Şimdi Ara

LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
52.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: merata

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merata

Sanırım 4000 mah bataryalar çıkacakmış G3 için. Ben de almayı düşünüyorum G3 . Tavsiye ediyomusunuz? 32 gb lik alıcam bu arada

Almani tavsiye ederim 1 bucuk haftadir kullaniyorum memnunum.

Abartılacak kadar ısınıyor mu ve arayüzde kasıyor mu

Hepsi hikaye onlarin. Hic bi sorun yok.

Eyvallah usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar oyun oynayınca ısınıyor ama abartılcak kadar değil kimse telefonu kötülemesin. android 5 te arayüz de kasma var sen güncelleme telefonu. ilk halinde gram kasma yok. telefon özellik bakımından 2014 yılının en iyi telefonu. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayguzel7

arkadaşlar oyun oynayınca ısınıyor ama abartılcak kadar değil kimse telefonu kötülemesin. android 5 te arayüz de kasma var sen güncelleme telefonu. ilk halinde gram kasma yok. telefon özellik bakımından 2014 yılının en iyi telefonu. tavsiye ederim

Android 5e yükseltenler ilk başlarda kasma olduğunu ama sonra geçtiğini söylüyorlar. Bence umudunu kaybetme

• Arkadaslar g3 32gb versiyonunu daha alali bi hafta oldu.alir almaz 5.0 guncelleme geldi guncelledim ondan sonra telefonumun sarji cooook cabuk bitr oldu.
    Sonra cpu z ,ram optimazer gibi uygulamalar indirdim sicakligini ve ramini surekli kontrol altinda tutsamada su gibi sarji gidiyor..lutfen bi yardimci olun...acaba baska bi ara guncellemyle sorun cozulur mu sorun benden mi yoksa guncellemedn mi kaynaklaniyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukfurky58

Arkadaslar g3 32gb versiyonunu daha alali bi hafta oldu.alir almaz 5.0 guncelleme geldi guncelledim ondan sonra telefonumun sarji cooook cabuk bitr oldu.
    Sonra cpu z ,ram optimazer gibi uygulamalar indirdim sicakligini ve ramini surekli kontrol altinda tutsamada su gibi sarji gidiyor..lutfen bi yardimci olun...acaba baska bi ara guncellemyle sorun cozulur mu sorun benden mi yoksa guncellemedn mi kaynaklaniyor olabilir.

Şuan için tamamen yazılımsal görünüyor.

5.0 güncellemesiyle;
    - Yüksek grafikli oyun/uygulamalar da kapanmalar
    -Telefonun yavaşlaması
    -Az kullanım ile telefonun ısınması
    -Klavyenin ara sıra yanıt vermemesi
    -Telefonun kendi kendine yeniden başlaması gibi sorunlar mevcut. İnşallah en kıse süre de yeni stabil version gelir.

• Güncelleme sonrası ben de telefonu her gece şarja takar oldum. Şarj sürem yüzde 20 kadar düştü. İyileştirme gelir diye bekliyorum.

• Benim ikinci şarjım yeni aldım telefonu, bu sabah 9 da şarjdan çıkardım (13:30)şimdi %20 kadar düştü clash of clansta toplasan 20dk bakmışımdır bu kadar kısa sürede böyle şarj gitmesi çok anormal geldi Parlaklık %100 de değil %50 çalıştırıyorum sabahtan beri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

Benim ikinci şarjım yeni aldım telefonu, bu sabah 9 da şarjdan çıkardım (13:30)şimdi %20 kadar düştü clash of clansta toplasan 20dk bakmışımdır bu kadar kısa sürede böyle şarj gitmesi çok anormal geldi Parlaklık %100 de değil %50 çalıştırıyorum sabahtan beri

Telefon daha yeni olur oyle. Benim 2 haftayi gecti alali sarj kendine geldi cok memnunum sarj suresinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benim ikinci şarjım yeni aldım telefonu, bu sabah 9 da şarjdan çıkardım (13:30)şimdi %20 kadar düştü clash of clansta toplasan 20dk bakmışımdır bu kadar kısa sürede böyle şarj gitmesi çok anormal geldi Parlaklık %100 de değil %50 çalıştırıyorum sabahtan beri

Telefon daha yeni olur oyle. Benim 2 haftayi gecti alali sarj kendine geldi cok memnunum sarj suresinden.

Zamanla düzeliyor yani teşekkürler bilgi için birazdan şarja takıcam tekrar olana kadar kullanmayım mı yoksa kullansam olur mu ?

• quote:

quote:

quote:

Zamanla düzeliyor yani teşekkürler bilgi için birazdan şarja takıcam tekrar olana kadar kullanmayım mı yoksa kullansam olur mu ?

Sarj tam dolana kadar kullanma bence, 100 olunca 10-15dk bekleyip oyle cikarirsan daha uzun gidiyor sarj.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sarj tam dolana kadar kullanma bence, 100 olunca 10-15dk bekleyip oyle cikarirsan daha uzun gidiyor sarj.

Teşekkurler öyle deneyim

• Şurdaki şikayetleri okuyorum ve sonra dönüp telefonuma bakıyorum acaba bana LG G3 diye başka bir telefonmu verdiler diye, ama bakıyorum yok ya bendeki de LG G3.
    Şuan en son güncel halindeyim (V20H), 32saattir pilde %16. ve ben gün içinde wireless yada mobil net açık tutarım.
  • Karışmayayım karışmayayım diyorum ama dayanamıyorum
    Bakın arkadaşlar ben bu konularda gereğinden fazla araştırma yaptım öyle aldım telefonu ve şu an bir sorun yok arkadaşın birisi işte ben orjinalle şarj ediyorum yanımda değilse de boşver deyip yapmıyorum dedi bu yanlış bir kere telefon her şarj yüzünden kapandığında pil performansında düşüş olacağına garanti verebilirim.Şarja en geç %20 nin altına düşmeden takmanızı tavsiye ederim bir de facebook whatsapp bla bla gibi uygulamaları arkadan kapatsanızda kapanmaz yine de bildirim gelmeye devam eder bu da şarjı fazla olarak yer ve siz bu telefondan akşama kadar oyun oynayayım şarjı öyle bitsin filan diye de ummayın 1. olarak bu telefonu sırf oyun için alıyorsan hata yapmışsınızdır ya da yedek batarya kullanacaksın.Ha ben size oynamayın demiyorum ama benim günlük 1 saat işimi görüyor %100 parlaklığa siz nasıl dayanıyorsunuz bilemiyorum %85 bana yeter gözümü alıyor %100 bu arada ekranı 4k değil 2k 4k video çekimi yapabiliyor bazı arkadaşlar sormuş arayüzde kasma var mı diye o senin kullanımına bağlı gider de çöp olan uygulamaları toplarsan telefon ister istemez (bir süre sonra) kasacaktır.Şarjda telefon oynamanın da bir zararı olmaz.Ama şarj tam %100 olunca çekmenizi tavsiye ederim çok da acele işiniz yoksa telefonu şarjda kullanmayın.Bir de telefona olur olmadık saçma sapan uygulamalar yüklemeyin.5.0 güncellemesinde bir sorun ile karşılaşmadım ama karşılaşan arkadaşlar içini ferah tutsunlar muhtemelen bir süre sonra bir yazılım ile düzeltirler.Sorularınız varsa buyrun sorun :))) genelde kapatıp yatarım sabah açarım.Dediğim gibi kullanıma bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer DEV -- 6 Şubat 2015; 20:43:53 >

• Sezer DEV S kullanıcısına yanıt
    Simdi iyi guzel konusmussunuz da. Telefonumu Ekimde aldim G3 16 GB ama telefonu hic ellemedigim zaman sadece mobil veri acik biraktigimda sarjim cok cabuk gidiyor. Sizce bu normal mi yoksa servise mi goturmeliyim? Sarjim onceden 1 saate 20 den 80 e cikiyordu ama simdi 1 saatte 20 den 60 a anca cikiyor. Ne yapmaliyim ?

• arkadaşlar ben 5 e geçtikten sonra telefonum kasıyordu fakat fabrika verilerine geri dön dedim 5 te kaldı ama hızlandı telefon. denemenizi isterim eğer kasıyorsa
  • merata kullanıcısına yanıt
    ben fabrika ayarlarına geri döndüm android 5 ama kasma kalmadı
  • Lolipop sürümünde Şarj anlamında ciddi anlamda düşüş olmuş arkadaşlar. Ben LG ye bu konu için ticket attım, dönen cevap telefonunuza hard reset atın oldu. Onuda denedim ancak nafile, oda işe yaramadı

Lolipop için henüz rot çıkmadı diye biliyorum( Kitkat a dönmek için) çıksada garantiyi bozduğundan ve telefonu yeni aldığımdam kullanmamayı düşünüyorum.

Lolipop un en belirgin özelliği ana ekrandaki kaydırma sırasında Kitakat da kasılma oluyordu. Şuan bu sorun düzelmiş. bunun dışında yararlılık anlamında hiçbirşey ifade etmiyor diyebilirim.

Varsa batarya sonunu için çözüm önerileri ( Batary doctor vss.. boş işler bunları önermeyin) burdan paylaşırsanız sevinirim.
  • thequartz T kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Batarya sorunu için benim diyebileceğim bir şey yok sadece telefonu pc den şarj etmenizi öneririm öyle daha uzun süre dayanıklı oluyor. Ben %60 - %70 parlaklık ile wifi açık konum açık oyun oynuyorum sürekli takılıyorum mesajlaşıyorum. Akşamı görüyorum hocam. 1 gün boyunca dayanıyor. Size de böyle tavsiye ederim. Bende geriş dönüş için uğraştım fakat bulamadım herhangi bir sonuç. Telefonun işlemcileri iyi batarya zayıf kalıyor haliyle. Bence zamanla düzeltilir. Sabretmek gerekir :) Batary doctor falan hepsi dediğiniz gibi boş işler. Şarjlı kılıf öneririm size.
  • arkadaşlar selamlar, telefonumu dün aldım ilk günün ardından şarj konusunda hiç memnun değilim, onceden g2m vardı, 45 dakıkada sarj oluyordu ve 1 gunden fazla sarjı dayanıyordu, suan telefonda andorid 5.0 var 3g ve bluetooth surekli acık %80 sarja 4 saat diyor ve sarj surekli dusuyor birşey yapmamama ragmen sizce telefonda bir problem varmı yoksa bu g3 için normal mi

LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris41 -- 20 Mart 2015; 21:10:53 >

• Note 4'te 2014'te çıkmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 20 Mart 2015; 21:24:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.