Şimdi Ara

Dolandırılmamak için okuyun | Eski hesaplarla alışverişe dikkat edin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun. Tez vakitte yaptığının bedelini öder İNŞALLAH.

DH yine güvenlikte zirve!?!. Yahu dilimiz koptu artık ödeme için aracılık sistemi getirin diye, en olmadı bir süre hesabına girmeyen herkese geçici mesaj-konu açma yasağı otomatik koyulsun. Herkesin canı yanıyor böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

DH'de ciddi bir moderasyon eksikliği var. İlgilenen biri varmı emin değilim ancak an itibariyle sitede alım-satım bütün faaliyetlerimi kesiyorum. Bir anlık boşluğuma geldi, bedeli oldu. Hayırlısı.

• Mrb. Öncelikle kendimi tanıtayım ben çok eskiden beri bu forumda üye olan kişiyim. Bahsetmiş olduğunuz şahıs benim öç be öz teyzeminoğludur. Bu tür işler ile asla alakası yoktur. Hesabı hacklenerek kendisi bilgisi dahilinde olmayan işler yapılarak tarafı malesef madur edilmiştir. Konu ile ilgili Donanimhaber sahiplerinesabahtan beri ulaşmak için uğraşmaktadır. İban bilgileri ASLA tarafına ait değildir. Malesef sitedende banladığı için kendisini Anlatamamakta. Kendisinin ADANa ve buna benzer il ile hiçbir alakası yoktur. Kendisi Bandırmada ikamaet etmektedir. DONANIMHABER YÖNETİCİLERİ şayet bu mesajımı okuyorlar ise teyze oğlum ENGİN K. kendileri ile görüşme talep etmektedir.

LÜTFEN ANLAMSIZ MANASIZ BİLİP BİLMEDEN KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMAYIN...

• Teyze oğlumun ismi ENGİN KAHRAMAN dır. KONU İLE İLGİSİ YOKTUR. KENDİSİNE ULAŞMAK İSTEYEN

Dolandırılmamak için okuyun | Eski hesaplarla alışverişe dikkat edin.

YÖNETİCİLER VAR İSE LÜTFEN BANA ÖZELDEN YAZSINLAR.

• bado6100 kullanıcısına yanıt

kesinlikle hesabı hacklendi

• maviadam kullanıcısına yanıt

Onu biz de çıkardık hocam zaten. Hesap sahibinin kendi olmadığı belli.

• iskender86 kullanıcısına yanıt

FOTORAF KALDIRIN SUÇSUZ ADAMI SUÇLAMAK SUÇTUR. LÜTFEN KALDIRIN DERHAL...!

Basit şifre kullananların hiç mi suçu yok?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mağdur arkadaşlara geçmiş olsun. Bu adamların en çok güvendiği şey "hakkını aramama hastalığı" olan bir toplum oluşumuzdur. Hakkınızı arayın.

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt

Şaka gibisin bak bakalım adama kaç senedir burada üye ve rütbesi ne?=??

Kullandığı şifreyi federal bile kullanamaz :)

• DİP NOT:

Kendisi Şöyle diyor: Bu olay yıllardır üye olan ama son 1 hafta önce DH uygulamasını indirip giriş yaptıktan sonra başına geldiğini de bana söyledi. demekki yazılımsal bir hata var ve bunun suçlusu masum bir insan olmamalı.

Dip not derken hocam? Olayı gereğinden fazla kişiselleştirmenin bir anlamı yok, çalındıysa eğer nasıl çalındıysa çalındı hesabı.

Sektörde tecrübeme dayanarak söylüyorum böyle işler genelde cihaz güvenliğinin kaybedilmesi sonucu oluşur.

• ThePrimarch kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal açık var uygulama yukledikten sonra olan oldu diyor dikkat edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok büyük geçmiş olsun. Kendimi kanıtlayarak yani dolandırıcının ben olmadığımı kanıtlayarak hesabımı geri aldım.
    Ben telefonumda illegal bir şey kesinlikle kullanmam. Forum içerisinde araştırırsanız bir çok kişinin hesabı çalınmış. Bir yerde açık var dikkat edin.

Hesap ismi farklı para gönderdiğiniz hesap farklı nasıl para gönderebiliyorsunuz ben 100 lira mı bile göndermem 😔

• 4 gün boyunca bu aramaları yapmış ve sanırım bildirimleri de kapatmış bana hiç bir bildirim gelmedi. Hesabımda telefon numaram adım soyadım her şeyim kayıtlı nasıl oluyor da hesabıma girebiliyor anlamadım bi yerde açık var.

• Aylar önce dolandırıcı olduğu yazılmış paylaşılmışhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160107418

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.