Şimdi Ara

ALINIK Edifier R2700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edifier R2700 Studio arıyorum. Sıfır olursa çok tatlı olur tabii, ama garantisi devam ettiği ve kondüsyon, kozmetik ve kutu içeriği tam olduğu müddetçe ikinci ele de açığım. UE TripleFi 10 kulaklık ve/veya Logitech x540 5.1 ses sistemi ile takas düşünürseniz artısı ve eksisini konuşmaya da beklerim.

Ayrıca, şu an piyasada kolay bulunan ve online mağazalardan veya en azından Ankara içinde elden gidip doğrudan satın alabileceğim, benzer fiyat aralığında ve aşağı yukarı benzer özelliklerde (Fiyat aralığına örnek olarak Microlab Solo 7c gibi) tavsiyeleriniz varsa onları da buradan veya PM ile bildirirseniz büyük iyilik yapmış olursunuz bana.

ALINIK Edifier R2700
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laika -- 15 Kasım 2013; 15:19:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Daha önce hiç alışveriş yapmadığım bir site. Güvenilir mi sizce? Çünkü fiyat epey iyi:) Kargo konusunda gelişmelerden haberdar ederseniz ben de oradan sipariş verebilirim belki.

Solo7c ilanına da baktım, temiz görünüyor ama İstanbul'da olmadığım için denemeden almak istemiyorum. Çok teşekkürler yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laika -- 12 Kasım 2013; 16:54:02 >

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laika

Daha önce hiç alışveriş yapmadığım bir site. Güvenilir mi sizce? Çünkü fiyat epey iyi:) Kargo konusunda gelişmelerden haberdar ederseniz ben de oradan sipariş verebilirim belki.

Solo7c ilanına da baktım, temiz görünüyor ama İstanbul'da olmadığım için denemeden almak istemiyorum. Çok teşekkürler yine de.

Site edifieri temin edemedi siparişi iptal etti. bende linkini yolladığım microlab solo7c yi elden aldım arkadaştan süper bir sistem kesinlikle tavsiye ederim.
  • rEaDy_for_aCtion kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim bilgilendirdiginiz icin. Ben de 2. el solo bakacagim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel. Hala arıyorum, biri satsın şunları bana artık:) Param yok ötesine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.