Şimdi Ara

Alınık CS GO itemleri.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtemin özelliklerine göre market fiyatının %50-55 aralığında satın almaktayım.Oranı düşük bulanlar bynogame'de kesilen komisyon ile beraber satabilir.İletişim DM.

• Güncel
  • Sitede %60-65 den alanlar varken neden sana satalı referansın varmı ?
  • HaYTo kullanıcısına yanıt
    Bak yazmışım güzel kardeşim.Oranı beğenmeyen bynogame'de veya istediği herhangi bir yerde satabilir.Okuman yazman var değil mi? Evet referanslarım mevcut.
  • HaYTo kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .ahta alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemovic C kullanıcısına yanıt
    Ne diyon evladım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO Knife alınır
    2 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diyorum ki 10 yaşındaki hıyarın tekine nahda alırsın oldu mu şimdi

• cemovic C kullanıcısına yanıt
    Çocuğum beynin kıt mı? Alırım veya almam sana giren ne? Fakirsin herhalde. İşine gelmeyen başka yerde satsın demişim açık açık. Çapın yüzük parmağın kadar, IQ'un 3 megabit hala daha yazıyosun.
  • Kardesim aeni anladım da skins.cash sitesinde de aynı oranlara alıyor skinleri ve direk papara hesabına oradan da sıfır masrafla banka hesabına çekiyorsun. Tamam onlar kazanacağına sen kazan da seni tercih etmeleri için en azından %60 ına almalısın.

• ThePRROO T kullanıcısına yanıt
    Bazen yeri geliyor %45 fiyatına bile bynogame de çok kral itemler buluyorum. Şimdi sana sorum şu neden; %60 ına alayım? Benim acelem yok. Zaten büyük envanterim var ve bet oynuyorum. Bu konuyu öylesine açtım ama kendini bilmezler konuşuyor yukarda gördüğün gibi. Tekrar yazayım da belki kafalarına girer bu defa. İŞİNE GELMEYEN BAŞKA BİRİNE VEYA SİTEYE SATABİLİR. SAYGILAR.
  • Burdan sana ekmek çıkmaz kış hadi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.