Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK - DELL İNSPİRON N4050 EKRAN Satın Al 18 Ocak 2018 23:49 1 1 ALINIK - DELL İNSPİRON N4050 EKRAN Başlıkta belirttiğim gibi Dell İnspiron N4050 Ekran aramaktayım , 14 inc Fiyat teklifinizi pm ile gönderebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINDI - Ekran Kartı - ALINDI- Ryzen 3 2200G veya Ryzen 5 2400G Apu işlemci-ALINDI- ALINIK - 8GB 1600MHz DDR3 Ram ( TEK MODÜL) [ ALINDI ] İSTANBUL İÇİ ELDEN ALINIK Ryzen 5 2600 işlemci
quote:Orijinalden alıntı: Mobilist Bu şekilde bulmanız zor, direk kaç pin ve kaç inç aradığınızı yazmanız işinizi kolaylaştırır. Modeli yazdığım için gerek duymamıştım ama düzelttim 14 inc ( 40 pin sanırım ) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINDI - Ekran Kartı - ALINDI- Ryzen 3 2200G veya Ryzen 5 2400G Apu işlemci-ALINDI- ALINIK - 8GB 1600MHz DDR3 Ram ( TEK MODÜL) [ ALINDI ] İSTANBUL İÇİ ELDEN ALINIK Ryzen 5 2600 işlemci
Ben n11 den almıştım 1 kaç yıl önce bulmakta zorluk çekiyorsanız araştırabilirim. Ama anladığım kadarı ile siz uygun fiyatlı arıyorsunuz .