Arkadaşlar merhaba maksimum 65.000 tl harcayabileceğim İzmir'de tüplü mümkünse masrafsız klima ve hidrolik direksiyonlu 2000 yılından yaşlı olmamasını tercih ediyorum. Boya problemim yok sadece büyük kazası olmasın yeter. İyi günler diliyorum. |
Alınık 65.000 TL'ye kadar
-
-
10 bin daha çıkabilsen araç var elimde düzgün -
Teşekkürler imkanım olursa haberleşiriz
-
Bu fiyatlara fiat palio van 1.2 ve fiat bravo önerebilirim.İkiside f/p olarak güzel araçlar. Kendi aracımı da satıyorum ancak 65 bine veremem.
Son fiyatım 70 bin tl düşünenler için
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-emsalsiz-temizlikte-tramersiz-yeni-motorlu-2005-palio-1030892078/detay/
-
MASRAFSIZ DUSUNURMUSUN
SUZUKI SUPER CARRY 5VIDES 1000 MOTOR BENZIN YAKMAYAN KOKLAR ARACTIR KARBUROTOR SIFIRLANMIS INCE AYARLAR CEVIZLIBAG ATES KARBROTOR TARAFINDAN YAPILMISTIR
ARACIN SAHIBININ AYAGI KESILMESI SONUCU SATMAK ZORUNDA KALMISTIR
ARAC MOTOR 8500 KM DE OLUP NERDEYSE SIFIRLANMIS ARACI KULANAMADAN SAGLIK DURUMU ORTAYA CIKMISTIR
BUYRUN DETAYLAR
selam arkadaslar
10 yıl masraf yapmıcanız benzını koy gıt
cogu sıfırlanmıs GARAJ ARABASI
lastıkler sıfır /8500KM DE
trıgerden bujılere /devıdayım / kablolar /radyotor /karbrator -trıger **aku //benzın otomatıgı sıfır /derı doseme / ındıksıyon boını / platın kapak / ateslemecondansatorlerı /sıfır takılmıstır unuttugum bır cok sey sıfırlanmıstır *
al ustanı gel baksın al gıt
cıddı alıcılara satılık muhabbet yapmaya calısanları
ıtınayla engellıcem
abuk sabuk teklıfte bulunanlar baska araclara bakın pazarlık yoktur .
bınıcıye satılık
pahalı gelıyorsa bak gec
alıcıya hayırlı olsun gule gule bınsın
samatya acık garjda gorulebılır FATIH BEY
ISTANBUL DEVELI ACIK GARAJINDAKI YAN GARAJINDA
SAMATYA LASTIKCISI YANI
ıyı gunler dılegıyle
******* FIAT 75.000 TL *******
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X