Şimdi Ara

S3 ZEROLEMON 7000MAH BATARYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Zerolemon 7000mah batarya pil ömrünü yaklaşık 4 katına çıkartıyor. Normal kullanımda 4-5 gün şarj etmeden kullanabilirsiniz. Pilin durumu gayet iyidir ben back-to-noot rom ve agni kernel ile 14-15 saat civarlarinda ekran süresi alıyorum. S3 Tum modellerine uyumludur.

Fiyat: 120 TL

İstanbul Ümraniyeden elden teslim veya önce EFT sonra kargo şeklinde olacaktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-s3-zerolemon-7000mah-batarya-246404894/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeratull -- 7 Mart 2016; 7:59:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatına bakılırsa çok gereksiz bir cihaz bu hocam? 50-60 TL ye powerbank alınır, hem sadece 1 cihaza bel bağlanmaz bütün cihazlar şarj edilir. Pilin avantajı nedir?
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Powerbankle pili şarj etmek için bekleyeceksiniz bunu akşamdan şarj edersiniz bütün gün dolu dolu kullanırsınız ayrıca powerbank taşıyıp pili doldurdu mu doldurmadı mı diye bir derdiniz olmaz.

• bilgilendirme için teşekkürler
  • Hocam bende g4 için mugen power yada powerbear batarya almaya düşünüyorum da telefona bir zararı olur mu ve gerçekten 6500 mAh değerini yansıtır mı günlük kullanıma?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Telefonu usb den şarj eden bataryaları ben kullanışlı bulmuyorum. Bence yüksek kapasiteli bataryalar zerolemon gibi telefonun 1. bataryası olacak şekilde olmalı. Diğer türlü yine yanında ayrıca batarya ile geziyorsun birde üstüne telefonun kendi bataryasını şarj etmesini bekliyorsun. Bence hiç kullanışlı değil onun yerine telefonun orjinal yedek bataryasından alın biri bitince diğerini takarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

Telefonu usb den şarj eden bataryaları ben kullanışlı bulmuyorum. Bence yüksek kapasiteli bataryalar zerolemon gibi telefonun 1. bataryası olacak şekilde olmalı. Diğer türlü yine yanında ayrıca batarya ile geziyorsun birde üstüne telefonun kendi bataryasını şarj etmesini bekliyorsun. Bence hiç kullanışlı değil onun yerine telefonun orjinal yedek bataryasından alın biri bitince diğerini takarsınız.

Hocam zerolemon da g4 ü bildiğin 3310 un atası haline getiriyor o yüzden tercih etmiyorum farklı markalar var mugen ve powerbear gibi. Bunlar biraz daha ince yapıyor cihazı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Xiaomi orijinal batarya
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Zerolemonun pilleri atıyorum 10000mah boyutları ne ise o kadar olmalı 7000mah deyipte zerolemonunkinden yarı yarıya inceyse o 7000mah değildir. Öyle olabilseydi powerbankler daha fazla kapasiteli olur daha ince yapılırdı.

• quote:

Zerolemonun pilleri atıyorum 10000mah boyutları ne ise o kadar olmalı 7000mah deyipte zerolemonunkinden yarı yarıya inceyse o 7000mah değildir. Öyle olabilseydi powerbankler daha fazla kapasiteli olur daha ince yapılırdı.

Hocam sen anlıyorsan sana zahmet mugen powerin ve powerbear in g4 için batarya sını bir inceler misin hayrına? Almayı düşünüyorum da ciddi ciddi

Baktımda zerolemondan bir farkı yokki.. zerolemon kütük gibi yapıyor demişsin ama mugen power ın bataryasıda zerolemon gibi kalın muhtemelen gerçektir. Fakat 85 dolar mış onun birde kargo ücreti falan baya pahalı olur. Hani orjinal pilin kapasitesini 3 katına çıkarsa tamam diyecem de sadece 2 katına çıkarıyo yedek orjinal batarya alın daha ucuza gelir.

• quote:

Baktımda zerolemondan bir farkı yokki.. zerolemon kütük gibi yapıyor demişsin ama mugen power ın bataryasıda zerolemon gibi kalın muhtemelen gerçektir. Fakat 85 dolar mış onun birde kargo ücreti falan baya pahalı olur. Hani orjinal pilin kapasitesini 3 katına çıkarsa tamam diyecem de sadece 2 katına çıkarıyo yedek orjinal batarya alın daha ucuza gelir.

Oda olabilir hocam peki powerbear var 6500 Mah bu 35 dolar ve kötü de değil sanırım.

O da düzgün görünüyor pil ölçülerindende kıyaslama yapabilirsiniz orjinal pilin iki katı kalınlığındaysa 6000 küsür mah dir. Benim bahsettiğim çakma olanlar orjinal pil boyutunda pil yapıyolar sonrada 5000mah diyorlar öyle bişey olabilse zaten lg kendisi yapar.

• quote:

O da düzgün görünüyor pil ölçülerindende kıyaslama yapabilirsiniz orjinal pilin iki katı kalınlığındaysa 6000 küsür mah dir. Benim bahsettiğim çakma olanlar orjinal pil boyutunda pil yapıyolar sonrada 5000mah diyorlar öyle bişey olabilse zaten lg kendisi yapar.

Kesinlikle katılıyorum hocam size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.