Şimdi Ara

ALINIK ASUS N56VZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Temiz kullanılmış batarya durumu iyi olan ASUS N56VZ model laptop aramaktayım. İstanbul içi elden alabileceğim teklifler bekliyorum. Sıfır laptop fiyatı çekecek olan arkadaşlar lütfen teklifte bulunmasınlar aşağı yukarı piyasası belli sonuçta.

Teklifler PM yolu ile olursa sevinirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat aralığı ne düşünüyorsun
  • carso kullanıcısına yanıt
    Maksimum 1500TL tabi cihaz durumuna göre aşağı doğru düşer çünkü bu modelin bir kaç farklı versiyonu var 3630qm olan var 3610qm olan var 16gb ramli versiyonu var 8gb ramli versiyonu var 4gb ekran kartı olan var 2gb olanı var bildiğim kadarıyla ayrıca cihaz temizliğine ve batarya durumunada bakmak lazım

• zeratull Z kullanıcısına yanıt
    N56 olarak zor n53 1100 ile 1400 temizliğe göre anca bulursun ha bulursanda zaten işlem görmüş tür anakartan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısmet tabi ama kişisel görüşüm 3-4 sene öncesinin bilgisayarına 2000TL vermek bence pek akıl karı değil; o kadar para verdikten sonra 500TL daha koyup üstüne gidip sıfır i5 laptop alınabilir. Sonuçta n56 nın üzerine n550 ve n551 çıktı yakın zamanda da n552 çıkacak yani o kadar da yeni bir makina değil istediğim laptop

N550 4500 ile 5000 lik makine zaten 3000 aşağı sadece 2500 bitane vardı gitti N56 N550nin kısmı özelliklerine sahip çok temizse durumu 2000 kadar çıkar daha fazla etmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 15 Mart 2016; 10:26:14 >
    Ne 4500 5000 i hocam siz nerelerden bakıyorsunuz fiyatlara altta linki var havale ile 2985TL N550

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jx-cn044d-gtx-950m-notebook-pmu345569

örnek gösterdiğiniz freedos bi yere bakmama gerek yok içindeyim :) var tabiki düşünebilir serilerine göre fiyat iner çıkar özellik bakımından aynıdır.Yani daha önce çıkmış olması bişey değiştirmez ederi vardır. :) velhasıl tabi herkesin isteği dileği yoksa kim ucuz almak istemezki :):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 15 Mart 2016; 13:22:12 >
    Freedos olması çok önemli değil windows 10 lisansı 60TL ye satılıyor. Muhakkak alıcılar ucuz almak istiyorlar satıcılarda 3 sene kullandıkları cihazdan kar etme peşindeler hala zaten bu yüzden kimse satamıyor cihazını 2000 den ilan açıp 1500 lere düşüyorlar milletle yaptıkları onca laf kalabalığıda yanlarına kar kalıyor.

Hiç alakası yok hocam 1100 lira anakart fiyatı var 10 yıldır asustayım. Zaman ile alakası yok sony 1100 Z2 garantili almıştım şuanda 900-1000 satanlar var ediyor mu ona bakarsan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 15 Mart 2016; 14:51:48 >
    Olabilir satabilirler ona bakarsanız apple da 4000 e iphone satıyor eder mi diye sorsanız etmez gider 400e ikinci el note 2 alır kullanırım.

• Ederi var sağlamlığı ve marka prestiji bende kullanmıyorum ama hastaları var

Bu arkadaş 2.nesil i7 li asusa 2000 lira istediği için n56vz buna göre 3000 de eder. ben 3 kere aldım forumdan 1500, 1200, 1050 tl ye n56vz. 1500 üstü vermek israftır. Makine özellikleri güzel ama kütük gibi ağır. ekran kartı artık eskidi. Batarya çok gitmiyor vs vs. 1500 üstü n56vz ye para saymak parayı çöpe atmak olur.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Anlamadım 2000 TL kim istemiş?

1500 altı N56 işlem görmüş çıkıyor nadiren belki çıkar ama maksimum temizliğe göre 2000 kadar çıkıyor daha fazlası etmez.Ayrıca hangi makine olursa olsun batarya hepsinde ölür.Ekran kartı güzel yine anakart işçiliği güzeldir asus ile çalışıyorum halen alıp satmak için diyorsan tabiki 1500 üzeri almazsın :)
  • N550jv satıyorum 1500 tl ye :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.