Şimdi Ara

ALINIK BB 9700-9780-9790-9360-9900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahsettigim modellerden herhangi birisi olabilir. Fiyatı uygun temiz kasalı ve herhangi bir sorunu olmayan bir cihaz olmasını tercih ederim. Şarj aleti kesin olmalı kutu aksesuar tercihen olmalı.
    Uygun fiyatlı bir cihaz arıyorum bblerin ne kadar tutulduğuda ortada 2. telefon olarak kullanıcam. Rica ediyorum fiyatı şişirenler mesaj atmasın. Nakit alıcam.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Bahsettigim modellerden herhangi birisi olabilir. Fiyatı uygun temiz kasalı ve herhangi bir sorunu olmayan bir cihaz olmasını tercih ederim. Şarj aleti kesin olmalı kutu aksesuar tercihen olmalı.
    Uygun fiyatlı bir cihaz arıyorum bblerin ne kadar tutulduğuda ortada 2. telefon olarak kullanıcam. Rica ediyorum fiyatı şişirenler mesaj atmasın. Nakit alıcam.

Pm gonderildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Bahsettigim modellerden herhangi birisi olabilir. Fiyatı uygun temiz kasalı ve herhangi bir sorunu olmayan bir cihaz olmasını tercih ederim. Şarj aleti kesin olmalı kutu aksesuar tercihen olmalı.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-takaslik-os6-yuklu-9700-161275314/detay/ olur mu hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    takaslik blackberry bold 9700
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.