Şimdi Ara

ALINIK Beyaz renk 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslarBeyaz renk 4s lazim.kesinlikle sifir gibi olacak.Yurtdisi ise mutlaka kaydi onaylanmis olacak.
    İstanbul ici alinacaktir.piyasanin uzerinde fiyat teklifi verecekler kendilerini yormasinlar.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz 32 GB 4s mevcut elimde. Ürün TR garantili ve jelatinli kutusundadır. Fiyat 1400 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalayciİletisim

Beyaz 32 GB 4s mevcut elimde. Ürün TR garantili ve jelatinli kutusundadır. Fiyat 1400 lira.

Tesekkurler

• 15 Şubat ta hediye Genpa çıkışlı 4s gelmiştir. Sıfır gibidir. Beyaz ve ios 7 yüklüdür. 1.100 TL ye satıyorum.
  • 16 GB beyaz 4s kutulu 2012 yurtiçi faturalı (faturası mevcut) 950 TL
    Temiz + vapor marka alüminyum çerçevesi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.kence

16 GB beyaz 4s kutulu 2012 yurtiçi faturalı (faturası mevcut) 950 TL

Fotolari görebilirmiyiz.

• 16 GB beyaz 4s kutulu 2012 yurtiçi faturalı (faturası mevcut) 950 TL

ALINIK Beyaz renk 4s ALINIK Beyaz renk 4s ALINIK Beyaz renk 4s ALINIK Beyaz renk 4s ALINIK Beyaz renk 4s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.kence

16 GB beyaz 4s kutulu 2012 yurtiçi faturalı (faturası mevcut) 950 TL

......................... düzenlenmiştir ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockForLive -- 27 Ağustos 2013; 11:04:22 >
  • Alinmistir.konu kilit

• @Kalayciİletisim ile alışveriş yaptım dün. Gönderiyi yaptım dedi ancak henüz kargo numarasını vermedi. Defaatle istedim , mesaj attım pm yazdım. 20 kez aradım telefonlara çıkmıyor. Bir kez mesaj attı çok işim var kusura bakmayın diye. Bir kez de pmden kargo numarasını hemen gönderiyorum dedi. Ancak halen bir şey göndermedi.
    Kendisine en son:

"Emre bey, lütfen ya artık kargo takip numarasını verin ya da ödemeyi geri gönderin. Bir kargo takip numarası için 20 kez aradım sizi. İşin tadı kaçmaya başladı. Çok rica ediyorum bir an önce üzerinize düşen ne ise yerine getirin lütfen."

şeklinde bir sms ve pm den mesaj attım.

Israrla kötü şeyler düşünmek istemiyorum hakkında. Ancak eğer öyle ise, hukuki yollara gitmekte çok kolay. Olan benim 150 tl ye olur da bir insan 150 tl için de sicilini kirletmemeli.
    Olumlu veya olumsuz her iki durumda da bu kişi hakkında son durumu siteye yazacağım.

• Hocam ucmus burda fiyatalar hepsinden iyi var elimde fiyat kalitehttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81498892&p=1#81498892 istanbul icidir 780 tl garantili iki rengide mevcut ciziksiz garantilrri vardir 05350132567 mesaj atabilirsin burdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.