Şimdi Ara

LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
52.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: merata

Sanırım 4000 mah bataryalar çıkacakmış G3 için. Ben de almayı düşünüyorum G3 . Tavsiye ediyomusunuz? 32 gb lik alıcam bu arada

Almani tavsiye ederim 1 bucuk haftadir kullaniyorum memnunum.

4000 lik batarya orjinal lg ürünü mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinede bişey oldu. sağlam soktuğum kabloları bozuyor. şarj olmuyor. niye oldu analamadım. gittiğim mekanlarda düşürdüler galba kasada şarja takınca. anlamadım doğrusu.

servise götürcez gibi. tavsie edilen yer var mı
  • cagataybea C kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede vardı.gece %100 şarj gösterirken sabah %75-70 düşüyordu.batarya da sıkıntı var diye düşünüyordum ama kalibrasyonda sıkıntı varmış.fabrika ayarlarına geri dönünce düzeldi.
  • Beyler herkese iyi forumlar oncelikle
    Benim g3 neredeyse 1-2 dakikada %1 sarj yiyor bu normal mi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanörnek O kullanıcısına yanıt
    Normal değil dostum senin ki de çok yiyor. Fabrika ayarlarına geri dön dostum. Eğer olmazsa yeni batarya al.

• arkadaslar 6 ay once g3 aldım son derece memnundum fakat telefonum sarj dayken muhtemelen 40 dak sonra soket yerinden duman cıktıgını gordum.orjınal sarj aleti ile sarj dayken oldu ve sarja bagladıgım yerde kesinlikle voltaj ile ilgili bir sikinti olamaz cunku 1.5 tırılyonluk makınelerın oldugu yerde bagladım neden olabılır bıde bu makıneyı garantı odermı odememzse ızlıyecegım yol gosterırmisiniz
  • erayguzel7 kullanıcısına yanıt
    Bugün; 22:45:39 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    arkadaslar 6 ay once g3 aldım son derece memnundum fakat telefonum sarj dayken muhtemelen 40 dak sonra soket yerinden duman cıktıgını gordum.orjınal sarj aleti ile sarj dayken oldu ve sarja bagladıgım yerde kesinlikle voltaj ile ilgili bir sikinti olamaz cunku 1.5 tırılyonluk makınelerın oldugu yerde bagladım neden olabılır bıde bu makıneyı garantı odermı odememzse ızlıyecegım yol gosterırmisiniz
    0 | |
  • Sezer DEV S kullanıcısına yanıt
    Bugün; 22:45:39 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    arkadaslar 6 ay once g3 aldım son derece memnundum fakat telefonum sarj dayken muhtemelen 40 dak sonra soket yerinden duman cıktıgını gordum.orjınal sarj aleti ile sarj dayken oldu ve sarja bagladıgım yerde kesinlikle voltaj ile ilgili bir sikinti olamaz cunku 1.5 tırılyonluk makınelerın oldugu yerde bagladım neden olabılır bıde bu makıneyı garantı odermı odememzse ızlıyecegım yol gosterırmisiniz
    0 | |
  • mtoglu10 M kullanıcısına yanıt
    ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi. belki 1.5 trilyonluk makinalar ile şarj aletinin kullandığı voltaj farkı vardır. makinalar daha yüksek kullanırken şarj aleti daha az kullanır diye olaya bakılırsa mantıken fazla yüklenmeden dolayı oluyor. ama başta da dediğim gibi daha önce hiç başıma gelmedi. benim pek yardım edebileceğim bir konu yook bunun üzerine ama iyice olayı araştır konu hakkında daha bilgili olanlara da sorabilirsin. hemen bir karara varma yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtoglu10

Garantiye götürün durumu anlatın değişim isteyin sıfır telefon isteyin mutlaka kasa değişimi ya da sorunlu bölgeyi tamir edeceklerini söylerlerse kabul etmeyin. Gerekirse tüketici hakem heyetine kadar gidin hocam durumu kanitlayabileceginiz 2-3 sahidiniz varsa daha iyi olur ama garantide sorun cikarticaklarini zannetmem ciddi bi olay çünkü.

• Selamun aleykum

Benim g3 mobil veri acık ekran parlakligi yarının biraz altinda fakat 2 dakikada %1 sarj gidiyor nedeni ne olanilir acaba ?

• ARKADAŞLAR LG G3 16GB TELEFONUM BOŞTA İKEN ÇABUK BİTİYOR KULLANMADIĞIM HALDE %100 DEN %5 E İNİYOR (8 SAAT İÇİNDE)
    YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  • erayguzel7 kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu telefonun özelliği olan quad hd ekran zaten çok şarj yiyor %100 parlaklıkta ve mobil veri açık halde bahsettiğin oyunu oynarken şarjının çok gitmesi bence normal ben telefonda oyun oynanması fikrine tamamen karşıyım telefonda oyun oynayacaksan lenovo'nun vibe p1 marka telefonunu alacaksın ya da tabletlerde oynayacaksın bataryaları daha yüksek
  • baris41 B kullanıcısına yanıt
    Sorununun çözümünü buldunmu bendede aynı sorun var ama bende bluetooth veya 3g açık değilken de 4 saat gösteriyor
  • http://www.lgaksesuar.com/urun/319-lg-g3-orjinal-yedek-batarya.html bu butaryadan aldım aynı sorun vardı düzeldi
  • Mrb arkadaşlar benim telefon gec sarj oluyor olurken kullanirsam olmuyor %0 a kadar sarji dusuyor. gece sarjda birakiyorum sabah uyandigimda hala %80 civari dolmus oluyor. saatte %10 anca şarj oluyor. sabah cikariyorum gun boyu yetio. sorun telefonda mi batarya da mi ? ayni sorunu yasayaniniz var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tepetör

Mrb arkadaşlar benim telefon gec sarj oluyor olurken kullanirsam olmuyor %0 a kadar sarji dusuyor. gece sarjda birakiyorum sabah uyandigimda hala %80 civari dolmus oluyor. saatte %10 anca şarj oluyor. sabah cikariyorum gun boyu yetio. sorun telefonda mi batarya da mi ? ayni sorunu yasayaniniz var mi ?

batary calibration mavi renkte logosu var google playde onu yükle sonra telin sarja 100 de yüz dolsun doldukdan sonra hemen cekme yarım saat sarjda kalsın sonra teli kapat ve tekrar sarj tak direk zaten 100de 100 den sarj etmeye devam edecektir 15 dakikada kapalı sekilde sarj et sonra bataryayı cıkar biraz bekle tekrar tak bataryayı teli aç hiç bir uygulma vb girmeden direk batary calibration programına tıkla bir kere basıyorsun 100 de 100 olsun sonra ok le telin calibre olmuştur demek eğer bunlarıda yaptıgın halde düzelme yoksa bataryan ölmüştür demek yenisini al Alırkende bataryanın tarihine bak sahte batarya olmasın sonucu yazarsın hiç olmassabu sorunla karşılaşanlara çözüm olur

• Anladim hocam cvp icin tesekkur ederim. Yazdiklarinizi bugün uygulayacagim. bataryadan oldugunu bilsem direk batarya arastiracagim. Batarya sorununu bugune kadar hep erken bosalma seklinde yasadim. Bu sarj olmuyor. olduktan sonra performansinda sorun yok.

• dahool kullanıcısına yanıt
    Tavsiye uzerine orjinal sarj aletine Samsungun orjinal veri aktarim kablosunu taktim 6 aylik sarj sorunum çözüldü. Oncesinde evdeki farkli sarj aletlerini (hizli sarj ozelligi olmayan) denemiş ve ayni sonucu almistim.

• Ben hala G3 kullanıyorum ama sarj 15 i ken 1 saat sonra 23 e çıktı sanırı bataryada sorun var😂😁

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.