Merhabalar,
14.01.2021 Tarihinde satın aldığım Powercolor Red Devil Rx 6900 XT ekran kartımı başka bir modele geçiş yapacağım için satmak istiyorum. Kartı her türlü ortamda test ettim ve tüm 6900 XT'ler arasında en iyi kartlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Hali hazırda bilgisayarımda kasamda takılı vaziyette ve halen kullanmaktayım. Kart TR garantilidir, kutusu ve tüm kutu içeriği ile birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Faturalıdır. Lütfen yurt dışı veya üzerinden türlü türlü cambazın atladığı madenci kartları ile kıyaslamayınız.
Aldığım dönemde yaptığım ve kaydettiğim 3D Mark test sonucum;
Yeniden test yaparsak muhtemelen yeni sürücü ve güncellemeler ile bu skoru geçecektir. Zaten bir çok 6900 XT'ye göre Powercolor modelinin daha iyi sonuçlar verdiğini siz de araştırdığınızda göreceksiniz. Grafik işlemcisi mevcut soğutma bloğu ile 2700 Mhz'e rahatlıkla hız aşırtılabilir ancak ben fabrika değerleri ile kullanımın fazlasıyla yeterli olacağını söyleyebilirim.
Kartın sistemimde yer alan görüntüsü;
Fiyat: 17.500 TL (Takas fiyatı ayrıca değerlendirilecek)
Ryzen 9 5950X işlemci + nakit ile takas düşünebilirim.
Madencilik yapılmamış ve yurt içi Nvidia RTX 3070 ya da üzeri kartlar ile takas düşünebilirim. (Kartın mevcut değerine göre +/- nakit konuşulur)
Ödeme alındıktan sonra TR'nin her yerine Aras, MNG veya Yurtiçi Kargo ile gönderim yapılacaktır. Kargo ücreti bana aittir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.