Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık 6 Terabyte ve Üzeri Internal Hard Disk Satın Al 13 Eylül 2021 01:33 1 1 Alınık 6 Terabyte ve Üzeri Internal Hard Disk Tercihen 8 tb ve üzeri internal hard disk arıyorum, makul olan 6 tb hddleri de alabilirim. Hard diskin sıfır ve kutulu olmasından ziyade fiyatının uygun olması ve sağlık durumunun iyi olması benim için önemli. Chia için kullanılmış, içinde işlevsiz plotlar olan pahalı hddler ile kesinlikle ilgilenmiyorum. Yaklaşık 20 civarı hdd almayı düşünüyorum. Ankara içerisinde elden alışveriş yapabilirim, diğer şehirler içinse satıcı ve benim referansım üzerinden güven sorununu çözebiliriz. Teklifinizi özel mesajla iletirseniz sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kutulu Asus Rog Strix GTX 1080 8 GB DDR5X Alınık 6 Terabyte ve Üzeri Internal Hard Disk Satılık | MSI B450 Gaming Plus Max Anakart | Garantili Satılık | Powercolor Red Devil RX 6900 XT 16GB