevinirim. Balıkesir içi olması tercihimdir. Diğer türlü sağlam referanslı kişilerden alışveriş yapmayı tercih ederim.
    Herkese hayırlı satışlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Alınık 3080/3080 ti lı sistem
    [Edit] Böyle saçma sapan fiyat verecekler olan varsa hiç yazmasın
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir,Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Ö.m. gönderdim

• 3080 ti lı sisteme 45 bin tl istiyosun ve ardından 4080 li sistem alırım o fiyata diyince laf ebeliği yapıp insanları blockluyosun O sistemi 0 toplamaya çalışsam 45 bin lira etmez birde 70 bin verdim demiş bu kafayla bu fiyatla 2123 senesine kadar satamazsın @AC Kiriklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheza1 -- 3 Şubat 2023; 1:35:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık RTX 3080
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.