Şimdi Ara

ALINIK!!! (4. 5. 6. nesil) Laptop öğrenci işi, bütçe 2500 - 3000TL arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK!!! (4. 5. 6. nesil) Laptop öğrenci işi, bütçe 2500 - 3000TL arası

Merhaba,

Tanıdığım bir kaç öğrenciye hediye edebileceğim, bir kaç adet 2500 - 3000TL arasında DDR4 laptop aramaktayım. Daha önce tamir görmemiş olması gerekiyor nitekim hediye edeceğim kişiler bilgisayar ile ilgili sıkıntı yaşadığında bana söylemeyebilirler ve tekrar bilgisayarsız kalabilirler.

Hediye olacağı için kozmetikleri kısmen önemlidir, fakat ufak tefek şeyler gözardı edilebilir, çalışmayan aksamları olmaması gerekmektedir.

Kutusu olması tercih sebebi olsa da çok mühim değildir.

Belli bir bütçem var ve bu bütçeyle maksimum öğrenci arkadaşımızı mutlu etmek istiyorum bu nedenle hangi cihaz ne kadar ederle çok ilgilenmiyorum laptopunuzun değeri benim bütçemde olduğunu düşünüyorsanız yazabilirsiniz, internete ve bilgiye ulaşma konusunda sıkıntı yaşamayacakları laptoplar yeterlidir.

Malum sitelerde bu bütçelere cihazlar var fakat güvenemediğim için DH'de arama kararı aldım, nitekim sıvı teması görmüş cihazlar ileride sorun çıkarabilir ve bu sıkıntı yaratabilir.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.