Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Alınık Dualsense
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
edit: yurtdısı gönderisiymiş alttaki arkadaş düzeltmiş beni teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyzard -- 18 Eylül 2022; 12:48:45 > -
hocam onda ithalat ücreti vs de var extra.
Şu an 1350ye vatandan alınabilir. Siteden stokları takip edin. Turkuaz, kırmızı veya mor rengi düşüyor mağaza stoklarına. İnternet sitesi üzerinden alınmıyor ama arayıp sipariş verirseniz depodan gonderim sağlıyorlar. 1350ye 4taksit kırmızı rengini aldım geçen. Kırmızıdan çok vişne rengi tabi de :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya ne olduysa konsol global'de € bazında zam gördükten dualsense bile bulamaz oldum resmi satış fiyatından. 1800-1900 bandında satış yapılıyor çoğu mağaza. Eğer bir ürün alacaksanız asla ertelememek gerekirmiş yedek dualsense ihtiyaç oldu şimdi ara ki bulasınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatanla overgame'i arada bir günlük yoklayıp takip etmek gerekir hocam valla, MM ve teknosa fiyatları arttırmış neredeyse gamepad 2k fiyatına satıyorlar. Benimde hoşuma giden renklerde siyah ve mor fakat uyguna kırmızı bulursam da düşünebilirim. Dualsense edge çıkınca herhalde fiyatı 3k olur normali 2kya yaklaşmışken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle olacak gibi hocam. Ben tüm renkleri tamamlıcaktım nasip olmadı. Stoktan denk gelirse dediğiniz renkleri sizin için de alabilirim. Ama bakıyorum da şimdi vatanda siyahı bile kalmamış. Siyah her zaman olurdu, diğer renkliler arada düşerdi. Umarım bulursunuz siz de.
Hocam aradığım fiyattan buldum sizin de ihtiyacınız olabilir diye paylaşıyorum.
media marktSONY DualSense Wireless Controller Oyun Kolu Morhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-dualsense-wireless-controller-oyun-kolu-mor-1219695.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 19 Eylül 2022; 13:17:35 > -
Süper valla, diğer renkler de var. Bir tane turkuaz kaptım ben de teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Bende mor renkli olanından kaptım bi tane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X