Şimdi Ara

[Alınık] AMD Radeon 6700 XT yahut Takas + Fiyat ile 6750 XT veya 6800 XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Alınık] AMD Radeon 6700 XT yahut Takas + Fiyat ile 6750 XT veya 6800 XT

Merhaba, ben keyif için hikayeli oyunlar oynayan bazende arkadaşlarım ile Rainbow, BF V tarzı oyunlar oynayan birisiyim tüm sistemi mi yeniledim sadece ekran kartım kaldı. Mining yapılmamış kartlardan arıyorum. Klavyeden mouse, ekran kartından, anakarta tüm parçalarıma asus tabanlı bu yüzden Asus ürünlerine daha sıcak bakıyorum.

6700 XT için tercihen öncelikle asus, sapphire, powercolor markalarından ürün aramaktayım. Farklı ürünleriniz varsa tabi ki konuşuruz. Bütçem 7700-7800₺ daha üstüne malesef çıkamıyorum.

6750 XT ve 6800 XT için elimde var olan Asus ROG Strix RX 580 O8G modelini 4500₺'den sayıp üzerine 7700₺ üzerine para koyarak alabilirim. Kartım akşam iş çıkışları günde 1-2 saat RDR2,GTA5,BFV gibi oyunlarda kullanılmıştır. Her 4-6 ay arasında düzenli kasamın tozunu alıp macunları yenilerim, kartımın garantisi olduğu için ocak ayında garantiye gönderip macun yenilettim. Sanıyorum ki garantisi bitmek üzere aklımda 2019 ağustos ayında aldım gibi kalmış...

İzmir-İstanbul-Ankara'da (iş çıkış saatlerini baz alarak) elden test edip alabilirim gibi duruyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bir güncel atalım :)

• Düşünürsen amazon japonya faturalı 8 aylık Sapphire Nitro 6700XT var, kendi kasam da kullandığım. Kutu fatura vs duruyor, 7200 TL. Rahatsız etmeyen coil whine var, alırken de bakabilirsin, yer Ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teklif için teşekkür ederim, yurtdışı ürünlerine pek sıcak bakmıyorum. Araştırmalarım sürüyor, eğer ki aradığım tarzda bir ürün bulamaz isem son ihtimal olarak değerlendireceğim.

• Bağlantı : https://forum.donanimhaber.com/red-devil-6800xt-limited-edition--153247649

Ürünü satın almış bulunmaktayım. İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.