Şimdi Ara

LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
52.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar herkese 17.10.2014 Cuma günü LG G3 32 GB (D855) modeli olması lazım her neyse aldığım telefonda herhangi bir güncelleme yok aldım internete girdim saniyesinde güncelleme geldi. Öncelikle benim sorunum Telefonumun Şarjı özelikkler OYUN OYNARKEN " SU " gibi gidiyor. Yarım saatte yarısı gidebiliyor. Şarjım çabuk bitiyor. Yeni güncellemeyi araştırdım kimse memnun değil. Bende güncellemedim. Ama şarjım çabuk bitiyor. 3000 MAh batarya var ne yapmak lazım bitmemesi için yeni bir güncelleme mi beklemek lazım ?

• Bataryasında sorun olabilir.Servisle uğraşmaya deymez baya vaktiniz gider yeni bir batarya alın.(Tam emin değilim ama başka birşeyden olma ihtimali çok düşük)

Ben %100 parlaklıkta 30-35 dk dead trigger 2 oynadığımda sekronize herşey açık %77-78 lere iniyor yarısı gitmesi normal değil.

İlk önce bir reset deneyin tabi herşeyden önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımdan dolayı olabiliyor hocam ben bi oyun yükledim netten buldum kafayı yedi sildim düzeldi

• Ben sadece ekran parlakligi %100 ekran parlakliginda veri acik oynadigimda modern combat 5 i su gibi gidiyor yarim saatte neredeyse 50 oluyor ve telefon isiniyor. Prizden sarj ettigim zaman su gibi sarj olup su gibi bitiyor ama pc den ettigim zaman biraz daha yavas bitiyor ve telefonum art mod da

• Iyi gunler herkese bende de LG G3 16 GB cihaz var yanlız şarj olayu2 baya canımı sıktı mobil veri açık ekran parlaklığı 100%100 ve clash of clash oyunu oynarken yarım saatte batarya neredeyse yarı yarıya düşüyor sizce normal mi?teşekkürler simdiden

• rmznshnn R kullanıcısına yanıt
    3000 mah batarya var ekran 4k olduğu için çok yiyor normal yani bende 32 lık var normal
  • Ayni sorun bendede var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çiziksiz Samsung Note 10 256 GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok doğal bence. öyle özelliklere karşı batarya düşük kalabiliyor. dert etmenize gerek yok. batarya değiştirebilir olması çok iyi. batarya her ne kadar çabuk bitsede 2014-2015 yılının bana göre en iyi telefonu derim. arkadaşlar 5.0 güncellemesi gelmiş doğru mu benim telefon serviste olduğu için bakamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayguzel7

çok doğal bence. öyle özelliklere karşı batarya düşük kalabiliyor. dert etmenize gerek yok. batarya değiştirebilir olması çok iyi. batarya her ne kadar çabuk bitsede 2014-2015 yılının bana göre en iyi telefonu derim. arkadaşlar 5.0 güncellemesi gelmiş doğru mu benim telefon serviste olduğu için bakamıyorum ?

Hocam yedek pil hicbiryerde bulamadim aslinda kafamda sarjli kilif var ama düşünüyorum bakalım.
    5.0 geldi hocam ben yukledim bile pc suite ile yapılabiliyor.

• Hocam şarjlı kılıf benimde aklımda fakat nereden bulacağımı bulamadım. eğer bulursam sizide bilgilendireceğim. memnun musun hocam 5.0 dan ? yedek bataryayı da araştırıyorum. @korkusuz314
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayguzel7

Hocam şarjlı kılıf benimde aklımda fakat nereden bulacağımı bulamadım. eğer bulursam sizide bilgilendireceğim. memnun musun hocam 5.0 dan ? yedek bataryayı da araştırıyorum. @korkusuz314

Hocam sarj baya iyiesti iyi gorunuyor su anlik

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj diğer cihazlara göre daha çabuk bitmesini düzensiz sarj etmek de etkiliyebilir
    Lg g3 bir diğer hastalığını da kimse söylmeden ben söyleyeyim
    Lg g3 sadece orjinal sarj aleti ve orjinal kablo olmalı eğer başka bir kablo kullanırsanız sarj yine ediyor ama normal kullanımda bile hemen bitiyor
    Bu sorun ben yaşayarak tespit ettim
    Lg g3 alacaklar bnu bilsin
    Bir de diğer lg g3 hastalığıda kasanın üst kısmınd çatlama oluyor
    Düşürme ile alakalı değil bunların hepsi öyle be lg servise sordum onlarda bu hatayı kabul etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek1702 -- 15 Ocak 2015; 20:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek1702

Sarj diğer cihazlara göre daha çabuk bitmesini düzensiz sarj etmek de etkiliyebilir
    Lg g3 bir diğer hastalığını da kimse söylmeden ben söyleyeyim
    Lg g3 sadece orjinal sarj aleti ve orjinal kablo olmalı eğer başka bir kablo kullanırsanız sarj yine ediyor ama normal kullanımda bile hemen bitiyor
    Bu sorun ben yaşayarak tespit ettim
    Lg g3 alacaklar bnu bilsin
    Bir de diğer lg g3 hastalığıda kasanın üst kısmınd çatlama oluyor
    Düşürme ile alakalı değil bunların hepsi öyle be lg servise sordum onlarda bu hatayı kabul etti

ben sürekli orjinal şarj ediyorum. olmadığı zamanlarda da olmasın diyorum. orjinal kullanıyorum sürekli. son kısımda çatlama oluyor demişsiniz hocam nasıl bir çatlama ?
  • Arkadaşlar gece telefonumu şarja koyuyorum %100 oluyor. Daha sonra gece 1 gibi sarjdan cikariyorum. Sabah uyandığımda %75e düşmüş oluyor... Telefonum 3 aylık. Normal mi?

• Sanırım 4000 mah bataryalar çıkacakmış G3 için. Ben de almayı düşünüyorum G3 . Tavsiye ediyomusunuz? 32 gb lik alıcam bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: merata

Sanırım 4000 mah bataryalar çıkacakmış G3 için. Ben de almayı düşünüyorum G3 . Tavsiye ediyomusunuz? 32 gb lik alıcam bu arada

Almani tavsiye ederim 1 bucuk haftadir kullaniyorum memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybea

Arkadaşlar gece telefonumu şarja koyuyorum %100 oluyor. Daha sonra gece 1 gibi sarjdan cikariyorum. Sabah uyandığımda %75e düşmüş oluyor... Telefonum 3 aylık. Normal mi?

Normal degil. Bende geceden sabaha en fazla %3 sarj gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Sanırım 4000 mah bataryalar çıkacakmış G3 için. Ben de almayı düşünüyorum G3 . Tavsiye ediyomusunuz? 32 gb lik alıcam bu arada

Abartılacak kadar ısınıyor mu ve arayüzde kasıyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Abartılacak kadar ısınıyor mu ve arayüzde kasıyor mu

Hepsi hikaye onlarin. Hic bi sorun yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.