Şimdi Ara

hTC DESIRE HD BATARYA#MOMAX 1250mah # 45TL!! & BATARYA ŞARJ CİHAZI# 50TL!!KILIF+EKRAN KORUYUCU 30TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hTC DESIRE HD BATARYA#MOMAX 1250mah # 45TL!! & BATARYA ŞARJ CİHAZI# 50TL!!KILIF+EKRAN KORUYUCU 30TL!

Merhaba arkadaşlar.
    Orijinal Momax X-Level 1250mah Bataryalar satılıktır. Bataryalar orijinal Momax üretimidir. Kabından tutun herşeyi ile orijinaldir.
    Lütfen Çin malı Bataryalar ile karıştırmayınız. Çin malı bataryaların bile 40-50TL'ye satıldığını düşünürseniz fiyatın ne kadar uygun olduğunu anlarsınız. Alan arkadaşlar üründen memnun kalmışlardır, normal bataryadan daha iyi olduğunu söylediler. Arkadaşların yorumları sayfada mevcuttur....
    Elimde 6 adet kalmıştır.
    Fiyat son: 45TL. isteyen sanalpazar üzerinden %5 komisyonla alabilir orda da ilanım mevcuttur.

Not: Bataryayı kullanmadan önce telefon kapalı olarak 8 saat şarj edilmesi gerekmektedir!!!

Use the highest-capacity batteries, long standby time, high stability, performance, consistent with the original.
    * Advanced Lithium-ion technology, high performance output.
    * Battery charging times of up to 500 times or more, environmental protection, and durable.
    * Use imported IC components, precision protection circuit board prevents battery overcharge and the positive and negative transient short-circuit, safe, secure.
    * Equipped with short-circuit. Overcurrent device in line with international safety standards.
    * Production in line with ISO 9002 and ISO 14001 specifications.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    MOMAX Universal Battery Charger

Htc Desire HD Batarya şarj aleti aynı zamanda hem bataryayı şarj eder hemde Usb çıkışı ile usb kablosu vasıtasıyla telefonu şarj eder. Resimdeki 3pinli başlığın aksine şuan üzerinde kendinden orjinal Tr uyumlu Adaptörü vardır. Başlık değişebilmektedir...
    Elimde kalmadı istek olursa getirtebilirim.
    Fiyat son: 50TL. isteyene sanalpazar üzerinden%5 komisyon ile 55TL'ye alabilir. ilanım sitede mevcuttur.

Input: AC 100-240V 50/60Hz 0.15A
    Output: DC 4.2V 250mA, USB 5.2V 650mA

* Changeable plug
    * USB output for changing mobile phone
    * Charge battery and mobile phone at the same time
    * Double color indicators for power status
    * Compiled to international safety standard
    Applicable Certificate : CE/ TUV/ EN60950
    Warranty: 12 months warranty period

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    HTC Desire HD MOMAX iCase Pro Siyah - Koyu Kahverengi Kılıf + Ekran koruyucusu

Yine orijinal ürün yine Momax kalitesi....
    Kılıfın çerçevesi siyah yumuşak jel-silikon malzemeden yapılmış olup arka kısmı yarı saydam daha sert malzemeden yapılmıştır.
    Telefonu kalınlaştırmadan ve gizlemeden korumak için kaliteli kılıf arayanlar için idealdir. Orjinal kutusunda gönderilecektir. Kutu içeriğinde ayrıca Ekran koruyucusu mevcuttur.
    Fiyat son: 33TL. isteyene sanalpazar üzerinden%5 komisyon ile 35TL'ye alabilir. ilanım sitede mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 27 Mart 2011; 1:06:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1600 MAH getirir insan
  • Dostum o 1600mah denilenlere inanıyormusun yapma yahu Bu batarya kabından tut herşeyiyle orijinal. Çin malı 1600mah ama gerçekte ne kadar değeri belli olmayan bataryalarla karıştırma.

• 1 adet X-level 1250mah batarya perkam arkadaşımıza satılmıştır. Kargosunu birazdan gönderiyorum. Edit: gönderdim Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 4 Şubat 2011; 23:48:03 >

• satış güncel!!!

• Batarya dün elime geçti. Gece 8 saat şarja takıp sabah kullanmaya başladım. Çok fazla kurcalamadım fakat yine de aktif olarak kullandım. Yarıya yakın akşamı ettim. Stock bataryadan daha iyi gittiğini söyleyebilirim. İlk gün olduğu için çok net birşey söylemek zor ama yine de kaliteli ürün olduğunu düşünüyorum. Zaten kutusu, ambalajı, pilin kendisi bile çin mallarıyla kıyaslanamayacak kadar kaliteli duruyor. Zaten birkaç gün daha izleyeceğim, eğer performansı gerçekten böyle devam ederse bir tane daha sipariş vereceğim. Arkadaşımda da aynı desire hd var ve stok batarya ile başı dertte.

Teşekkür eder, Desire HD ile ilgili ürünlerin satışının devamını dilerim. :)

Not: Kılıf, kapak, jelatin gibi aksesuarları bekliyoruz.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: perkam

Batarya dün elime geçti. Gece 8 saat şarja takıp sabah kullanmaya başladım. Çok fazla kurcalamadım fakat yine de aktif olarak kullandım. Yarıya yakın akşamı ettim. Stock bataryadan daha iyi gittiğini söyleyebilirim. İlk gün olduğu için çok net birşey söylemek zor ama yine de kaliteli ürün olduğunu düşünüyorum. Zaten kutusu, ambalajı, pilin kendisi bile çin mallarıyla kıyaslanamayacak kadar kaliteli duruyor. Zaten birkaç gün daha izleyeceğim, eğer performansı gerçekten böyle devam ederse bir tane daha sipariş vereceğim. Arkadaşımda da aynı desire hd var ve stok batarya ile başı dertte.

Teşekkür eder, Desire HD ile ilgili ürünlerin satışının devamını dilerim. :)

Not: Kılıf, kapak, jelatin gibi aksesuarları bekliyoruz.. :D

ürünü ilk alan arkadaşın yorumu benim için çok önemliydi. Alacak arkadaşlara referans olur umarım. Diğer ürünler için de çalışmalarım olacak. Yorumların için teşekkürler dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • perkam arkadaşımıza 1 adet daha gönderiyorum.

• 1 adet batarya ve batarya şarj cihazı forum dışına satılmıştır. Geriye 3 adet batarya ve 1 adet batarya şarj cihazı kaldı. Satışa devam

• güncell...

• Hd2 icin de momax bataryaniz var mi
  • HD2 için yok ama getirtebilirim isteyen olursa.

• 1 adet "finitura", 1 adet "djservis" arkadaşa verilmiştir.(djsevis iptal oldu...) Bataryalar bitmiştir. devamı geldiğinde satışa devam edilecektir. Kalan 1 adet Batarya şarj Cihazı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 15 Şubat 2011; 15:36:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

1 adet "finitura", 1 adet "djservis" arkadaşa verilmiştir. Bataryalar bitmiştir. devamı geldiğinde satışa devam edilecektir. Kalan 1 adet Batarya şarj Cihazı...

sipariş ettikten sonra bir gün içind eürün elime geçti iki gündür kullanıyorum ilk heves olduğundan fazla kurcalıyorum telefonu buna rağmen pil şarjı bir buçuk gün gidiyor
    teşekkür ederim
    hayırlı satışlar
  • Son bir adet Batarya ve Şarj cihazı kalmıştır. Alan arkadaşların yorumları yukardadır. Teşekkürler.

• ii günler. sormak istediğim şey şu; unlocked telefen ne demek. bir ilanınızda unlocked her şebekede çalışır demişsiniz. Ayrıca elimizdeki telefonun (htc desire hd) unlocked olup olmadığını nasıl anlarız. selamlar

haha bu arada ben er mişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 17 Şubat 2011; 10:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armydc

ii günler. sormak istediğim şey şu; unlocked telefen ne demek. bir ilanınızda unlocked her şebekede çalışır demişsiniz. Ayrıca elimizdeki telefonun (htc desire hd) unlocked olup olmadığını nasıl anlarız. selamlar

haha bu arada ben er mişim

Unlocked demek kilitsiz demektir yani simkartı takınca telefon açılır ve konuşmaya başlarsın. Bu şekilde anlayabilirsin...
    Yeni ürünler gelmiştir.....

• 1 adet "excavator58 " arkadaşımıza satılmıştır. Satışa devam...

• bende bir adet istiyorum.. nasıl alacağımla ilgili pm atarmısın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.wehbee

bende bir adet istiyorum.. nasıl alacağımla ilgili pm atarmısın bana

Pm gönderilmiştir...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.