Şimdi Ara

▓▒░ Jinsei Life Power İNANILMAZ ENERJİ KOLYESİ (AYRINTILAR İÇERİDE MUTLAKA BAKIN) ▓▒░

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ▓▒░ Jinsei Life Power İNANILMAZ  ENERJİ KOLYESİ (AYRINTILAR İÇERİDE MUTLAKA BAKIN) ▓▒░

Kolyenin Faydaları

*Stresi azaltır, Sinir sistemini düzenler, Yorgunluk hissini azaltır, Düzenli kullanımında migreni yok eder, Kemik ve kas ağrılarını giderir, Kan dolaşımını düzenler, Cinsel performansı artırır, Hareket etme zorluğu çeken hastalarda hareket etme kolaylığı sağlar, Piskomostik yakınması olan ve anksietesi olan hastalarda yakınmayı azaltır, Ağız, koltuk altı ve ayak kokularınınyok olmasını sağlar, Soğan, sarımsak ve benzeri kokulu yiyecekleri tüketenlerde kokuların giderilmesini sağlar, Denge sorunu olan hastalarda sorunun ortadan kalkmasını sağlar, Cep telefonu ve bilgisayar kulananlarda zararlı etken minimakize olmasını sağlar, Vucut direncinin artmasını sağlar Vucuta esneklik sağlar, Odaklanmayı artırır, Negatif enerjiyi azaltır

arkadaşlar detayları aşağıdaki linkten görebilirsin birebir müşteri yorumlarıdır elimde fazla olması sebebiyle satıyorum , gümüş kaplama olan modeli elimde mevcuttur diğer titanyum ve altın olan modeller pahalı olduğu için gümüş almayı uygun buldum ... pmden ulaşabilirsiniz.Çok fazla anlatılacak şeyi var kendim kullanıyorum ama böyle anlatarak abartıyor gibi gözükmek istemem lütfen müşteri yorumlarını kendiniz okuyun karar verin ;)

http://www.jinsei.com.tr/musteri_yorumlari.html

kutu içeriği : 180 TL

1 adet jinsei kolye ucu
    1 adet siyah boyun ipliği
    1 adet kimlik kartı (orjinal olduğunun ispatıdır)
    1 adet kullanım kitapçığı

dileyene elimdeki orjinal resimleride gönderebilirim direk olarak japonyadan arkadaşım getirmiştir yanlış anlaşılmasın ticaretini yapmıyorum elimde fazla olduğu için tüketmeye bakıyorum nakite ihtiyacım var ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 16 Aralık 2010; 23:36:11 >

• Bende de bir adet jinsei kolye var. 85 tlye satiyorum.
  • amacınızı yeterince belli ediyorsunuz gereksiz yorumlar yapmayalım lütfen aşağıda orjinal sitesindeki fiyatınıda belirttim elimde fazladan olduğu için satıyorum o fiyata almanızın imkanı yok maalesef ....

o fiyata bendeki gibi kutulu orginal kimlik kartlı garanti belgesi ve kendi kutusunda verirseniz 3 adet alabilirim o fiyata

pm bekliyorum eğer gerçekten varsa elinizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 20 Aralık 2010; 22:13:01 >
  • Bendeki ürün sıfır değil, ikinci el. Arkadaşımdan aldım, şimdi sıfırını almayı düşünüyorum. Elimdeki ikinci elide değerlendirmek istedim.
  • satmayı düşünüyorsanız 2. el bölümüne kendi ilanınızı açın lütfen, benim ilanım üzerinden satış yapmaya çalışmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.