Bildirim
SAMSUNG ORJİNAL BATARYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim3858
arkadaşlar benim telefonun bataryası şişti. birkaç gün içinde yeni orjinal batarya almayı düşünüyorum.ama bu bataryaların orjinal olduğu nasıl anlaşılır. made in kore yazan bütün bataryalar orjinalmidir. birde bu şişen bataryadan bir şey olurmu yoksa atılacakmı
Ayni durum bendede var adam orjnal dedi 30 tl bayildik nasil anlariz orjinal oldugunu birde bu sisen bataryayi zaman zaman kullansak sikintin olur mu bilen fikri olan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: barinal
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim3858
arkadaşlar benim telefonun bataryası şişti. birkaç gün içinde yeni orjinal batarya almayı düşünüyorum.ama bu bataryaların orjinal olduğu nasıl anlaşılır. made in kore yazan bütün bataryalar orjinalmidir. birde bu şişen bataryadan bir şey olurmu yoksa atılacakmı
Ayni durum bendede var adam orjnal dedi 30 tl bayildik nasil anlariz orjinal oldugunu birde bu sisen bataryayi zaman zaman kullansak sikintin olur mu bilen fikri olan ?
Ayni sorunu ben de yasiyorum rezalet bir durum en acil zamanlardabakiyorum telefonu sarj edecegine sarjini bile yedigi oluyor yardim edebilecrk biri varsa cok rixa edicem , ayni sekilde ben de birsuru yerde 30 tl ye birebir ayni bataryalardan goruyorum acaba sorun olurmu alsam diye suphem var hep yardim acil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet orjinal bataryaların fiyatları daha yüksek. mobilcadde.comSamsung N9000 Galaxy Note 3 Orjinal Batarya | Ücretsiz Kargohttp://www.mobilcadde.com/samsung-n9000-galaxy-note-3-orjinal-batarya-15114
Bence riske atmak istemiyorsanız ki ben biraz pinpirikliyim direk samsung ürünü alıyorum, orjinal alın. Ama orjinal olmayan başka marka kullanan tanıdıklarım da var sıkıntı yaşamadılar. Fiyatları bir tık daha aşağıda.mobilcadde.comMmcthec Samsung i9500 Galaxy S4 Batarya | Ücretsiz Kargohttp://www.mobilcadde.com/mmcthec-samsung-i9500-galaxy-s4-batarya-13860
-
upluyorum ama bendede aynı sorun var, orjinal olduğu nasıl anlaşılır? adam orjinal diyince orjinal olmuyor ya.. -
Adam tabi orjinal diyecek. Maalesef o fiyattaki batarya orijinal değildir.. Böyle şeyler alırken bizzat Samsung'un kendi mağazasından alınmalıdır. Ve mutlaka fiyatları o adamın söylediği fiyatın 2 katı gibi bişidir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s24 plus özellikleri
- samsung a15
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X