Şimdi Ara

[ALINIK] Canon 35-135-200mm Lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ALINIK Canon EOS 300D Uyumlu Lens,teklıf ve onerılerınızı beklıyorum. 35-135 mm ve daha genıs aralıklar tercıhımdır..pmlerınızı beklıyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C320B4D0 -- 6 Ekim 2010; 15:28:46 >

• Lens için ayırdığınız bütçenizi bilemiyorum ancak, lenslerde aralıklar arttıkça keskinlikten kaybediliyor. Örneğin 18-135mm gibi gayet güzel aralığa sahip bir lensin kalitesi verilen parayı hak etmiyor. ( sanıyorum 600 lira civarında )

Hem geniş açı olsun, hemde iyi zoom yapabilsin derseniz 2 farklı lens tavsiye edebilirim. dar açı için canon 55-250 is usm gayet güzel bir lenstir. sıfır fiyatı 350 liraya kadar indi. geniş açı için de bütçenize uyarsa tamron 17-50 olabilir vc siz modelinin ikinci eli 500 lira civarında. daha düşük fiyatlı olsun derseniz de canon un kit lenslerinden 18-55 de güzel iş görür. enazından is li olanı sıfır olarak 150-160 liraya bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilakress

Lens için ayırdığınız bütçenizi bilemiyorum ancak, lenslerde aralıklar arttıkça keskinlikten kaybediliyor. Örneğin 18-135mm gibi gayet güzel aralığa sahip bir lensin kalitesi verilen parayı hak etmiyor. ( sanıyorum 600 lira civarında )

Hem geniş açı olsun, hemde iyi zoom yapabilsin derseniz 2 farklı lens tavsiye edebilirim. dar açı için canon 55-250 is usm gayet güzel bir lenstir. sıfır fiyatı 350 liraya kadar indi. geniş açı için de bütçenize uyarsa tamron 17-50 olabilir vc siz modelinin ikinci eli 500 lira civarında. daha düşük fiyatlı olsun derseniz de canon un kit lenslerinden 18-55 de güzel iş görür. enazından is li olanı sıfır olarak 150-160 liraya bulunabiliyor.

tsk hocam yorum ıcın 2 lens almayı dusunuyorum

1. 35-135mm
    2.50mm 1.8f

bu ıkısını uygun buldgum zaman almayı dusunuyorum.

• aynı fiyat aralığına 28-135 de önerebilirim. hız ve kalite olarak birbirine oldukça yakın.

bu arada yanlış hatırlamıyorsam jeofizikci satıyordu bi ona sor istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.