Şimdi Ara

ALINIK | ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 24 Ocak 2014; 23:18:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

2. el "ALINIK" ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT

650Tİ boost illa şart değil 660 gtx de olur.

4 GB RAM DDR3 - Corsair değilde Kingston da olur.. G-SKILL de olur..

600W kasa veya 600-700w PSU.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

up
  • Hocam ucuza bulabilir miyiz?

• bende arıyorum ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT ama hala bulamadım kimse satmıyor.demekki çok iyi bir kart alan herkes memun satmaya gerek duymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASCAX

bende arıyorum ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT ama hala bulamadım kimse satmıyor.demekki çok iyi bir kart alan herkes memun satmaya gerek duymuyor

satmam

ya öyle ki ileride SLI ile yine tozu duman katacak alet.... gtx 590 ile eşdeğer
    http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_650_Ti_Boost_SLI/21.html

bir arkadaş Zotac gtx 650 TI boost satıyordu 250 liraya... ona bakın...

ASUS bence daha iyi ama TR ye gelenlerin ram leri marka olarak kötü.... hynix veya samsung ram leri tercih ederim... sanırm elpida idi asuslarda..
    elpida w2032bbbg-f60

ucuz ti boost satıldı sayılır
    http://forum.donanimhaber.com/m_84952366/f_//tm.htm#84952366

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 9 Aralık 2013; 17:29:33 >

• o fiyat aralığında alınabilecek başka kart yok alan adam neden satsın ki örnek ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: RASCAX

bende arıyorum ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT ama hala bulamadım kimse satmıyor.demekki çok iyi bir kart alan herkes memun satmaya gerek duymuyor

satmam

ya öyle ki ileride SLI ile yine tozu duman katacak alet.... gtx 590 ile eşdeğer
    http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_650_Ti_Boost_SLI/21.html

bir arkadaş Zotac gtx 650 TI boost satıyordu 250 liraya... ona bakın...

ASUS bence daha iyi ama TR ye gelenlerin ram leri marka olarak kötü.... hynix veya samsung ram leri tercih ederim... sanırm elpida idi asuslarda..
    elpida w2032bbbg-f60

ucuz ti boost satıldı sayılır
    http://forum.donanimhaber.com/m_84952366/f_//tm.htm#84952366

Hocam vallahi Asus istiyorum ben

Ekran kartı+ram+psu olarak takviye yapıcam pc'ye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus gtx680 dcuII 2gb
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satan olursa haberim olsun.
  • up

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama bundan sonra okuyanlar için bilgilendirici olsun istiyorum.

Asus gtx650ti Boost DCU 2 soğutmalı.

Kart bu tarih itibari ile full hd çözünürlükte AA gibi keskinlik düzeltmeler sonda 30fps altı altına düştüğü tek oyun crysis 2'dir. 24-26 fps arası geziniyor. (Nvidia Forceware 331.82)
    Daha önce lga 775 e8500 işlemciye sahip bilgisayarıma taktığımda dar boğaz problemi yaşadım. Oyunlar patlama ve çatışma sahnelerinde 15-25 fps arası geziniyordu. 2 Çekirdek bilgisayarlarla ve eski nesil Quad core işlemcilerle kartı kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Overclock yaparım geçer diye düşünenler için e8500ü 4.4ghz de kullanıyordum
    Dar boğaz problemi yüzünden bilgisayarımı satıp yerine Fx-8320 ve Asus m5a97 anakart aldım. Ram miktarım 8gb 1866mhz.
    Lütfen eski tarihli testleri önüme sürmeyin. Üzerinden kaç driver güncellemesi geçti Allah bilir. Okuyanların aklında eminim kartın potansiyeli hakkında akıllarında bir fikir oluşacaktır.
    SLI olarak çift kart kullanmayı düşünenler ileriye dönük mükemmel karlı bir iş yapacaklardır.
    Oyunlarda Sli ile gtx 680, Hd7970 i rahatlıkla geride bırakıyor.

İkinci el olarak modeline göre 250-300 tl ye bulunabiliyor. Fazladan hesaplarsak 300*2=600tl
    Şuan Hd7970 in 900tl olduğunu düşünürsek yorumu size bırakıyorum.

Kartı sıfır olarak 300tl ye aldım. Fiyatına göre mükemmel diyebilirim.
    Şunu da yıldız içerisinde belirtmekte fayda var. Hayatımda oyun oynarken bu kadar sessiz çalışan bir ekran kartı ne gördüm ne kullandım. Sessizliğine aşığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbg_ant2 -- 30 Aralık 2013; 22:22:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama bundan sonra okuyanlar için bilgilendirici olsun istiyorum.

Asus gtx650ti DCU 2 soğutmalı.

Kart bu tarih itibari ile full hd çözünürlükte AA gibi keskinlik düzeltmeler sonda 30fps altı altına düştüğü tek oyun crysis 2'dir. 24-26 fps arası geziniyor. (Nvidia Forceware 331.82)
    Daha önce lga 775 e8500 işlemciye sahip bilgisayarıma taktığımda dar boğaz problemi yaşadım. Oyunlar patlama ve çatışma sahnelerinde 15-25 fps arası geziniyordu. 2 Çekirdek bilgisayarlarla ve eski nesil Quad core işlemcilerle kartı kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Overclock yaparım geçer diye düşünenler için e8500ü 4.4ghz de kullanıyordum
    Dar boğaz problemi yüzünden bilgisayarımı satıp yerine Fx-8320 ve Asus m5a97 anakart aldım. Ram miktarım 8gb 1866mhz.
    Lütfen eski tarihli testleri önüme sürmeyin. Üzerinden kaç driver güncellemesi geçti Allah bilir. Okuyanların aklında eminim kartın potansiyeli hakkında akıllarında bir fikir oluşacaktır.
    SLI olarak çift kart kullanmayı düşünenler ileriye dönük mükemmel karlı bir iş yapacaklardır.

İkinci el olarak modeline göre 250-300 tl ye bulunabiliyor. Fazladan hesaplarsak 300*2=600tl

Şunu da yıldız içerisinde belirtmekte fayda var. Hayatımda oyun oynarken bu kadar sessiz çalışan bir ekran kartı ne gördüm ne kullandım. Sessizliğine aşığım.

eğer düz ti modelinden bahsediyorsanız o kartan bi cacık olmaz..yok ti boost modelinden bahsediyorsanız sıfırını 300tl nereden aldınız bende 1 adet daha alır sli yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama bundan sonra okuyanlar için bilgilendirici olsun istiyorum.

Asus gtx650ti DCU 2 soğutmalı.

eğer düz ti modelinden bahsediyorsanız o kartan bi cacık olmaz..yok ti boost modelinden bahsediyorsanız sıfırını 300tl nereden aldınız bende 1 adet daha alır sli yaparım

Boost modeli tabiki de . Düzeltiyorum hemen teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.