Şimdi Ara

LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
52.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle. G3 için 3000 mah üstünde batarya çıktı mı 4000 mah gibi? çıktıysa alan var mı nereden alabilirim eğer çıktıysa?
  • Batarya veya şarj adaptörü sıkıntılıdır. Adaptörü değiştirmeyi dene olmadı garantiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Batarya veya şarj adaptörü sıkıntılıdır. Adaptörü değiştirmeyi dene olmadı garantiye

bunu benim mesajıma mı yazdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayguzel7

3000 mah batarya var ekran 4k olduğu için çok yiyor normal yani bende 32 lık var normal

Ekran 2k oyunlarda Full HD

Oyunda yarım saatte yarısı gitmesi imkansız yani gidiyorsa sorun vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun şarjının bu şekilde gitmesi çok normal 3000 mah bu işlemcileri kaldırmıyor. Gördüğüm haberlere göre 3200 mAh. batarya çıkaracaklarını duydum. Andorid 5.0 tan sonra kamera da büyük ölçüde düşüş yaşadım.
  • soralalp S kullanıcısına yanıt
    2014 sonları olması lazım. öyle biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabii.
  • aynı sorunu bende yaşadım hiç kullanmadığım halde tüm şarj bitiren uygulamaları pasif ettiğim halde 5 saatten az kısa sürede bitiyor üstelik orginal kendi şarj aleti ile şarj ettiğim halde.
    ilk aldığım 1 2 hafta sonra aşırı şarj gidiyordu 2 gün sürdü sonra düzeldi.

2.ci şarj bitimi ise 3 gün önce yaşadım kasma sorunum vardı bende batarya çıkartıp fabrika ayarı yaptım yine 5 saat sürmüyordu şarjı kasma gitmişti ama yine şarj dayanmiyordu buda 2 gün sürdü şimdi normale döndü 1 2 defa batarya sim kart çıkarttım 1 2 dakka beklettim bataryayı.
    aşırı şarj yiyorsa bi batarya çıkart telefona temas eden yere bataryaya pamuk ve elinle bir elle telefonu kapat öyle şarja tak sorun çözülebilir...
  • cevabınız için ve öneriniz için teşekkürler hocam fakat herhangi bir sorun çıkarmaz umarım ? pamuğun yanması gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayguzel7

cevabınız için ve öneriniz için teşekkürler hocam fakat herhangi bir sorun çıkarmaz umarım ? pamuğun yanması gibi ?

pamuğu telefon içine bırakmayın sakıncalı olabilir aşırı ısınıyor...
  • Ben lg g3 kullanicisiyim teli alali 1 haftaboldu hersey cok guzel sarzi az gidiyo 12 saati bulunca sapka firlatiyorum ve acik olanlar sadece face line tango falan oyun yuklu ama oynamiyorum

• ByWasco kullanıcısına yanıt
    Aynen olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: holygan1953

Ben lg g3 kullanicisiyim teli alali 1 haftaboldu hersey cok guzel sarzi az gidiyo 12 saati bulunca sapka firlatiyorum ve acik olanlar sadece face line tango falan oyun yuklu ama oynamiyorum

Dogrudur hocam ben ilk aldigimda android 4.4.2 deyken cok iyiydi kamera bakimindan ozellikle. Simdi ise 5.0 ve igrenc. Tango telefonu cabuk isitiyor ve sarjdan cok yiyor.@

• cagataybea C kullanıcısına yanıt
    Normal değil. Şurda yazanları uygula:http://forum.donanimhaber.com/m_84153536/tm.htm
  • G3 şarjından memnun olmayanlar için yazıyorum. Telefonunuzun batarya tüketim ekranından hangi programların bataryayı ne kadar tükettiğine bakın. Yarım saat bir kullanımdan sonra en çok ekranın batarya tükettiğini görmeniz gerekiyor.
    Eğer ekrandan daha çok batarya tüketen birşey varsa problem var demektir.
    Aşağıda anlatılanları yapın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_84153536/tm.htm
  • Arkadaslar bende dun aldim 16gb lg3. Bariz bir sarj sikintisi var dogru. Android 5 hazir geldi kasma vs telefon on numara ekran parlakligi en minimumda sadece sorf ve sahibinden de takiliyorum 15 dakikada 100 den
    85 lere iniyor.batarya yeni belki duzelir diye umuyorum fakat bu sitede gezinirken bile telefonun isinmasi moral bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 23 Nisan 2015; 0:11:42 >
  • Hocam LG'lerin tüm modellerinde ısınma problemi olduğu doğrudur. Ama G3 te pek fazla yok şahsen bende neredeyse hiç olmuyor. Çok az oluyor. Şarj sorunu ise KONUM açıksa GPS açıksa o yüzden çok fazla gidebilir. Bunun önüne ancak şarjlı kılıf yada daha Yüksek batarya ile geçilebilir.
  • Ben telefonu alalı daha 1 hafta olmadı gece 100 şarjda bıraktım sabah kalktığımda %64 şarjı kalmış bunun sebebi ne ilk gün böyle bişey olmamıştı ?????
  • ozmanas O kullanıcısına yanıt
    valla hocam bende olmadı öyle bir şey %100 olduğunda çıkardım sabaha %99 yada %98 di yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu android 5.0 e geçtiğinden beri telefon inanılmaz derecede kötü oldu. kamera, şarj, ekran sorunu ısınma sorunu oldu. durduk yere ana ekran durdu diye hata geliyor. Android 5.0 pişmanlık gerçekten. Bilseydim iphone alırdım.
  • Isinma sorununun nedenleri çok. Kılıf bile ısınmasını artiran nedenlerden biri. Ayrıca Şarz sorunu benimde canımı çok sıkıyor. Ekran 2k olduğu için sarzi fazla gidiyor. işlemcide zorlanıyor ekrandan dolayi yeterli gelmiyor. Isınma we pile bu yönde büyük bir kötü etkisi war. G3ün en büyük hatasi ekraninin 2k olmasi olmuş. Hiç gereği yok. Zarardan başka bi getirisi yok şu zamanda

• merata kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatıyorum ama bu batarya çıktı mı ? Orjinal mi tele zarar verir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.