Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SAPPHIRE 5700XT NITRO+ SE
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Komik olan bişey görmüyorum sanırım piyasadan bihabersiniz. ______________________________
-
9000bin? Şimdi bu kart bozulsa para iadesi çıkarıcaklar fatura fiyatı ne? 4 bin mi :) -
Bence ilk önce yazı yazmasını öğren sonra ilanı kötüle. 9000 bin ne çözemedim inşallah diğer baltalayacak arkadaşlarda senin gibi değildir. Bu fiyatın sebebi ben değilim mining ci arkadaşların varsa onlara sor. Bende isterdim 5bin tlden rtx 3070 almayı ama bende bunu satıp üstüne para ekleyip kartımı güncelleyeceğim. İlanı baltalamadan önce piyasadaki kartlara bakınız ve satılan kartlar ne kadar fiyata satılmış öğrenip öyle yorum yapın. Ben 3 4 kişi ye sordum kartları satılanların piyasa bu düzeyde ben 3bin liraya mı vereyim kartı. Herkese iyi günler.. ______________________________
-
Fiyat gayet normal, kimse sarı siteye girip bakmıyor sanırım. Tüm türkiyede 22 tane 5700xt ilanı var. Parayı basan alır. Bu kart 7:24 miningde çalışırsa 1274 tl bırakıyor ayda. Yukarıdaki arkadaş da fatura fiyatı 4 bin mi demiş. Al sana kart bedavaya geldi 3 ay çalışırsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mining yapıyorum ama fiyatı miningciler değil. kart üretiminin olmaması yükseltiyor.. ya da miningciler +aç gözlü kart satıcılarıda diyebiliriz.. özel mesaj atıyorum..
-
Stoğa düşer düşmez kartları toplayıp da üstüne kâr koyarak satan fırsatçıların sayısında da bir hayli artış var. O da büyük etken..
-
9000000000000 bin mi
-
Yüzkırtdörtbeş bin ______________________________
-
2019' da 1.400/1.700 arası sıfır olarak satılan Rx 580 şimdilerde 4.000/5.000 TL arasında satılıyorsa eğer bu kart için 8/9.000 TL gayet normal. RX 580' in 1.400/1.700 arası satıldığı dönemlerde bu kart da 3.000/4.000 TL arasında satılıyordu. Yapılan eleştiriler yersiz ve edeceği paraya göre değil, cebindeki paraya göre yapılan eleştiriler ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 16 Şubat 2021; 13:50:49 > -
Mining coşunca fiyatlar da böyle oldu lakin bu kartı 2800TL sıfır sattığım günü dün gibi hatırlıyorum neyse bu kartın 55Mh kazım gücü var oldukça iddialı bir kart az yakar çok kaçar misali 2 adet RX 580 8GB 'ın toplam kazım gücüne denk tek başına yarı yarıya güç tüketiyor ve bu karttan 12 adetlik tek bir rig kurduğunuzu hayal edin elektrik masrafını düştüğünüzde sizce ayda ne kadar getirir dersiniz? İşte bu ve benzer güçte kart arayanlar bu iştahla arıyorlar dolayısıyla bu fiyatlar da normal ben kart satanların yerinde olsam daha fazla isterdim lakin adamlar her ay bir kart alacak kadar kazanıyor Etherium düştüğünde yine fiyatlar eski seyrine iner tıpkı 2 sene önce olduğu gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HWSMining coşunca fiyatlar da böyle oldu lakin bu kartı 2800TL sıfır sattığım günü dün gibi hatırlıyorum neyse bu kartın 55Mh kazım gücü var oldukça iddialı bir kart az yakar çok kaçar misali 2 adet RX 580 8GB 'ın toplam kazım gücüne denk tek başına yarı yarıya güç tüketiyor ve bu karttan 12 adetlik tek bir rig kurduğunuzu hayal edin elektrik masrafını düştüğünüzde sizce ayda ne kadar getirir dersiniz? İşte bu ve benzer güçte kart arayanlar bu iştahla arıyorlar dolayısıyla bu fiyatlar da normal ben kart satanların yerinde olsam daha fazla isterdim lakin adamlar her ay bir kart alacak kadar kazanıyor Etherium düştüğünde yine fiyatlar eski seyrine iner tıpkı 2 sene önce olduğu gibi.
En kötüsü ayda 1000 TL para bırakıyor ki 1200TL biraz uğraşma ile çıkabilir. 10 adet olsa 10000 TL net kar. Tabii ne kadar böyle gider meçhul. Bende 10 ay önce sapphire rx590 nitro+ 1500 TL satmıştım. Şimdi 4000 TL satıyorlar.
-
Ekran Kartı satılmıştır. Arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşeklürler ______________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
9000bin? Şimdi bu kart bozulsa para iadesi çıkarıcaklar fatura fiyatı ne? 4 bin mi :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X